VALERIU STERIU: "Economia va genera în scurtă vreme o reacţie la incompetenţa Guvenului Orban"

I.M.A.
Politică / 19 noiembrie 2019

Valeriu Steriu (Sursă foto: Twitter)

Valeriu Steriu (Sursă foto: Twitter)

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, luni, că după doar două săptămâni de la numirea Guvernului Orban s-a ajuns la cel mai scăzut leu în raport cu euro şi acest lucru se va vedea în buzunarele românilor, susţinând că "incompetenţa Guvenului Orban îşi arată în totalitate deficitul de idei şi de soluţii".

"Dincolo de ceea ce se oferă în această perioadă strict despre dezbatere, noi suntem mult mai atenţi nu numai la ce fac adversarii noştri pregătind o dezbatere, ne uităm mai degrabă la ceea ce nu fac adversarii noştri. Şi aici ne exprimăm uimirea la felul la care în numai 10 zile leul a ajuns la un curs istoric, este cel mai scăzut leu în raport cu euro şi aceste lucru se va vedea, cu siguranţă, în perioada imediat următoare în buzunarele românilor: ratele vor fi mai scumpe, tot ce înseamnă carburanţi, toată economia va genera în scurtă vreme o reacţie la incompetenţa Guvenului Orban care, iată, după doar două săptămâni îşi arată în totalitate deficitul de idei şi de soluţii", a afirmat Steriu, într-o declaraţie de presă la sediul PSD, transmite Agerpres.

El s-a referit la tragedia de la Timişoara în care au murit trei persoane, dintre care doi copii, precum şi la cazul din Harghita cu ursul rănit pe şosea.

"Exprim condoleanţe din partea mea, a colegilor pentru ceea ce s-a întâmplat la Timişoara. A fost o dramă şi suntem consternaţi de ceea ce s-a întâmplat acolo. Aşteptăm primele concluzii şi sunt convins că vor fi luate cele mai severe măsuri, pentru că astăzi trei oameni, dintre care doi copii, au murit într-o situaţie care nu are cum să primească explicaţii logice. Sunt peste 200 de apartamente evacuate şi suntem alături de aceşti oameni. Nu dorim să politizăm acest lucru şi ne oprim pe dezvoltarea acestui subiect aici. (...) Dincolo de ce s-a întâmplat astăzi la Timişoara ne-au uitat şi la dificultăţile cu care administraţia PNL le-a arătat în modul în care a gestionat cazul de la Harghita cu acel urs. Suntem uimiţi faţă de modul în care PNL nu reuşeşte sub nicio formă să arate măcar după două săptămâni măcar un domeniu în care să-şi aducă competenţele la vedere", a precizat Valeriu Steriu, potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. "Marele expert agronom" ne poate spune ce a lasat el bun la Ministerul Agriculturii, cand a fost ministrul lui Basescu? Acum e mare purtator de cuvant al PSD si, cum nu are ce critica, a gasit ca de vina pentru ursul ranit pe sosea si tragedia din Timisoara e PNL. Traseistule Steriu, ai devenit si macroeconomist, de vorbesti de incompetenta unui guvern dupa doar doua saptamani de mandat? De ce nu vorbesti de guvernele PSD-iste care in 3 ani au facut jaf si "harababura" in bugetul tarii? Sa-ti fie rusine pentru ce ai declarant aici (nu aveai ce spune si te-ai bagat in seama, doar de-aia esti purtator de cuvant).

    1. Efectele de maine sunt ale economiei de azi care este rezultatul guvernarii PSD-iste de ieri asa incat eventuala reactie a economiei este la incompetenta PSD-ului si nu a lui Orban.

      Asisitam inca o data la prostia unui membru al defunctului cabinet Dancila.

      Efectele guvernarii Orban vor produce efecte mult mai tarziu, nu "azi" sau "maine". 

    Bai c.a.pistele tu vorbești de economie?

    .. 

    O și vad pe Dancila cum trăgea leul de urechi în jos. Stai jos leule ca dacă nu ești cuminte îți pun 4, 5 în catalog.

    Steriu are putina materie strinsa intre cele doua urechi care-s sterile. Adicatelea nu e clar ca noi pesedeii am facut jaf la drumul mare ca sa bagam pe astia la racoare ?

    Ce nu "intelege" eu, taran ceapist contopist, din Budai ? 

    Valeriu Steriu: "La cealalta dezbatere e deja pauza pentru dezhidratare si odihna. Noi mergem inainte"

    Iesirea de la guvernare se pare ca l-a lasat pe onorabilul purtator de vorbe al PSD atat de dezhidratat incat a inceput sa amestece sensurile cuvintelor in antisens precum jupana lui... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb