Valeriu Gheorghiţă îndeamnă persoanele cu diabet să se vaccineze

S.B.
Miscellanea / 14 noiembrie 2021

Valeriu Gheorghiţă îndeamnă persoanele cu diabet să se vaccineze

Preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, îndeamnă persoanele care suferă de diabet zaharat să se vaccineze împotriva COVID, subliniind că pacienţii cu diabet sunt extrem de vulnerabili la infecţia cu SARS-CoV-2, iar peste 30% dintre decedaţii COVID aveau şi diabet, informează Agerpres.

În cadrul unei conferinţe online organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, Valeriu Gheorghiţă a precizat că studiile efectuate în Marea Britanie au arătat că pacienţii cu diabet beneficiază foarte mult de pe urma vaccinării împotriva COVID.

"Aproximativ 30% dintre persoanele voluntare incluse în studiile clinice care au evaluat siguranţa şi eficacitatea vaccinurilor împotriva COVID-19 au fost persoane cu diabet zaharat. Aceste studii au confirmat că nu există diferenţe de eficacitate la persoanele cu diabet spre deosebire de persoanele care nu au afecţiuni cronice asociate. Sunt studii extrem de elaborate în Marea Britanie, care au evaluat eficienţa vaccinurilor în funcţie de diverse categorii de afecţiuni cronice, respectiv afecţiuni cardiovasculare, renale, diabet zaharat, şi care au arătat că pacienţii cu diabet beneficiază foarte mult de de pe urma vaccinării împotriva COVID-19, în sensul în care, chiar dacă sunt considerate persoane cu răspuns imun scăzut, vaccinurile îşi menţin eficacitatea şi eficienţa la o valoare cât se poate de ridicată", a spus Gheorghiţă.

El a precizat că, dintre cele peste 51.000 de persoane decedate în România în urma infecţiei cu SARS-CoV-2, peste 93% aveau cel puţin o boală cronică asociată, în 71% dintre cazuri fiind vorba de o boală cardiovasculară, iar pe locul doi diabetul zaharat în proporţie de peste 30% dintre cazuri.

"Diabetul zaharat afectează toate organele şi sistemele organismului nostru. Există o relaţie directă între diabet şi bolile cardiovasculare, între diabet şi boala renală, între diabet şi bolile de ficat. Practic, diabetul reprezintă placă turnantă pentru toate aceste afecţiuni cronice şi faptul că peste 30% dintre persoanele decedate au avut şi diabet zaharat spune un lucru cât se poate de important: pacientul diabetic este extrem de vulnerabil, nu doar pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Recomandarea este foarte clară, de vaccinare în cazul pacientului diabetic. Persoanele care au foarte multe boli cronice asociate sunt persoane care au nevoie de vaccinare", a adăugat Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 38 )

  1. Dupa ce Regina Elizabeta II a facut a doua doza in aprilie, sase luni mai tarziu, a fost internata in spital, prima internare dupa multi ani de zile.

     

    The 95-year-old, the world’s oldest and longest-reigning monarch, stayed overnight at London’s King Edward VII private hospital last Wednesday after undergoing “preliminary investigations” for an unspecified but not COVID-19 related ailment. 

    It was Elizabeth’s first overnight hospital stay for years... 

    Vaccinarea la persoane fragile are niste efecte secundare pe care medicina abia acum le descopera. 

    1. Queen Elizabeth II was unable to attend the Remembrance Sunday ceremony in London as she sprained her back. It’s the first time the Queen has been absent fr om the ceremony in 22 years.

      Iar apoi, dupa o scuza ca s-a accidentat la spate, lipseste la o sarbatoare nationala pentru prima oara in 22 de ani. Daca va intrebati daca este de la vaccin, nu sunteti singurii. 

      Printul consort Philip a murit la scurta vreme dupa o internare “treatment for an infection and a successful procedure for a pre-existing condition.” la doua luni de la prima doza.

      Se stie ca vaccinarea covid slabeste organismul si il lasa prada infectiilor de tot felul. Acesta a fost avertismentul si al autoritatilor medicale norvegiene in sensul "vaccinati cu discernamant si cu prudenta pe cei fragili pentru ca vaccinul le poate complica bolile de care sufera". 

      Adica o persoana de 95 ANI a fost internata pentru oarece probleme medicale!? DOAR 95 ANI si deja are probleme medicale? Medici criminali, satanisti. reptilieni.

      Ooops! Stai ca si Elisabeth e reptiliana. Si Barack Obama. Si Soros. Si Ursula. 

      Nu va mai intrebati. Raspunsul e simplu: nu sinteti singurii (saraci cu duhul).

      Bucuraţi-vă și veseliţi-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot așa au prigonit pe prorocii care au fost înainte de voi. (Matei 5:12) 

      Maestre Covidiot, acolo unde este mintea ta , acolo faci si laba ta!

      Cand norvegienii au injectat cu Pfizer in azilurile de batrani, au facut autopsiile primelor 100 de decese imediat dupa vaccinare. Rezultatul a fost ca in aproape 40% dintre cazuri, decesele AU FOST CAUZATE DE VACCIN, cu o probabilitate destul de mare.

       

      "During the same period, the Norwegian Medicines Agency received 100 reports of suspected fatal adverse reactions to the vaccine." 

      Results: The mean age of the patients was 87.7 years (range 61-103 years). Among 100 reported deaths, a causal link to the vaccine was considered probable in 10 cases, possible in 26 and unlikely in 59.

      the benefits versus risk must be carefully weighed up for the frailest patients. 

      Esti un fascist. Sus fascismul. Sus uciderea batranilor.

      In Danemarca genocidul batranilor prin vaccinare continua. 

      In 2021, sapt 9-19, au fost -314 decese in exces, imediat dupa doza a doua. 

      Urmatoarele saptamani au fost negre. 

      Sapt 20-31. +1140 decese in exces la varsta 75+ 

      Sapt 32-42, +1361 decese in exces la varsta 75+ 

      Sapt 43-44, +310 decese in exces 

      Aproape niciunul de Covid ci din alte cauza produse de proteina spike (din vaccin sau virus). Certificatul digital este doar un fascism adoptat de criminalii de batrani. 

      In săbii? Cu topoare? Ca in “Mad Max”, monstru nazist? Nu se mai poate cu unii ca tine!

      Acum este clar, britanicii au vrut sa scape de regina. Iar nordicii vor sa scape de batrani. Ce vremuri traim.

      Iar evreii vor sa scape de copii!!! Nazistii! Criminalii! HUOOO!!! La oase!!!

      Israel este de mult timp un stat fascist care incalca drepturile omului pentru minoritatea palestiniana. Deci, da, un stat fascist face ce face un stat fascist.

      E clar ca nu-ti mai iei pastilele de cap, prescrise de medicul psihiatru!

    Au fost 1000 de persoane in Piața Universității! Au filmat după ce s-au disipat! Ca erau 15! Corpos, dacă ești in SS ramura trădătoare, tribunalul martial te așteaptă! Voi sunteți o TV eșuată! Cine scapa de voi trăiește mai mult! Jos dictatura media!

    BAI BULANGIULE, MUIST ULE POPONAR ULE, CURIST ULE, L. G. B.T.ISTULE,CARE AI FOST FĂCUT DOCTOR PE CENTURA ȘI HABAR NU AI DE MEDICINA. CINE EȘTI TU REGRETATUL FAMILIEI, MAȘINA DE SPĂLAT ȘI SUPT PULII SA RECOMANZI LA PERSOANELE CU DIABET SA SE VACCINEZE. DRAGI ROMANII NU VA LUAȚI DUPĂ ACEST DESCREIERAT, PROMOVAT PE CENTURA, MENGHELEV DOCTORUL LUI HITLER(AZI IOHANES) NICI ÎNTR O TARA DIN LUMEA ASTA NU SE RECOMANDA LA PERSOANELE DIABETICE ȘI CARDIACE SA SE VACCINEZE AI ÎNȚELES SATANIST ULE, W. C. ULE PUBLIC AL TRĂDĂTORILOR DE TARA, CRIMINALILOR ÎN SERIE DE LA GUVERNARE. DRAGI REDACȚIE BURSA SA NU ȘTERGI ACEST TEXT ȘI MESAJ CA SA L CITEASCĂ ȘI ACEST SCLAV, DISPERAT, NEFERICITA ÎN CUR BORTELIT, DE PULII GROASE ȘI BELITE CIURUIT. VA MULȚUMESC.

    1. Iata un un om al carui sfat care merita urmat. Are un limbaj de mahala si un pic de dezordine in idei dar sigur are multi adepti.

    jigodia rujata lent in cur si-a pus in gand acum sa ucida prin vaccinare diabeticii !

    arde-te-ar golanii spasmodic si hitlerist in gauri, rujatule !  

    1. Vorbiti cu atata foc si pasiune. Aveti experienta la rujat orificii?

    ce s-au mai sfatuit ei saptamana asta cu israelienii care au venit sa-i sfatuiasca ce strategii sa mai aplice sa mai convinga niste oi suicidale sa se injecteze pentru o forma mai usoara de moarte! Ntz, ntz, ntz....

    ce nu stiu dictatorii astia e ca romanii nu sunt evrei si evreii nu sunt romani.  

    neamuri diferite... reactii diferite :)) 

    dar lasa ca o sa descopere si dictatorii curand asta! :)  

    p.s. precizez (pentru necunoscatori) ca in Israel s-a vaccinat obligatoriu sub garda armata , deci vorbim de soldati cu arma in mana! :) ..... 

    hai,hai... il mai bagati pe Ciuca premier?  

    macar sa stim dracu de ce facem o revolutie, nu? 

    1. Cher Vali, vezi sa nu-ti uiti Glock cind o sa iesi la rivulutie. Ia si grenadele cu care tii capacul pe varza murata. O sa prinda floare, varza, dar... Poporul recunoscator iti va face statua in Piata Rivulutiei contra la Dictaturii.

      "Piata Rivulutiei"? Pai, tu esti Paiata, iar ultimul cuvant desemneaza probabil pastilele de cap cu care te tratezi de megalomanie!

      :)) m-ai facut sa rad :)

      acum mars in gaura din pamant de unde ai iesit, de sub o piatra ....  

      p.s. nu am inteles alea cu miaaau, miorlau ... :) te crezi cotoi sau ce ? 

    Sa tratam cu seriozitate subiectul articolului pentru ca nu mai este vorba despre vaccinarea oamenilor sanatosi. Ci a celor cu diabet. Si vrem sa ii ajutam.

     

    1) Sa stiti ca exista efecte secundare rezultate in urma vaccinarii dupa 1-2 sapt. Dan Kaminsky a fost un IT-ist de la Oracle, vaccinist convins, a implementat un sistem IT pentru vaccinare.... a murit la 3 zile de la doza a doua din cauza DKA. Dar se spune ca sunt rare, chiar foarte rare. Mai multe informatii nu am, dar dupa ce va vaccinati, urmariti-va analizele. Asta sfatuiesc autorii unui studiu. 

    "“Clinicians should be aware of this potential rare complication of COVID-19 vaccinations,” the authors wrote. 

    Exactly. We may never know whether Dan Kaminsky’s vaccination caused the diabetic ketoacidosis that killed him." 

     

    2).... Cat va ajuta daca va vaccinati si scapati sa nu faceti DKA? Pai depinde. 

    Daca ne uitam in raportul de mortalitate in exces al Angliei pe care il puteti gasi daca veti cauta acest text: 

    "Excess mortality in England New report location Thank you for trying to access Public Health England's latest estimates of excess mortality. We have moved these reports to a new location to allow more interactivity for users." 

    SA FIE CLAR.... nu ne intereseaza doar decesele Covid ci toate decesele din motive de boala diabetica. Daca vaccinul rezolva boala Covid, atunci bolnavii de diabet ar trebui sa moara ca in anii dinaintea pandemiei 2015-2019. Daca nu, atunci inseamna ca vaccinul nu protejeaza suficient. Iar diabeticul scapa de spital si ATI cand se infecteaza, dar moare cateva luni mai tarziu. Deci, rezultatele spun asta: 

     

    Din martie 2020, 52 sapt pana pe 26 mar 2021, 28341 decese in exces fata de perioada de dinaintea pandemiei, o medie 545 decese / sapt. Repet, sunt decese in plus fata de anii anteriori. 

     

    Urmeaza apoi 3 luni dupa doza a doua cand media de decese scade spectaculos la o 82 / sapt. Foarte bine, dar virusul nu mai circula in societatea engleza deoarece Anglia era in lockdown. 

     

    Dupa relaxare, lucrurile se complica. De pe 6 iun 2021 pana pe 29 oct 2021 avem o medie de 252 decese / saptamana. 

     

    Concluzia? Vaccinul va reduce cam cu 50% riscurile de complicatii post-covid pentru diabetul pe care il aveti. Trebuie sa privim problema holistic, nu doar ca nu muriti la ATI de Covid. Ci daca diabetul se poate agrava si dupa ce ati scapat de Covid multumita vaccinului. Iar raspunsul este ca da.... complicatiile post-covid sunt numeroase. 

    Concluzia generala? Feriti-va de proteina spike. Vaccinul ajuta dar nu prea mult diabeticii. Folositi masca, igiena, distantarea si mare atentie la contactele cu personalul medical si mediul sanitar prin care se preumbla multi netestati (dar vaccinati). 

    1. In caz ca nu a fost clar, cand m-am referit la numar de decese sau medii, m-am referit la decese avand ca motiv "diabet" cauza principala.

      Multumesc pentru date.

      Ramane totusi faptul ca diabetul figureaza sus pe lista comorbiditatilor asociate formei sever / deces COVID. 

      Din pacate, in majoritatea cazurilor diabetul nu este o patologie singulara, ci este insotit de obezitate, hipertensiune, afectare renala, status inflamator elevat, imuno-depresie - fiecare dintre acestea separat si cu atat mai mult impreuna fiind factori de risc majori pentru forma severa / deces COVID. 

      Ce ramane de facut? 

      Pe langa a te vaccina sau nu, a mentine masurile de protectie personala, etc

      este necesar pentru cei in cauza sa-si tina patologia de fond sub control prin scadere ponderala, controlul stric al statusului glicemic si alte masuri de stil de viata, complementare terapiei medicamentoase instituite de specialist. 

    La nivel de cazuri specifice, in Australia un diabetic a murit la cateva zile de la doza a doua.

    Pe numele lui Bevan Costello, seful unui trib aborigen australian Wakkawakka, el a fost convins de televiziunea ABC si de guvernul australian sa fie promotorul vaccinarii in randul tribului sau. Avea 65 de ani si era diabetic. 

     

    Seful de trib a facut a doua injectie pe 6 sep 2021 de Pfizer. In interviul dat ABC spunea ca face ceea ce trebuie pentru comunitate si incuraja la vaccinare. 

    "The Cherbourg Aboriginal Shire Council Facebook page posted two announcements six hours apart about his death on September 14 and 15. The first noted his “sudden passing” while the second described it as a “sudden death”." 

    Pe pagina sociala a tribului se mentioneaza de decesul sefului de trib pe 14 si 15 sep, "moarte rapida", "moarte subita". 

    De mentionat ca televiziunea ABC a retras clipul promotional filmat cu seful de trib, suferind de diabet. RIP sefule de trib. 

    1. Fake news. Familia lui Bevan Costello infirma aceste zvonuri.

      Esti un mincinos penibil.

      Jurnalul BurnettToday confirma decesul. 

      "Farewell to ‘iconic’ Cherbourg Elder 

      16/09/2021 

       

      The Cherbourg and South Burnett community, and beyond, have been truly saddened by the news of the passing of Cherbourg icon Vale Uncle Bevan Costello. 

      The news of the indigenous elder’s sudden passing on Wednesday 15 September has sent shockwaves through his community." 

      Si unde familia spune ca nu a murit din cauza Covid nu ati gasit?

      Evident ca nu a murit din cauza Covid. A MURIT DIN CAUZA VACCINULUI. Chiar nu puteti pricepe mai mult decat 3 cuvinte intr-o propozitie? A MURIT DE LA VACCIN.

      Postul TV ABC a scris pe 10 sep:

      "Cherbourg elder Uncle Bevan Costello this week received his second dose of the Pfizer vaccine. 

      "I feel more confident now that I'm fully vaccinated that if I come into contact with COVID I should be OK because I'm a diabetic," Uncle Bevan said." 

       

      Deci umbla mai usor cu fake newsurile mai psihopupule vaccinist. Liderul comunitatii a murit la 6 zile de la doza a doua. Brusc, era diabetic. Nu mai face fake news ca te vor bantui fantomele victimelor vaccinurilor. 

      Fakenews. Mai sunt si alte surse care spun altceva,

      The recent death of prominent elder and vaccine advocate Bevan Costello prompted a flood of misinformation online and in the community, forcing his son to speak out. 

      "Dad had a history of chronic illness," Leighton Costello said. 

      "Leading up to his death he was ill for a few weeks and passed away fr om … a heart attack. 

      "My father did not pass away fr om the vaccination. 

      "Dad … wanted everyone to get vaccinated." 

    Nu credeam că sunt atâți...duși cu duhul

    Chibițează , fac filozofii cu medicina 

    Ce legătură au cu medicina !?

    Numai tratamente lungi psihiatrice 

    1. Sunteti invitati sa va luati pastilele. Sunteti intr-un delir provaccinist.

    Lansaseră virusul ca apoi sa impună vaccinurile Sclaviei Mondiale! Antropoizi aj Nimicniciei se strânseseră prin guvernele și parlamentele lumii, Nazistii, inclusiv in Parlamentul Romaniei! Aveau sa primească o riposta dura din partea populației asuprite!

    1. Un comentariu cu un limbaj foarte dur. La o astfel de riposta te referi?

    El a precizat că, dintre cele peste 51.000 de persoane decedate în România în urma infecţiei cu SARS-CoV-2, peste 93% aveau cel puţin o boală cronică asociată, în 71% dintre cazuri fiind vorba de o boală cardiovasculară, iar pe locul doi diabetul zaharat în proporţie de peste 30% dintre cazuri.

    Asta declara Gheorghita in articol, oare s-a scapat? 

    Austria Order Unvaccinated to Home Imprisonment

    Blog/Tyranny 

    Posted Nov 15, 2021 by Martin Armstrong 

    Spread the love 

     

    Forget the UN’s Universal Declaration of Human Rights. All rights are now irrelevant. Austria has now ordered that all unvaccinated are to be imprisoned in their homes. In Britain, reliable sources in London are saying that it may be necessary to impose lockdowns regularly well into 2026. The Netherlands has returned to a partial lockdown. I warned at the WEC that there is a deliberate effort to recreate the Great Depression for force submission to their new Green World Order and to Build Back Better. Britain is headed into a winter of disaster come the first quarter of ’22. 

    If you are wondering WHY Bill Gates has admitted that the vaccines do not work, he is preparing to bring in a new version with new claims and promises. Like the computer industry, when there was a flaw with the first version of the software, they made you pay for 2.0 which corrected all the mistakes in version 1.0. This is not a victory, but a warning that version 2.0 will come out and then everyone will be forced into another round of vaccines. 

    Covid is soring in the very countries with the highest vaccinations and whose people have been crushed the most with lockdowns and forced to have COVID passes to even move. Despite the fact that none of this has worked, there was NEVER any intention that these tyrannical sanctions were for the benefit of the people. This has ALWAYS been because the government is collapsing. Their negative interest rates in Europe since 2014 have not just destroyed their bond markets, they have wiped out pension funds and those in power have used this manufactured pandemic to crush human rights in order to usher in a new authoritarian government. 

    When the CDC was subpoenaed for records proving that the unvaccinated person who had COVID can spread the disease, they replied that they had no such records showing that. Meanwhile, the evidence surfacing fr om around the world shows that natural immunity is better. The effect of the corona vaccines against infection decreases significantly after a few months. This is the result of a large-scale study fr om Sweden. Meanwhile, it is shaping up that young men are at greater risk fr om taking the vaccines. A number of European athletes have been injured. The Brazilian jiu-jitsu world champion, two Olympic gold medalists, an NBA point guard, and the world’s top static breath-hold freediver have all suffered Covid-19 vaccine injuries. Yet governments are pushing these vaccines like drug dealers. Why? Have they just been bribed or ios it just a control mechanism to suppress society to prevent a civil uprising in the face of economic changes?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb