Veeam a înregistrat venituri record în al doilea trimestru din 2020

G.U.
Companii / 3 august 2020

Veeam a înregistrat venituri record în al doilea trimestru din 2020

Veeam Software, lider în soluţiile de backup care furnizează Cloud Data Management, a anunţat o creştere a veniturilor recurente anuale (ARR) de 20% în al doilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut - acesta fiind cel mai bun trimestru II din istoria de 14 ani a companiei, conform unui comunicat de presă. Mai mult decât atât, Veeam a înregistrat cele mai bune rezultate pentru abonamente la produsul cu creşterea cea mai rapidă, Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, cu o creştere a vânzărilor în al doilea trimestru al acestui an de 89% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut - şi totodată, o creştere de 75% în total abonamente.

Andrei Romanescu, Director General Veeam Software România, a declarat: "Creşterea continuă a companiei Veeam şi succesul acesteia reprezintă o confirmare a viziunii şi angajamentului nostru solid pentru inovaţie. Sunt mândru că Veeam România, o echipă construită de la zero în numai cinci ani, şi care astăzi numără mai bine de 600 de angajaţi şi-a adus contribuţia prin parteneriate solide cu clienţii, precum şi prin colaborări continue cu partenerii noştri, pentru a livra soluţii de Cloud Data Management pentru companii, indiferent de mărimea acestora şi pentru a contribui la dezvoltarea rapidă a transformării digitale".

"Pe fondul tranziţiei angajaţilor la noul mediu de lucru de acasă, protecţia datelor şi disponibilitatea acestora sunt acum mai importante ca niciodată", a declarat Bill Largent, CEO Veeam. "Aşa cum angajatorii trebuie să protejeze sănătatea, siguranţa şi bunăstarea angajaţilor, tot aşa aceştia trebuie să implementeze planuri solide de continuitate a afacerilor şi să protejeze cel mai important activ al companiei - datele. Pe parcursul celui de-al doilea trimestru al acestui an, Veeam a continuat să îşi accelereze planurile de creştere alături de ecosistemul nostru larg de parteneri şi am menţinut, de asemenea, principiul de a pune clientul pe primul loc. Eforturile noastre de inovaţie, împreună cu rezultatele recente ale companiei, vor face din 2020 un an istoric şi semnificativ pentru Veeam şi pentru partenerii noştri."

Daniel Fried, Director General (GM) şi Vicepreşedinte Senior (SVP) Veeam zona EMEA şi global, a declarat: "Managementul datelor a reprezentat dintotdeauna o prioritate pentru organizaţii, însă astăzi acest lucru se întâmplă mai mult decât oricând. Ceea ce s-a schimbat este modul de lucru al oamenilor, iar acest lucru determină companiile să îşi revizuiască planurile de continuitate a afacerilor, lucru ce face ca managementul datelor să devină o prioritate pe agenda IT a oricărei company. Niciodată n-a fost mai important să colaborăm şi să ne ascultăm clienţii şi partenerii în timp ce afacerile trec prin aceste schimbări. Ecosistemul nostru de parteneri reprezintă cheia succesului nostru, iar parteneriatele sunt critice în timp ce susţinem afacerile care se transformă digital. "

Potrivit comunicatului, un aspect major al trimestrului al doilea din acest an a fost reprezentat de VeeamON 2020, cel mai important eveniment online de gestionare a datelor din lume. Iniţial planificat ca un eveniment fizic în Las Vegas, din cauza pandemiei de coronavirus, acesta s-a transformat într-un eveniment ce s-a desfăşurat timp de două zile online. Cu aproximativ 30.000 de participanţi din 148 de ţări, Veeam a oferit o experienţă digitală interactivă pentru partenerii şi clienţii săi, având peste 40 de sesiuni, demonstraţii şi configurări avansate ale produselor Veeam, alături de ideile cheie ale directorilor Veeam şi ale invitaţilor din industrie din partea IBM, Microsoft, NetApp, VMware, Pure Storage şi IDC. Mai mult decât atât, pe lângă lansarea Veeam Availability Orchestrator (VAO) v3, Veeam a oferit o avanpremieră unică a produselor ce urmează a fi lansate pe piaţă, incluzând o primă previzualizare a Veeam Availability Suite v11, precum şi a Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v5.

Danny Allan, Chief Technology Officer (CTO) şi Viceprepreşedinte Senior (SVP) al strategiei de produs la Veeam, a declarat: "Veeam a debutat în 2020 cu achiziţia de către Insight Partners la o valoare de aproximativ 5 miliarde de dolari, urmată de cea mai mare lansare de produs - Veeam Availability Suite (VAS) v10, cea mai robustă soluţie din domeniu pentru administrarea completă a datelor şi protecţia mediilor cloud-hibrid. Ambele anunţuri au reprezentat repere majore ce schimbă jocul atât pentru Veeam, cât şi pentru industria tech. Cu deja şase lansări de produse în 2020, avem în plan 12 în total pentru acest an, incluzând lansarea Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v5 spre finalul anului. Cererea pentru Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 a explodat în parte datorită noului mediu de lucru de acasă, înregistrând cel mai bun trimestru până în prezent pentru acest produs. Lansările recente de produse, precum şi cele viitoare, aduc clienţilor beneficii semnificative, reprezentând un aspect ce ne diferenţiază în piaţă şi ne oferă o traiectorie solidă de creştere."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb