VALERIU GHEORGHIŢĂ: ''Persoanele imunizate cu Johnson & Johnson încă nu au recomandare pentru a efectua doza de rapel''

G.U.
Miscellanea / 28 septembrie 2021

''Persoanele imunizate cu Johnson & Johnson încă nu au recomandare pentru a efectua doza de rapel''

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, a precizat astăzi că persoanele care au fost imunizate cu vaccinul de la compania Johnson & Johnson încă nu au recomandare pentru a efectua doza de rapel, informează Agerpres.

"Persoanele care au primit vaccinul de la compania Johnson & Johnson încă nu au recomandare pentru a efectua doza de rapel. În perioada următoare, datele ştiinţifice vor recomanda fie necesitatea dozei de rapel şi tipul vaccinului care ar fi benefic să fie utilizat în cazul acelor persoane", a explicat Valeriu Gheorghiţă într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Potrivit acestuia, până astăzi, la ora 12:00, au fost programate în platformă peste 25.774 de persoane pentru doza de rapel.

"Pe tipuri de vaccin: pentru vaccinul de la compania Pfizer - peste 24.082 persoane, iar pentru vaccinul de la compania Moderna - 1.692 de persoane. (...) Persoanele care au primit la prima schemă vaccinul de la compania BionTech/Pfizer au recomandare de primă intenţie să continue vaccinarea cu acelaşi tip de vaccin, însă se permite vaccinarea cu vaccinul de la compania Moderna la solicitarea persoanei respective şi invers cei care au fost vaccinaţi cu Moderna pot opta pentru vaccinul de la compania Pfizer la doza de rapel. Persoanele vaccinate cu vaccinul de la compania AstraZeneca pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de vaccinuri - de la compania BionTech/Pfizer sau Moderna", a arătat Gheorghiţă.

Medicul militar a afirmat că până la ora 12:00 au fost vaccinate cu cea de-a treia doză 13.963 persoane.

Totodată, reprezentantul CNCAV a menţionat că s-a observat o creştere a numărului de persoane care se vaccinează pentru prima dată.

"În ultima săptămână s-a observat o creştere a numărului de persoane care se vaccinează cu doza unu. În săptămâna 20-26 septembrie s-au vaccinat cu doza unu aproximativ 92.089 de persoane. Iar în săptămâna 6-12 septembrie - aproximativ 40.891 de persoane. Până la ora 12,00 au fost vaccinaţi 13.963 de persoane cu doza de rapel, cea de-a treia doză. Numărul de prezentări în centrele de vaccinare era în continuare crescut", a adăugat Valeriu Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Vaccinarea in plin val, cand cozile colcaie de virus este pericolul maxim. Cozile de la vaccinare sunt "covid party". Nu numai ca te infectezi ca prostul stand la coada si intrand intr-un spatiu rar dezinfectat, dar in primele 2-3 saptamani de la injectie, sistemul imunitar scade extrem de mult si devine vulnerabil. Daca ai sansa maxima sa mori in urma Covid este atunci cand te vaccinezi in plin val de infectii. Mai bine stai dracului in casa 3-4 saptamani, iesi doar solo la plimbari si nu patesti nimic. Doar prostia ucide.

    1. Oamenii care s-au grabit sa isi ia doza trei aveau probabil intalnire la o nunta, ceva, peste mai multe zile. Un congres mic, o paranghelie....

    Cat de "grijiliu" si "selctiv" poate fi Gheorghiţă, atunci cand vine vorba de injectarea cu serurile lor mortale! Daca ar fi onest si crestin, le-ar spune amaratilor aia care sunt pacaliti sa se injecteze, ca singurele medicamente care ii mai "salveaza" apoi, sunt doar Cimitirol, Gropanol si Lopatin!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb