Vestfrost Retro ArtCollection îţi transformă bucătăria într-o galerie de artă urbană

Miscellanea / 9 august

Vestfrost Retro ArtCollection îţi transformă bucătăria într-o galerie de artă urbană

Când Frida Kahlo, David Bowie sau Salvador Dali devin inspiraţie pentru alţi artişti, atunci ei pot crea un nou curent artistic, o nouă tendinţă stilistică chiar şi în domeniul frigiderelor. Vorbim despre o noutate absolută în design-ul de frigidere pe care o propun danezii de la Vestfrost celor pentru care arta joacă un rol esenţial în transformarea unei simple case într-o "acasă" cu accente de stil urban. Estetica unui cămin, spun specialiştii, influenţează atmosfera, starea de bine şi, uneori, succesul familiei în "competiţia" cu viaţa dură a contemporaneităţii.

Pentru mulţi dintre noi, viaţa de zi cu zi începe în bucătărie unde ar fi nimerit ca, odată cu cafeaua de dimineaţă, să ne luăm şi doza de estetic. Astfel, prin abordarea de design Vestfrost, frigiderul, unul dintre cele mai importante şi voluminoase obiecte din bucătărie, devine pe lângă un spaţiu funcţional şi unul cu încărcătură artistică evidentă.

Linia Retro ArtCollection a danezilor de la Vestfrost completează un spaţiu de modern living cu adevărat unic şi special, o gură de "oxigen estetic" pentru cei care apreciază frumosul, estetica retro şi performanţa susţinută de fiabilitate tehnologică.

Frigiderele din colecţia Vestfrost Retro ArtCollection sunt eclectice şi funcţionale, îmbină designul retro cu tehnologia contemporană, frumosul şi funcţionalitatea.

Pentru cei care nu au auzit de Vestfrost, compania este un brand danez cu o lungă tradiţie în fabricarea electrocasnicelor de înaltă calitate. Colecţia de combine frigorifice Retro ArtCollection este un omagiu adus design-ului de frigidere clasic al anilor '50 şi '60.

"Dincolo de aspectul desăvârşit al frigiderelor, danezii nu fac compromisuri în ceea ce priveşte performanţa şi eficienţa energetică. Gama Retro ArtCollection este perfectă pentru românii care îşi doresc funcţionalitate, eficienţă într-o piesă de mobilier unică, mai ales dacă aceasta "locuieşte" în bucătărie" declară ...?

Gama de combine frigorifice Retro ArtCollection înfăţişează portretele legendelor Frida Kahlo, Fryderyk Chopin, Salvador Dali, Anthony Bourdain şi David Bowie. Combinele frigorifice din această colecţie sunt atât funcţionale şi necesare în orice casă, cât şi adevărate opere de artă menite să înfrumuseţeze casele românilor pasionaţi de obiecte urban art.

Vestfrost Art Collection este o combinaţie de opere de artă contemporană şi tehnologie avansată. Lucrările cu cei cinci artişti cunoscuţi la scară planetară sunt realizate de artista Urszula Clarise într-un evident stil pop-art, special conceput pentru aceste obiecte. Cu un astfel de frigider, o bucătărie frumoasă dar anonimă, ajunge să fie o mini galerie de artă privată.

Linia retro a frigiderelor Vestfrost se caracterizează prin aspectul proiectat integral, la exterior cu colţuri rotunjite, mânere ergonomice cu linii curbe dar şi un finisaj elegant al interiorului frigiderului.

Tehnic vorbind, frigiderele Vestfrost Retro ArtCollection sunt dotate cu cea mai înaltă tehnologie a momentului NoFrost Multi, filtru Maxi Fresh, Ionizator Ion Tech incorporat, funcţii de iluminare LED, control electronic şi Mod ECO. De asemenea, frigiderul are în componenţa sa vShelf, raftul telescopic rabatabil din sticlă şi raftul special de vinuri conceput pentru a nu ocupa alte spaţii destinate recipientelor cu lichide. Toate frigiderele au un sertar reglabil pentru umiditate, în care legumele şi fructele vor rămâne fresh proaspete şi suculente mai mult timp.

(C)

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb