Vertiv lansează noua generaţie de sisteme UPS de dimensiuni medii, destinate aplicaţiilor critice

A.P.
Companii / 5 mai 2021

Vertiv lansează noua generaţie de sisteme UPS de dimensiuni medii, destinate aplicaţiilor critice

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, lansează astăzi Vertiv Liebert EXM2, o sursă de alimentare trifazată neîntreruptibilă de tip monolit (UPS), care oferă o eficienţă în modul dublă conversie de până la 97%, ce poate creşte până la 98,8% în modul online dinamic, scrie un comunicat de presă al VERTIV.

Cu o capacitate a puterii cuprinsă între 100 şi 250 kVA şi o amprentă la sol compactă şi flexibilă, sistemul este proiectat pentru o gamă largă de aplicaţii, inclusiv metrou şi căi ferate, asistenţă medicală, industrie uşoară, birouri comerciale şi centre de date de dimensiuni medii. În prezent, sistemul este disponibil în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) şi în anumite ţări din regiunea Asia-Pacific şi India.

Liebert EXM2 dispune de o tehnologie avansată care sporeşte eficienţa şi fiabilitatea, precum modul paralel inteligent, dar şi de trei moduri de funcţionare bazate pe învăţarea automată, care reduc costurile de operare şi menţin disiparea energiei la un nivel minim. Modul on-line dinamic demonstrat de Vertiv, oferă o eficienţă de până la 98,8%, asigurând în acelaşi timp performanţe rapide de transfer şi fiabilitate. Mai mult, designul modular intern, tolerant la erori, permite instalarea şi service-ul sigur, uşor şi rapid, reducând timpul mediu de reparaţie (MTTR) şi maximizând disponibilitatea.

Liebert EXM2 vine cu funcţii avansate de monitorizare, gestionare şi diagnoză, având un panou cu ecran tactil de 9 inch, care permite vizualizări flexibile şi multiple opţiuni de securitate. Comenzile şi comunicaţiile inteligente sunt compatibile atât cu Serviciile Vertiv LIFE, Liebert Nform, SiteScan şi cu software-ul de monitorizare a infrastructurii platformei Trellis, cât şi cu sistemele terţe de gestionare a bateriei (BMS) şi sistemele de gestionare a infrastructurii centrelor de date (DCIM).

Liebert EXM2 înlocuieşte modelele emblematice Liebert EXM şi Liebert NXC, care au fost recunoscute pe scară largă ca sisteme UPS de înaltă performanţă, suportând mii de site-uri şi aproximativ 1,7 GW de sarcini critice pentru aplicaţii de pe întreg globul. Această inovaţie de ultimă oră se adresează nevoii crescânde de UPS-uri fiabile şi eficiente pentru aplicaţii de dimensiuni medii care permit conexiunea cu latenţă scăzută între cloud şi site-uri Edge.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb