Vastint România demarează cea de-a doua fază a proiectului imobiliar de regenerare urbană Timpuri Noi Square

F.D.
Companii / 13 martie

Vastint România demarează cea de-a doua fază a proiectului imobiliar de regenerare urbană Timpuri Noi Square

Vastint România anunţă începerea celei de-a doua faze a proiectului său imobiliar, Timpuri Noi Square, un proiect major de regenerare urbană pentru zona Timpuri Noi, conform unui comunicat de presă al companiei.

După obţinerea autorizaţiilor necesare şi finalizarea pregătirii fazei de construcţie, faza doi a proiectului Timpuri Noi Square ia startul. Suprafaţa adiţională a proiectului va totaliza 105.000 de metri pătraţi de suprafaţă brută construită (GBA) şi va include două noi clădiri de birouri ducând astfel la o dublare a spaţiilor de birouri şi comerciale disponibile în cadrul ansamblului Timpuri Noi Square.

"Suntem mândri şi entuziasmaţi să marcăm această nouă etapă a proiectului Timpuri Noi Square. Ne aflăm în faţa unei iniţiative inovatoare - un proiect mixt de regenerare urbană de o importanţă majoră. Faza a doua a proiectului Timpuri Noi Square va fi o premieră absolută, fiind primul proiect de clădiri de birouri aflat în construcţie care renunţă complet la utilizarea combustibililor fosili fiind proiectat şi urmând a fi executat conform celor mai recente standarde nZEB şi LEED. Pentru încălzirea clădirilor se vor folosi surse regenerabile, precum cei 1.700 de metri patraţi de panouri fotovoltaice şi 2 sisteme de pompe de căldură, unele de tip aer-apă ce vor fi montate pe terase şi altele de tip sol-apă ce vor utiliza 200 de puţuri geotermale. Astfel, eliminăm complet folosirea gazelor. Ne-am propus să obţinem pentru acest proiect cel mai înalt nivel de certificare verde, respectiv LEED Platinum, continuând astfel tradiţia Vastint Romania de a promova durabilitatea în toate proiectele din portofoliu. Mai mult de atât, peste 1000 de persoane vor fi implicate în lucrările de construcţie desfăşurate la Timpuri Noi Square, Vastint Romania oferind astfel tot atatea locuri de muncă.", declară Antoniu Panait, Managing Director Vastint România.

Lucrările de structură a fazei doi a proiectului Timpuri Noi Square vor fi executate de partenerii Vastint România, DESA ENGINEERING CONSTRUCTION, în timp ce supravegherea şi gestionarea şantierului, împreună cu respectarea normelor în materie de Sănătate şi Securitate la locul de muncă vor fi asigurate de experţii Bureau Veritas.

"Bureau Veritas România, prin Departamentul de Construcţii & Infrastructură, este onorat să sprijine Vastint în acest efort extraordinar care implică o abordare urbanistică inovatoare, cu impact şi obiective durabile. Rolul nostru pe întreaga durată a proiectului este acela de a monitoriza şi controla calitatea execuţiei tuturor lucrărilor şi de a coordona întreaga activitate d.p.d.v. al Securităţii şi Sănătăţii în Muncă. Astfel, Bureau Veritas România, prin specialiştii săi, se alătură Vastint având scopul comun de realizare a investiţiei la cele mai înalte standarde de calitate. " declară Carlos Garza-Castillo, Director Executiv Bureau Veritas România

"Suntem recunoscatori Vastint Romania pentru increderea acordata in atribuirea contractului de executie a lucrarilor structurale pentru Faza a doua a proiectului Timpuri Noi Square. Suntem siguri ca este debutul unui parteneriat de succes.

Dorim sa ii asiguram de toata sustinerea DESA ENGINEERING CONSTRUCTION pentru realizarea obiectivului propus, la cele mai inalte standarde de calitate, cu respectarea riguroasa a proiectului tehnic si a reglementarilor tehnice in vigoare, a graficului de executie precum si a cerintelor de securitate si sanatate in munca." declară Erkan Demirezen, Administrator DESA ENGINEERING CONSTRUCTION.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb