Vertiv va prezenta soluţii de stimulare a inovaţiei în centrul de date şi în spaţiul de infrastructură din regiune, la GITEX Global 2023

T.B.
Companii / 13 octombrie 2023

Vertiv va prezenta soluţii de stimulare a inovaţiei în centrul de date şi în spaţiul de infrastructură din regiune, la GITEX Global 2023

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, se pregăteşte să participe la GITEX Global 2023, cel mai important eveniment TIC din Orientul Mijlociu, se arată într-un comunicat al Vertiv, remis redacţiei. GITEX Global, programat între 16 şi 20 octombrie în Dubai, atrage lideri din industrie din întreaga lume, informează sursa citată. Vertiv îşi va prezenta soluţiile din gama sa, inclusiv sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Vertiv Liebert GXT5, un sistem de înaltă performanţă conceput pentru a proteja echipamentele IT critice şi infrastructura în cazul întreruperilor în alimentare - Vertiv VR Rack, un rack versatil şi robust, conceput pentru a susţine şi proteja echipamentele IT din centrele de date şi instalaţiile de reţea; şi Vertiv SmartCabinet 2, o soluţie cuprinzătoare de infrastructură pentru edge computing şi medii IT la distanţă, transmite compania.

În conformitate cu tema GITEX din acest an "Anul în care ne imaginăm AI în orice", echipa de conducere a Vertiv EMEA va fi prezentă pentru a se angaja în discuţii despre modul în care inteligenţa artificială (AI) modelează industria centrelor de date şi modul în care soluţiile Vertiv pot susţine implementări cu densitate ridicată, menţionează sursa citată.

Compania va participa activ la diverse activităţi, inclusiv o serie de prezentări şi workshopuri captivante, anunţă Vertiv. Experţii Vertiv vor susţine mai multe prezentări la standul Ingram Micro A1 din Sala 2, prezentând informaţii cheie despre cele mai recente soluţii de infrastructură, cum ar fi software-ul de monitorizare Vertiv Environet Alert, soluţii modulare prefabricate şi integrate (PFM sau IMS) şi cele mai recente sisteme de ultimă generaţie pentru managementul termic şi al energiei, potrivit comunicatului.

Vertiv va găzdui, de asemenea, un workshop la standul Mindware D1 din Sala 2, care se concentra asupra portofoliului său cuprinzător de canale de distribuţie, oferind informaţii valoroase despre cea mai recentă gamă de produse şi soluţii, informează sursa citată.

"Suntem încântaţi să prezentăm ofertele noastre la GITEX Global 2023. Am făcut parte din acest eveniment încă de la început şi am văzut GITEX evoluând de-a lungul anilor" a comentat Tassos Peppas, director regional pentru Vertiv în regiunea Orientului Mijlociu, Turcia şi Asia Centrală (METCA). "Obiectivul nostru principal în acest an este să expunem cele mai recente oferte, subliniind în acelaşi timp angajamentul Vertiv de a oferi soluţii de infrastructură care să sprijine creşterea tehnologică pe care o experimentează regiunea. Evenimentul a jucat un rol extraordinar în a ne ajuta să amplificăm gradul de conştientizare a mărcii şi în reafirmarea leadershipului nostru în infrastructura IT critică. Aşteptăm cu nerăbdare să ne conectăm la eveniment cu lideri de afaceri şi experţi din industrie similari nouă", se mai arată în comunicat.

Participanţii la eveniment vor avea şansa de a interacţiona cu aplicaţia Vertiv XR, un instrument puternic de explorare a produselor în 3D prin realitatea augmentată şi cu Showroom-ul virtual Vertiv, oferind o întâlnire imersivă care subliniază dedicarea Vertiv faţă de inovaţie şi experienţa clienţilor, informează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb