VICTOR PONTA, ATAC DUR LA ADRESA USR: "Sistemul îşi face propriul Partid: #UniuneaSalvaţiSistemulSoros şi Securitatea din România"

Ionuţ Stănescu
Politică / 19 octombrie 2016

Victor Ponta

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Uniunii Salvaţi România (USR), afirmând că sistemul s-a hotărât să îşi facă propriul partid numit #UniuneaSalvaţiSistemulSoros şi Securitatea din România.

Victor Ponta a reacţionat, pe pagina sa de Facebook, după ce ieri au apărut în presă nemulţumiri legate de participarea ţării noastre la târgul de alimentaţie de la Paris.

Fostul premier susţine că cel care a făcut "o varză" din participarea României la acest eveniment este Manuel Costescu, primul "specialist" al USR-ului, fost secretar de Stat la Ministerul Economiei.

Redăm, mai jos, integral, postarea lui Victor Ponta.

A apărut primul "specialist" al Partidului numit USR sau mai clar #UniuneaSalvaţiSistemulSoros şi Securitatea din România - Manuel Costescu îl cheamă. A devenit cunoscut pentru că este cel care a făcut o "varză" din participarea României la SIAL Paris 2016 (cea mai mare Expoziţie Mondială de alimentaţie)! Acum probabil urmează Cristian "Zero Fonduri Europene" Ghinea, Vlad "'Medicamente Scumpe pentru Români" Voiculescu sau Raluca "Macovei KGB" Prună! Şi tot aşa...

Pe scurt: Sistemul s-a hotărât să îşi facă propriul Partid - se numeşte USR sau mai clar #UniuneaSalvatiSistemulSoros şi Securitatea din România, iar acum îi "descoperă" şi pe "specialiştii" care urmează să salveze biata Românie.

Deşi controlează majoritatea PNL prin tovarăşa Gorghiu Dej, deşi au "infiltrat" oameni cât mai aproape de Conducerea PSD - tot nu e suficient. În 2016 Sistemul nu mai vrea să lase nimic la voia întâmplării (adică la votul oamenilor) şi atunci s-a hotărât să facă Partidul "Conservă" USR unde să ducă cele 10% voturi pe care le manipulează în mod obişnuit prin "mijloacele specifice"!

Partidul Sistemului are 5 avantaje şi o "problemuţă":

1. Are bani (strânşi pe Facebook cică) - plus toate fondurile operative care sigur nu vor fi controlate prea curând de DNA sau Curtea de Conturi;

2. Are propagandişti duri şi experimentaţi: tăpălăgi, gurani, enedogioi etc. - crescuţi de Soros şi finanţaţi prin tot felul de programe şi fundaţii străine, cei care 10 ani l-au pupat pe Băsescu în toate părţile; acum au primit noul ordin pe unitate şi îl execută cu aceeaşi înfocare;

3. Are "Structuri" care suplinesc lipsa de organizare - o să vedeţi că până la urmă se vor strânge semnăturile cerute de lege şi nimeni nu va verifica cum s-au strâns şi de la cine. Postaci şi mobilizatori pe Facebook despre care nu se ştie cum sunt plătiţi şi unde au sediul;

4. Are televiziuni plătite indirect tot de Statul Român (fie că e vorba de Digi 24 unde se iau salariile din două "surse", fie că e Realitatea care sunt în insolvenţă şi de 5 ani nu plătesc taxe şi impozite de aproape 100 milioane RON);

5. Are PNL care să fie arătat la nevoie cu degetul pentru toate relele "clasei politice". Sunt foarte răi PNL, dar se aliază cu ei după 11 Decembrie - cei care îi votează nu au timp şi chef să pună întrebarea simplă cum vine asta să anunţi că te aliezi cu aia pe care îi înjuri şi te înjură?!

Problema este că nu prea are cadre - personajele caricaturale Nicuşor şi Clotilde Cossette sunt tot ce oferă pentru moment "#UniuneaSalvaţiSistemulSoros şi Securitatatea din România"- aşa că sunt "încorporaţi" rapid tot felul de "specialişti" - şi au început cu un domn Manuel Costescu.

Problema este că în scurta sa trecere prin funcţia de Secretar de Stat la Ministerul Economiei, distinsul domn Costescu s-a ocupat şi de participarea Delegaţiei Românie la SIAL Paris 2016 - o Expoziţie anuală de alimentaţie. Şi acolo pur şi simplu a ieşit un dezastru organizaţional (plus că a dat ţeapă şi nu a plătit banii promişi). Ghinionul lui că unul dintre participanţi este cunoscut de public de la o emisiune televizat populară - aşa că înjurăturile sale îndreptăţite au ajuns să facă ştiri - (ca de obicei cel mai comic a fost Rareş "Napolon cu Papion" care se milogeşte umil Cioloş să facă ceva pe această temă şi spune că dacă era "Guvernul Ponta" făcea măcel pe TV şi chema oamenii în stradă dar aşa doar "îl roagă pe Dl. Cioloş")!

"Specialişti" ca Manuel Costescu vor fi în continuare "paraşutaţi" la USR (că PNL nu mai are locuri pe liste şi mai mârâie şi "Buldogul" chiar dacă i-au pus botniţă cu un dosărel).

Problema noastră este că trebuie să vă imaginaţi cum va arăta România 4 ani guvernată şi sufocată de Axa Iohannis - PNL - USR! Cu "specialistul" Iohannis în frunte şi mulţi "Costescu" la butoane! Ghinionul va deveni Dezastru!

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ponta draga ..nu stiu daca te "barbieresti"dimineata inainte de ...a te duce la "serviciu" ?? Daca ..da,,,uitate te rog bine in oglinda (sper ca o folosesti").si analizeaza-te bine si vei constata ce "moaca" de ...mitocan ai.

    odihnește Doamne în pace cariera politică a robului sistemului, Victor-Viorel, cel plecat dintre noi la chinurile de-ne-a-ului, amin!

    fie să i se alăture degrabă carierele tuturor celor și din găștile sale, și din găștile vrăjmașe politic, amiiin! 

    mereți cu toții la garsoniere confort trei, să căpătați salariul minim și ajutor de încălzire peste iarnă, amiiiin!

    fie-vă pârnaia grea, iar goagălu să vă uite-n veci, amiiiiiiin!!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb