Vector International aşteaptă deblocarea banilor prin PNRR, pentru comercializarea ecranelor HORION

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii / 13 iunie 2023

Gabriel Stănescu: "Altfel înţelegem corpul uman dacă ne este predat în 3D, pe un astfel de dispozitiv, decât dacă l-am studia pe hârtie".

Gabriel Stănescu: "Altfel înţelegem corpul uman dacă ne este predat în 3D, pe un astfel de dispozitiv, decât dacă l-am studia pe hârtie".


Cu o cifră de afaceri în creştere, compania comercializează, printer altele, jucării digitale 3D Un segment în creştere din business-ul Vector vizează echipamentele pentru călătorii

Compania Vector International, care importă şi comercializează produse de igienă, birotică şi papetărie, rechizite şcolare şi echipamente pentru călătorii, aşteaptă deblocarea fondurilor prin PNRR, bani ce vor permite şcolilor să achiziţioneze dispozitive smart, cum sunt ecranele interactive HORION.

În cadrul evenimentului "Ziua Porţilor Deschise" organizat de Vector, Gabriel Stănescu, Directorul Executiv al Vector International, distribuitor de ecrane interactive HORION, ne-a precizat: "Ne-am diversificat portofoliul de produse foarte mult în ultima perioadă, pentru că şi piaţa se diversifică. Compania a luat fiinţă în 1997 şi ne adaptăm permanent cererilor din piaţă, derulăm proiecte de toate tipurile împreună cu clienţii. În timpul pandemiei, de exemplu, cel puţin pe zona de office, am compensate cu materiale de protecţie împotriva Covid. De anul trecut avem şi ecranele interactive HORION, cu o aplicabilitate foarte mare, atât în zona educaţională, cât şi în zona de business. Acest ecran îi ajută pe elevi să fie mult mai atenţi şi să înţeleagă mult mai bine lecţiile la orice materie, întrucât permite prezentarea în sistem tridimensional indiferent de materie. De asemenea, şedinţele devin mult mai atractive şi mai uşoare utilizând acest dispozitiv. Deja am vândut produsul şi către firme, şi în şcoli, mai ales că avem un raport calitate preţ foarte bun. Potenţialul cel mai mare pentru acest ecran este pe zona educaţiei, pentru că într-o şcoală sunt 20 de clase şi poţi pune câte un ecran în fiecare clasă, dar acum toată lumea aşteaptă deblocarea fondurilor europene prin PNRR, pe zona de digitalizare".

Potrivit sursei citate, un aspect foarte important în afacerea Vector este legat de zona de călătorii, distribuitorul comercializând rucsacuri, trolere, genţi, borsete etc. "Este un segment în creştere, pentru că după pandemie toată lumea doreşte să călătorească. Am lansat acest segment în urmă cu circa doi ani, însă abia acum ia amploare. În acest moment, zona de călătorii reprezintă puţin din cifra noastră de afaceri, însă noi ne-am dori să ajungă la circa 10% într-un an-doi".

Vector International aşteaptă deblocarea banilor prin PNRR, pentru comercializarea ecranelor HORION

Un alt segment al business-ului Vector este cel care vizează şcoala. Cu branduri de renume în portofoliu, compania comercializează o gamă largă de produse pe această zonă. "Mergem pe toate canalele de vânzare - către companie, către distribuitor, în magazinele noastre online - gutuie.ro şi autograf.ro - şi în magazinele Autograf, care acum sunt două la număr, dar pe care dorim să le extindem", ne-a mai spus Gabriel Stănescu.

Vector International aşteaptă deblocarea banilor prin PNRR, pentru comercializarea ecranelor HORION

O zonă extrem de interesantă a companiei Vector acoperă jucăriile digitale 3D, ce pot fi utilizate cu ajutorul smatphonurilor şi aplicaţiilor.

Vector International a realizat, anul trecut, o cifră de afaceri de 8,5 milioane de euro, în creştere cu 25% faţă de cea din 2021. Conform domnului Stănescu, pentru anul în curs este estimată o nouă creştere, mai ales după ce vor fi demarate proiectele prin PNRR.

Anticipând şi perfecţionând în detaliu modul în care display-ul răspunde şi celor mai pretenţioase cereri, ecranul interactiv HORION acoperă orice nevoie - la şcoală, la birou, în sălile de training şi de conferinţe sau în sălile de aşteptare.

Conform datelor de pe site-ul distribuitorului, printre altele, acest ecran poate fi utilizat drept tablă interactivă de scris, având următoarele caracteristici:

-Algoritm inteligent pentru scrisul de mână fără sau cu accesoriile incluse, de tip creion;

-Precizia de 1 mm asigură o experienţă de scri similară cu cea pe hârtie;

-Scriere cu precizie într-un singur punct sau multipunct

-Pot fi create notiţe şi adnotări rapid, pe orice prezentare, după care pot fi salvate şi imprimate;

-Ştergere uşoară cu dosul mânii sau cu un simplu click;

-Spaţiu infinit de scris, tablă virtuală fără limite;

-Funcţie pentru desene grafice cu riglă şi compass;

-Uşor de partajat: prin cod QR, U Disk, email şi printare.

Datorită conectivităţii rapide la reţea, cuvintele cheie pot fi căutate în browser, informaţiile fiind afişate într-o fereastră nouă. Funcţia bluetooth asigură conectarea la celelalte dispozitive utilizate, precum smartphone, boxe şi căşti sau alte accesorii compatibile. De asemenea, partajarea de informaţii şi documente devine rapidă şi uşoară.

Ce mai poate face ecranul interactiv HORION:

-Permite patru prezentări diferite simultan, pe acelaşi ecran, prin funcţia wireless;

-Utilizatori diferiţi pot încărca prezentările în acelaşi timp, de pe dispozitive diferite;

-Poate fi partajat conţinut de pe mobil, PC, laptop sau tabletă şi orice documente în cele mai uzuale formate (docx., xlsx, pdf, mp3, mp4 etc.);

-Dublu control: ai acces la prezentare de pe PC, dar poţi controla şi computerul, direct de pe tabla interactivă;

-Controlează cine prezintă prin panoul de control wireless;

-Oglindire Wi-Fi cu orice platformă şi dispozitiv;

-Wi-Fi dual încorporat, ceea ce permite oaspeţilor tăi să se conecteze cu tabla interactivă HORION, fără a se conecta la reţeaua ta Wi-FI securizată;

-Sistem inclus de votare anonimă patentat de HORION;

-Funcţie de feedback instantaneu, timer şi interfaţă de bun-venit personalizabilă.

Oglindirea ecranului este o funcţie indispensabilă în prezent, mai ales pentru cei care fie lucrează cu mai multe ecrane, fie au nevoie să prezinte un proiect care se va desfăşura în etape diferite, de exemplu. Realizat de HORION, parte a gigantului KTC, ecranul M5A se bazează pe tehnologia 4K a panourilor LG.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb