VIDEO/ DUPĂ CE A FOST BĂTUT DE MIREL PALADA ÎN PAUZA UNEI EMISIUNI TV, Senatorul USR Mihai Goţiu a depus plângere la Poliţie

M.I.
Politică / 14 septembrie 2017

Mihai Goţiu (Sursa foto: captură Youtube)

Mihai Goţiu (Sursa foto: captură Youtube)



Actualizare 20:27

Senatorul USR Mihai Goţiu a depus astăzi plângere penală la poliţie împotriva sociologului Mirel Palada, pe motiv că a fost agresat fizic de acesta aseară, în pauza unei emisiuni de la un post de televiziune.

Senatorul a declarat că a ataşat plângerii depuse dovezile de la Institutul de Medicină Legală (IML) şi cele de la Spitalul de Urgenţă.

(S.A.)

-------------

Actualizare 16:50 PMB: "Mirel Palada nu a încasat nicio sumă de bani de la Primăria capitalei până în momentul de faţă"

"Până în momentul de faţă, domnul Mirel Palada nu a încasat nicio sumă de bani de la Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) sau de la vreo structură subordonată a acesteia, nici în nume personal şi nici prin intermediul vreunei companii la care este acţionar sau administrator", a transmis astăzi PMB, într-un comunicat de presă trimis Redacţiei.

Reacţia PMB vine după ce purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a susţinut că firma sociologului Mirel Palada a obţinut recent un contract cu Primăria Capitalei, în valoare de 100.000 de lei.

Municipalitatea precizează: "Toţi membrii juriului concursului pentru realizarea unui logo reprezentativ pentru Bucureşti, inclusiv domnul Mirel Palada, au prestat această activitate pro-bono şi nu au avut niciun fel de beneficii materiale, directe sau indirecte.

Este regretabil că un incident petrecut într-un studio de televiziune, care nu are absolut nicio legătură cu Primăria Capitalei sau cu Primarul General, este folosit de adversarii politici ai actualei administraţii ca pretext pentru o tentativă jenantă de a obţine capital electoral".

(S.A.)

-------------

Actualizare 16:36 Dan Barna, USR: "Firma lui Mirel Palada a obţinut de la Primăria Capitalei un contract de 100.000 de lei"

Mirel Palada este un apropiat al PSD, iar firma acestuia a obţinut recent un contract cu Primăria Capitalei, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, într-o conferinţă de presă.

El a susţinut: "Firma domnului Mirel Palada - pentru că PSD se va disocia şi va spune că PSD nu are nicio legătură cu el - tocmai a obţinut de la doamna Gabriela Firea, de la Primăria Capitalei o încredinţare directă de 100.000 de lei în aceste zile. O să monitorizăm acest contract să vedem în ce măsură îndeplineşte condiţiile de legalitate".

În contextul în care senatorul Mihai Goţiu a anunţat că a fost lovit de sociologul Mirel Palada în pauza unei emisiuni de televiziune, USR a lansat un apel către toţi parlamentarii pentru a semna un mesaj contra violenţei în politică.

Dan Barna a precizat: "Lansăm astăzi un apel către toţi parlamentarii din întregul spectru politic - şi luni vom şi distribui materialul - la a semna un mesaj ferm împotriva violenţei în politică. În ritmul acesta, în câteva luni de zile, vom ajunge să ne împingem în faţa maşinii. Un apel la raţiune este foarte important. Iar pentru dumneavoastră, pentru media, (...) vă transmitem o rugăminte: nu mai invitaţi în emisiuni, nu mai invitaţi în interviuri, persoane cu antecedente de violenţe verbale sau fizice. Ieşim mult din sfera dialogului, ieşim mult din ceea ce înseamnă politică şi intrăm într-o sferă a ilegalului. (...)România se îndreaptă, sub conducerea PSD, spre un stat condus de interlopi. Riscăm să devenim un stat interlop. Exemplul pe care aceste gesturi îl transmit cetăţenilor este că acela că este în regulă ca atunci când nu mai avem cuvinte, când nu mai avem argumente, când inteligenţa ne devine prea puţină este ok să ne luăm la bătaie. Este cel mai prost mesaj care poate fi transmis societăţii faptul că astăzi vedem în mediul online şi la anumite televiziuni susţinere pentru golănia pe care ieri domnul Palada a realizat-o".

(S.A.)

-------------

Actualizare 15:46 Diaconu, PRU: "Bravo, Mirel Palada!"

Liderul Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, susţine într-o postare pe Facebook că toţi reprezentanţii USR merită un tratament similar cu cel aplicat de sociologul Mirel Palada senatorului USR Mihai Goţiu.

Diaconu a scris, pe Facebook: "Bravo, Mirel Palada! Aşa merită toţi trădătorii de la USR care au ales sa apere interesele lui Soroş şi ale străinilor împotriva intereselor românilor!".

(A.C.)

------

Actualizare 15:37 Ponta: "Oricât de provocator este un adversar politic nu există nicio scuză pentru a rezolva o problemă cu pumnii"

Fostul premier Victor Ponta a afirmat că, indiferent de cât de provocator este un adversar politic, nu există scuze "pentru a-ţi rezolva o problemă cu pumnii".

Ponta a menţionat, pe pagina sa de Facebook: "Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTĂ NICIO SCUZĂ pentru a-ţi rezolva o problema cu pumnii! Îmi pare rău de Mirel Palada ( nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioadă dificilă) dar cred că eu pot să îi spun adevărul neplăcut - a făcut o mare prostie şi va plăti scump pentru asta . Aşa cum îl cunosc cred că acum realizează cel mai bine acest lucru şi îl regretă - dar suntem toţi responsabili pentru deciziile noastre greşite. Şi mai e ceva pentru care Mirel ar trebui să îşi dea singur un pumn - scandalul provocat de confruntarea lui cu Goţiu este un dar căzut din cer pentru toţi cei care vor să îngroape acum povestea, de o mie de ori mai sordidă şi mai periculoasă pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului "Portocală" Negulescu şi cu primele dovezi scrise şi certe privind dosare penale mai falsificate şi mai abuzive decât în anii '50! Şi oare de ce în acest caz care priveşte grave abuzuri la adresa chiar a unor parlamentari nu putem să facem o Comisie Parlamentară de Anchetă - oare pentru că am afla lucruri concrete şi nu am mai putea face doar "balet de lupta Anti - Sistem"? Ps - şi aşa am ajuns în România ca Băsescu bătăuşul de copii să îi dea lecţii lui Palada !!! Băsescu ???".

(A.C.)

------

Actualizare 15:12 Orban: "Solicit energic pedepsirea golanului politic Mirel Palada; a avut un comportament grobian"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat astăzi, într-o conferinţă de presă, pedepsirea "golanului politic" Mirel Palada, care l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauza publicitară a unei emisiuni transmise de B1 TV, acuzându-l totodată pe acesta de "un comportament grobian".

Ludovic Orban a afirmat, citat de News.ro: "Solicit energic pedepsirea golanului politic pentru infracţiunea pe care a săvârşit-o, şi anume a fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD. Mult timp mi-am pus întrebarea când se va ajunge la bătaie din partea PSD. Iată că s-a ajuns la bătaie din partea fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD - Ponta, un om trimis permanent la înaintare şi care susţine ideile aberante ale partidului de guvernământ".

Liderul PNL a susţinut că PSD capătă în cultura politică elementele unui partid totalitar.

"Ameninţarea, intimidarea, agresivitatea, brutalitatea de limbaj, atitudinea ostilă permanentă, intimidarea opoziţiei au devenit politică de partid pentru PSD", a subliniat preşedintele PNL. Ludovic Orban s-a întrebat de ce Liviu Dragnea nu a avut o poziţie privind "comportamentul grobian şi brutalitatea fizică săvârşită de un cirac de-al lor împotriva unui reprezentant al opoziţiei".

(S.A.)

-------------

Actualizare 12:00 Goţiu: "Analizele de la IML fac dovada agresiunii"

Mihai Goţiu a fost în această dimineaţă la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" ca să depună documentele care atestă agresarea sa de către Mirel Palada.

Senatorul USR a spus, potrivit Digi24: "Am îndeplinit nişte proceduri, după ce azi noapte am fost la Spitalul «Sf. Ioan» şi mi-au făcut analize şi constatări, azi am venit cu documentele la IML. Acum va urma depunerea plângerii penale, să văd care e secţia de poliţie competentă. Probabil săptămâna viitoare o să am şi certificat medico-legal, voi merge mai departe pentru că consider că justiţia trebuie să-şi urmeze cursul, oamenii trebuie să capete încredere în justiţie".

El a adăugat că, în funcţie de programul de astăzi de la Parlament, va merge "azi sau mâine" ca să depună plângerea.

"Analizele constată că a avut loc agresiunea, leziuni la buză şi picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii", a mai spus Goţiu.

(M.I.)

------

Senatorul USR Mihai Goţiu spune că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, incidentul având loc ieri seară în pauza publicitară a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

Mihai Goţiu şi Mirel Palada au avut schimburi dure de replici în prima parte a emisiunii, iar după pauza publicitară moderatoarea a anunţat incidentul, emisiunea continuând fără prezenţa celor doi, potrivit News.ro.

Mihai Goţiu a spus într-o intervenţie la Realitatea TV: "Mâine (azi, n.r.) dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniştesc în acest moment. Mâine (azi, n.r.) va fi o zi lungă. Probabil, din câte am înţeles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine (azi, n.r.). Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenţia lui Palada, de mai multe ori, despre modul în care vorbeşte. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele".



Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb