Veranda Mall a atras cu 18% mai mulţi vizitatori în primele trei luni ale anului

S.B.
Companii / 13 iunie

Veranda Mall a atras cu 18% mai mulţi vizitatori în primele trei luni ale anului

Veranda Mall a atras cu 18% mai mulţi vizitatori în primul trimestru al anului, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023.

Pe categoria kiosks & stands creşterea este încă şi mai vizibilă. În primul trimestru din 2024, Veranda Mall înregistra 15 locaţii în exterior şi 35 în interior, de unde se pot achiziţiona telefoane mobile şi accesorii, bijuterii şi parfumuri, cărţi şi jocuri pentru copii, urmând ca până în toamnă să mai să apară şi altele, precum - mâncare asiatică şi pachete cu diferite experienţe de la experimenteaza.ro.

La acestea se mai adaugă şi servicii pentru posesorii de biciclete (soluţii de parcare biciclete), o staţie de e-mobility rentals pentru autovehicule electrice, precum şi punctele de ridicare colete Easybox, DPD, Fanbox şi Poşta Panduri. Pentru posesorii de autoturisme electrice, în acest moment Veranda Mall pune la dispoziţie un număr de 11 staţii de încărcare.

"Trendul crescător se menţine şi anul acesta şi pentru faptul că din ce în ce mai mulţi oameni ne descoperă, nu doar cei din proximitate" - a afirmat Maria Crăciun-Ruiz, CEO Mall Veranda.

Veranda Mall s-a poziţionat ca "mall de zi cu zi", oferind locuitorilor din sectoarele 2 şi 1 posibilitatea de a-şi face cumpărăturile, a se distra sau a mânca într-un loc aproape de casă.

Anul trecut EBIDTA a crescut cu 20% faţă de anul 2022. Printre cele mai importante elemente determinante ale trendului ascendent se numără: creşterea traficului, comparativ cu 2022, dar şi creşterea cu 15 % a veniturilor din închirierea spaţiilor.

Practic, în 2023, prin strategia de business aplicată s-au creat premisele optime pentru continuarea creşterii şi în anul 2024.

Gradul de ocupare la 31 martie 2024 era de 99,2%, iar veniturile medii ale comercianţilor au crescut cu 8% în primele trei luni ale anului, faţă de T1 2023. Un top 5 după categoriile care au înregistrat cele mai mari venituri în T1 2024 arată astfel:

1. Restaurante şi cafenele

2. Fashion

3. Servicii

4. Cosmetice şi parfumerie

5. La egalitate - echipamentele sportive şi încălţămintea

Din punct de vedere al comunicării, T1 2024 a adus cu sine mult mai multe evenimente şi acţiuni de promovare pentru a creşte şi diversifica traficul, generând un număr mult mai mare de potenţiali clienţi pentru chiriaşii noştri. De asemenea, a fost şi o perioadă de intense pregătiri pentru marile evenimente din T2 - T3:

1. 1 iunie - activităţi în interiorul şi exteriorul Veranda Mall

2. Summer Fashion Gala - Ed. a III-a

3. Târgul de jucării 2nd Life

4. La dolce vita - incursiune senzorială prin lumea parfumurilor şi a savorilor mediteraneene

5. Retroval - festival retrospectivă a anilor `90 - 2000

"Principala noastră preocupare a fost să comunicăm din ce în ce mai mult atât prin evenimente cât şi online, inclusiv prin creşterea numărului de campanii şi a gradului de interacţiune cu publicul. În T1 2024 am optimizat investiţiile în promovare şi, ca urmare, rezultatele înregistrate au fost cu 13% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut", a declarat Maria Crăciun-Ruiz, CEO Mall Veranda.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb