Videanu: "Demisia lui Ridzi a fost un gest de onoare"

N.I.
Ziarul BURSA #Politică / 16 iulie 2009

Videanu: "Demisia lui Ridzi a fost un gest de onoare"

Prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că apreciază gestul Monicăi Iacob Ridzi de a demisiona de la conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului şi se întreabă retoric cine va plăti dacă se va dovedi că nu a fost o fraudă.

Adriean Videanu a declarat: "Aş întreba retoric: Cine plăteşte pentru aceste lucruri, dacă nu se doveşte că a fost o fraudă? Chiar trebuie de fiecare dată să facem justiţie pe sticlă, în mass-media? Să lăsăm organele abilitate ale statului să îşi facă datoria. Este foarte important că aţi sesizat un anumit aspect. Dar de aici şi până la a pune diagnostic din punct de vedere juridic... O comisie parlamentară vine şi spune, în locul unui judecător. Este ceva incredibil. Un reprezentant al mass-media vine şi spune: e vinovată. El a sesizat un aspect, să se facă analiza de către organele abilitate ale statului şi lucrurile să intre în normalitate". Potrivit NewsIn, prim-vicepreşedintele PD-L a afirmat că, personal, apreciază gestul Monicăi Iacob Ridzi de a demisiona.

Adriean Videanu a declarat: "Din punctul meu de vedere, a fost un gest de onoare. Sunt oarecum surprins, pentru că mass-media şi partidele politice doreau aflarea adevărului. Asta am vrut cu toţii şi asta dorim şi în continuare. Cred că gestul Monicăi nu face nimic altceva decât adevărul să iasă cât mai repede cu putinţă la realitate. Gestul personal pe care Monica l-a făcut îl apreciez. Este un gest de onoare de care puţini oameni politici sunt capabili. La un moment dat, ea a vrut să apere ministerul, şi-a asumat politic tot ce s-a întâmplat în minister".

Potrivit prim-vicepreşedintelui PD-L, fiecare partid îşi gestionează singur atât problematicile, cât şi chestiunile interne, iar despre PSD, partener de guvernare, a spus că "are mai multe probleme pe care trebuie să şi le rezolve".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb