Vastint România dăruieşte sânge, oferă viaţă

T.B.
Companii / 4 decembrie 2023

Vastint România dăruieşte sânge, oferă viaţă

În decembrie, Vastint România dă tonul premierelor. (Pentru că), în decembrie, Vastint România în parteneriat cu Grupul Digi (Digi24, Digi FM şi ProFM), alege să dăruiască sânge, să ofere viaţă, se arată într-un comunicat al Vastint, remis redacţiei.

Pe 15 decembrie, o parte din Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti se mută în cadrul proiectului de birouri Business Garden Bucharest, deţinut de Vastint România, transmite sursa. Va fi un maraton de 8 ore pentru viaţă, pentru speranţă şi pentru un decembrie mai bun şi mai generos, informează compania.

Vastint România îşi propune să strângă un număr de minimum 250 de donatori care vor să dăruiască o parte din sângele lor pentru supravieţuirea altora mai puţin norocoşi, se mai arată în comunicat. Decembrie este una dintre lunile critice la nivel de donare de sânge: se donează extrem de puţin, iar nevoia este copleşitor de mare, relatează sursa citată.

La mijlocul lunii cadourilor, Vastint România în colaborare cu grupul Digi vrea să schimbe paradigma şi să mobilizeze cât mai mulţi angajaţi care lucrează în clădirile lor de birouri ca să doneze sânge în luna în care este cea mai mare nevoie de sânge şi donatorii cei mai puţini, potrivit sursei.

Conform sursei menţionate, "Perioada sărbătorilor de iarnă este întotdeauna un prilej de bucurie pentru cei mai mulţi dintre noi. Este luna cadourilor şi, înainte de finalul anului, ne dorim cu toţii să oferim celor apropiaţi motive de fericire. Din păcate, pentru destul de mulţi oameni, darurile nu pot fi împachetate şi aşezate sub un brad de Crăciun. Acesta este rostul campaniei Dăruieşte sânge, oferă viaţă - parte a unei serii de evenimente caritabile organizate de Vastint România sub umbrela #DecemberofGiving", punctează Sorin Macoveiu, Director Comercial Vastint România.

Potrivit comunicatului, Dăruieşte sânge, oferă viaţă este o campanie de donare organizată în perioada în care numărul donatorilor scade, deşi nevoia este cel puţin la fel de mare. Suntem mândri să ne alăturăm proiectului "Avem acelaşi sânge" în parteneriat cu Grupul Digi şi sperăm să atragem cât mai mulţi dintre partenerii şi colaboratorii noştri, dar şi alţi oameni care doresc şi pot să ofere speranţă.", a declarat Sorin Macoveiu, Director Comercial Vastint România.

Datele comunicatului arată şi faptul că "în prag de sărbători, alege şi tu să fii dăruitor de viaţă. Acţiunea de donare de sânge îţi poate aduce atât beneficii morale, cât şi unele extrem de utile în viaţa de zi cu zi. Te alegi cu un set de analize gratuite, ai parte de o zi liberă la locul de muncă, primeşti reducere la transportul în comun şi un card cu 67 de lei."

Compania adaugă "La capitolul atuuri pentru propria sănătate, trebuie să ştii că un donator poate salva 3 vieţi printr-o singură donare. Personalul medical specializat îţi va recolta 450 de ml de sânge, ceea ce va garanta verificări medicale regulate, dar şi o îmbunătăţire a stării generale de sănătate."

Cine poate fi donator? Oricine, cu vârsta peste 18 ani şi cu o greutate minimă de 50 de kilograme, precizează sursa. Oricine vrea să facă un altfel de dar în perioada sărbătorilor şi are sub 60 de ani, arată datele comunicatului. Orice om de bine care nu suferă de boli cronice şi care nu a suferit intervenţii chirurgicale în ultimele 6 luni, conform sursei citate.

Evenimentul va avea loc pe 15 decembrie, de la ora 8.00, la Business Garden Bucharest, clădirea A, Calea Plevnei nr. 150, informează compania.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb