VALERIU GHEORGHIŢĂ: ''Persoanele imunizate în alte ţări cu seruri anti-COVID nerecunoscute în România se pot revaccina la cerere''

G.U.
Miscellanea / 12 octombrie 2021

''Persoanele imunizate în alte ţări cu seruri anti-COVID nerecunoscute în România se pot revaccina la cerere''

Persoanele vaccinate în alte ţări cu seruri anti-COVID care nu sunt recunoscute în România, gen Sinovac, Sinopharm, Sputnik, se pot revaccina, la cerere, în România cu vaccinurile agreate la nivel european după minimum 30 de zile de la completarea schemei pe care au efectuat-o cu acele tipuri de vaccinuri, a anunţat astăzi preşedintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiţă, informează Agerpres.

"Un alt subiect pe care aş vrea să îl aduc în atenţia dumneavoastră este legat de persoanele care au fost vaccinate în afara ţării cu vaccinuri neautorizate de Agenţia Europeană a Medicamentului, de pildă Sinovac, Sinopharm, Sputnik, deci, practic, vaccinuri care nu au fost autorizate de Agenţia Europeană a Medicamentului şi, ca atare, nu sunt recunoscute şi folosite în România. În aceste situaţii, la cerere, persoanele respective se pot revaccina, practic îşi reiau schema de vaccinare după minim 30 de zile de la completarea schemei pe care au efectuat-o cu acele tipuri de vaccinuri. Se pleacă de la principiul unei persoane care are istoric de trecere prin boală şi care se poate vaccina cu schemă completă", a declarat Valeriu Gheorghiţă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Acesta a adăugat că decizia a fost luată în urma mai multor solicitări în acest sens venite de la persoane vaccinate în alte ţări cu serurile neautorizate şi nerecunoscute în România.

"Şi atunci este absolut firesc ca aceste persoane să beneficieze de vaccinare cu vaccinurile autorizate şi recunoscute în România", a completat Valeriu Gheorghiţă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Domnul coordonator , o intrebare:

    sora mea are mai multe probleme de sanatate cu risc MAXIM la vaccinare , si vrea din tot sufletul sa se vaccineze, deci un raspuns sincer de la dvs.; 

    CE SA FACA?

    Mentionez ca nu vrea sa isi lase copilul pe drumuri, chiar daca o sa am eu grija de el.  

    Cum adica la cerere mai ticalosule? Pe propria raspundere? Ce studii ai tu mai ghita despre vaccinarea incrucisata? Nimic, mai tontule. Abuzivule. Ticalosule. Recunoaste toate vaccinurile OMS, du-te naiba.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb