Vertiv deschide o nouă fabrică în Croaţia

Comunicate de presă / 22 aprilie 2021

Vertiv deschide o nouă fabrică în Croaţia

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a anunţat astăzi deschiderea unei noi fabrici în Rugvica, Croaţia, care va permite extinderea capacităţii de producţie pentru soluţii modulare integrate (IMS) în regiunea EMEA. În comparaţie cu fabrica anterioară, unitatea oferă cu 130% mai mult spaţiu interior şi cu 60% mai mult spaţiu exterior şi poate fi uşor extinsă pentru a profita de oportunităţile pieţei centrelor de date modulare prefabricate (PFM), segment aflat acum în creştere rapidă. Fabrica include, de asemenea, o serie de inovaţii pentru construcţia de module PFM, precum şi a unităţilor de tratare a aerului (AHU) din cadrul sistemelor de management termic, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Auzim multe despre tendinţele IT şi despre viitoarele progrese în tehnologii precum 5G, IoT şi AI, dar mai puţin despre infrastructura fizică inovatoare ce se află în spatele acestora," spune Giordano Albertazzi, preşedintele Vertiv pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). "Vedem o creştere puternică în adoptarea de soluţii modulare prefabricate pentru sprijinirea acestor noi tehnologii şi, în calitate de lideri de piaţă, investim atât în ​​capacitate, cât şi în inovare, pentru a continua să satisfacem nevoile clienţilor noştri şi să ne menţinem poziţia. Această nouă fabrică înseamnă, în cele din urmă, sprijinirea planurilor şi permiterea succesului clienţilor noştri, atât din regiunea EMEA, cât şi la nivel global, şi reflectă investiţia noastră continuă pe pieţele pe care operăm."

"Fabrica Rugvica se mândreşte cu cele mai noi tehnologii, procese de producţie, instrumente şi laboratoare de testare," spune Viktor Petik, vicepreşedinte al afacerii IMS a Vertiv în EMEA. "Unitatea este concepută pentru a oferi o gamă completă de soluţii modulare prefabricate, de la staţiile de comunicaţie maritimă care alimentează internetul şi conectarea geografică, până la construcţii personalizate ale centrelor de date. Noua fabrică demonstrează angajamentul nostru faţă de inovaţie şi dezvoltare şi sunt mândru să spun că am creat aproximativ 150 de locuri de muncă în ultimul an, mulţi dintre cei angajaţi fiind ingineri sau profesionişti calificaţi din această regiune."

Anul trecut, Vertiv a fost desemnat de compania de analiză în domeniul tehnologiei Omdia drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de pe piaţa centrelor de date PFM, cu a doua cea mai mare cotă de piaţă la nivel mondial. Cercetarea a evidenţiat faptul că beneficii precum capacitatea de a scala cu încredere determină o creştere semnificativă în adoptarea soluţiilor PFM în toate geografiile. Omdia a atribuit această creştere puternică unor factori precum scalabilitatea, beneficiile producţiei şi integrării în afara site-ului şi vitezei de implementare.

Centrele de date PFM vin în numeroase forme, cu o utilizare variată, inclusiv proiectarea specifică a unităţii în funcţie de specificul IT şi locaţie, dar şi aşa-numitele module all-in-one cu infrastructură IT, electrică şi de răcire integrată, care sunt utilizate în mod obişnuit în educaţie, industrie şi aplicaţii medicale, precum şi de la distanţă, în medii îndepărtate şi dure. Abordarea "plug and play" are avantajul de a reduce, nu doar timpul de pornire şi punere în funcţiune, la doar câteva zile în loc de săptămâni sau luni, ci şi potenţialele probleme de calitate, deoarece componentele sunt pre-integrate şi pre-testate în afara site-ului.

Modelele PFM ale Vertiv acoperă o gamă largă de oferte pentru a satisface nevoile specifice ale clienţilor, cum ar fi Vertiv SmartMod, o gamă de produse PFM complet autonomă, uşor de configurat şi gata de comandă, care permite implementarea rapidă a spaţiului de procesare şi comunicaţii al noilor centre de date şi Vertiv Power Module, o infrastructură critică eficientă, cu energie densă, care poate fi implementată rapid ca unitate autonomă. Vertiv oferă, de asemenea, soluţii PFM complet personalizate, care includ proiectarea, gestionarea proiectelor şi integrarea sistemului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Care este legatura cu Romania? Are Vertiv fabrica in Romania? Sau cineva de la Bursa a facut un ciubuc mic? Ca sa fie bine, sa nu fie rau

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb