Victor Ponta, noul preşedinte al PSD

C.D.
Politică / 21 februarie 2010

Victor Ponta, noul preşedinte al PSD

Vicepreşedintele social-democrat Victor Ponta a câştigat alegerile pentru şefia PSD, obţinând 75 de voturi în faţa contracandidatului său, Mircea Geoană. Cotat cu şanse minime chiar în săptămâna Congresului, Victor Ponta a reuşit, în cele din urmă, să-l detroneze pe marele favorit Mircea Geoană, după ce alţi contracandidaţi, influenţi în partid, ca Miron Mitrea sau Radu Mazăre s-au retras din competiţie, chiar în ziua alegerilor, ca să-i acorde voturile şi susţinerea necesară.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Apele s-au limpezit in PSD! Un presedinte avocat de meserie.fost procuror care in exprimarea curenta confunda profesia cu ocupatia,.propulsat de dl Nastase in anii 2000, santajabil in mod sigur, stim si dln ce cauza, pe de o parte. Un invins la limita, Dl Geoana,inginer de profesie,diplomat de cariera, provenit din alte zone politice mai subtiri! Faptul ca a fost invins la limita ma face sa cred ca vechiul psd n-a dorit de fapt ca dl Geoana sa nu castige nici alegerile prezidentiale ! Ceea ce inseamna ca spiritul de haita pradalnica manjfestat cu succes sub guvernarea Nastase in anii 2000, a iesit din nou la suprafata! Sub ocrotirea discreta a brandului asasin al cuplului Ceausescu din 25 dec. 89,Ion Iliescu! Nu-i de al nostru, trebuie sa plece si-au zts greii Iliescu ,Nastase Hrebenciuc si altii Sub spoiala de democratie interna a psd a aparut adevarata fata a psd mentionata..Ilustrata de specialistul in samba, fostul ziarist dl Mazare! Fara un program serios e scoatere a tarii din criza economica psd-l dlui Ponta se va duce la groapa de gunoi a istoriei!Din pegra antedecembrista s-a generat, la gunoiul istoric va ajunge! Asteptam cu interes meciul de box Boc-Ponta!

    1. Asta a fost ! Circ cum numai cu alde Vanghelie se poate.  

      Viscol si furtuna, astea chiar au fost adevarate; s-au dat in stamba; actori pe masura, dar asta e: pe Geoana l-a luat "vantul". 

      Ilie, explicate: cu C.C.T.D. nu esti decat un limbut. Si inca ceva : de ce esti politicos cand vorbesti de "Dl Geoana" si magar cand vorbesti de noul presedinte, caruia nici macar nu-i pomenesti numele. Asta te descalifica, indiferent ce simpatii/antipatii ai. 

      Si inca ceva: nu te pricepi; haita pradalnica l-ar fi vrut pe "prostanac" ,(uite fac si eu ca tine) la putere ca sa mpoata prada mai bine si mai mult. 

      Cu plecarea moguluilor sunt de acord si eu; de fapt sa plece toti si asta cat mai repede; un partid condus de asasinii /preluatori ai puterii trebuia sa dispara de mult.

      Ma mir cum mai poate avea sustinatori/ simpatizanti ? or fi si astia tot niste prostanaci ?? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb