Valoare de tranzacţionare de aproape 5,8 milioane dolari în ringul Bursei Române de Mărfuri

Ziarul BURSA #Companii / 26 aprilie 2006

În ringul Bursei Române de Mărfuri (BRM) şi al punctelor de lucru din teritoriu s-au desfăşurat 42 proceduri de achiziţii, în perioada 17-21 aprilie, care au totalizat o valoare de aproape 5,8 milioane dolari, la care îmbunătăţirea totală a preţurilor s-a cifrat la aproximativ 200.000 dolari.

În ringul Bursei Române de Mărfuri s-au desfăşurat 13 proceduri de achiziţii, în valoare de aproape 5 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzacţionare, cifrată la aproape două milioane dolari, a fost înregistrată în cadrul licitaţiilor ordonate de Nuclearelectrica, care a achiziţionat coşuri pentru transferul combustibilului nuclear şi servicii de reabilitare platformă betonată. O altă valoare semnificativă a contractelor de achiziţii a fost înregistrată de CFR Marfă care a achiziţionat, prin intermediul ringului BRM, electrozi de sudură, pene saboţi, aparate legare şi servicii de consultanţă tehnică, în valoare de aproape 1,5 milioane dolari, informează un comunicat de presă al BRM remis redacţiei.

Alte valori importante ale contractelor de achiziţii desfăşurate în ringul bursier au fost înregistrate de CFR Călători care a achiziţionat servicii de reparaţii vagoane călători, în valoare de peste 850.000 dolari şi CFR Irlu care a realizat o valoare totală a tranzacţiilor de 210.000 dolari, prin achiziţionarea de piese de schimb şi subansamble aparataj electric pentru locomotive.

În teritoriu, activitatea terminalelor Bursei Române de Mărfuri s-a materializat în proceduri de achiziţii care au depăşit nivelul de 850.000 dolari. Au fost tranzacţionate mărfuri şi servicii într-o gamă foarte diversă: materiale electrotehnice, elemente de înlocuire de joasă tensiune, redresoare, motorină, produse agro-alimentare, vopsele, grunduri, diluanţi, servicii de manipulare, colectare, transport, servicii de pază şi protecţie, servicii de întreţinere, verificare linii şi aparate de cale.

Topul punctelor de lucru ale BRM în teritoriu situează pe primul loc Terminalul Braşov, cu o valoare contractuală de peste 300.000 dolari, urmat de Craiova, cu aproape 185.000 dolari, Prahova cu aproximativ 100.000 dolari şi Timişoara cu peste 80.000 dolari.

În prezent, reţeaua teritorială a BRM cuprinde un număr de 23 terminale, înfiinţate în zone cu potenţial economic ridicat, cum ar fi: Galaţi, Constanţa, Iaşi, Cluj, Piatra Neamţ, Craiova, Ploieşti, Braşov, Oradea, Timişoara, Alexandria, Tîrgu Mureş, Giurgiu, Slobozia, Piteşti, Suceava, Focşani, Bistriţa, Tîrgovişte, Ilfov, Vaslui, Bacău, Arad.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb