VGP Romania a început construcţia celei de a treia clădiri în VGP Park Bucharest North (A3)

T.B.
Companii #Construcţii / 16 mai

VGP Romania a început construcţia celei de a treia clădiri în VGP Park Bucharest North (A3)

VGP, furnizor european de spaţii logistice şi proprietăţi imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a început construcţia celei de a treia clădiri în VGP Park Bucharest North (A3), marcând un nou moment de referinţă în dezvoltarea infrastructurii de logistică din regiune, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei. Clădirea A are o suprafaţă de 25 950 m2 şi are deja doi clienţi importanţi, care au semnat contracte de închiriere pentru un total de 8.158 m2.. Această performanţă subliniază atractivitatea proiectului, potrivit sursei.

Prin intermediul facilităţilor moderne şi sustenabile, clădirea A va oferi spaţii logistice de înaltă calitate şi un mediu de lucru optim pentru clienţii săi. Această clădire va fi echipată cu pompe de căldură, asigurând o eficienţă energetică ridicată şi un impact redus asupra mediului înconjurător. Astfel, s-a eliminat necesitatea utilizării gazului pentru sistemul de încălzire, transmite compania.

VGP livrează clădiri de înaltă calitate, eficiente energetic şi prietenoase cu mediul înconjurător, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil şi eco-friendly. Toate clădirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM, reflectând angajamentul companiei faţă de dezvoltarea durabilă şi crearea de spaţii logistice şi industriale cu impact minim asupra mediului. Pentru toate clădirile sale noi, VGP îşi propune să atingă un nivel de clasificare "Excelent", dar cu minim "Foarte Bun", informează sursa.

VGP Park Bucharest se dezvoltă pe un teren de cca. 250.000 m2 şi are un potenţial total de suprafaţă închiriabilă de aproximativ 120.000 m2 împărţit în 4 clădiri. Parcul oferă chiriaşilor flexibilitate în ceea ce priveşte amenajarea şi opţiunile de construcţie, potrivit comunicatului.

Cu primele două clădiri deja 100% închiriate, VGP Park Bucharest North se poziţionează ca una dintre cele mai râvnite destinaţii pentru companiile în căutare de spaţii logistice şi industriale de primă clasă, în regiune, relatează compania.

VGP Park Bucharest este situat în partea de nord a Bucureştiului. Poziţionat exact la intersecţia autostrăzii A3 cu şoseaua de centură a capitalei, cu acces direct la ambele, este amplasat ideal pentru a asigura accesul facil către centrul oraşului, precum şi conexiunea perfectă pentru distribuţie în jurul Bucureştiului şi spre nord, via autostrada A3, către Ploieşti şi Braşov. Localizarea parcului, pe lângă beneficiul dat de disponibilitatea forţei de muncă din această parte a Bucureştiului, îl face ideal pentru companiile active în logistică, comerţul electronic şi comerţul cu amănuntul, fiind totodată o locaţie ideală cu acces fluid spre centrul oraşului pentru distribuţia finală ("last mile delivery"). Parcul oferă unităţi începând cu 1.500 m2 şi până la soluţii personalizate pentru operaţiuni logistice de proporţii, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb