VIDEO O asistentă a leşinat după ce a primit vaccinul anti-COVID în SUA

A.B.
Internaţional / 18 decembrie 2020



În timpul vaccinării anti Covid a personalului medical din Chattanooga, Tennessee o asistentă a leşinat după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID de la Pfizer, informează postul local WTVC-TV, conform zerohege.com.

"În timpul livestreamului nostru, una dintre asistente care stătea de vorbă cu noi despre vaccin a leşinat. Din fericire un doctor era acolo şi a prins-o", a relatat WTVC-TV News - Channel 9 News.

Potrivit Centrulului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor, episodul nu este ceva neobişnuit. Leşinul se poate produce după diferite tipuri de vaccinare şi este declanşat adesea de durere şi anxietate.

Întâmplarea s-a petrecut într-un spital din Tennessee, când asistenta-şefă, Tiffany Dover dădea declaraţii presei după ce a fost vaccinată împreună cu alte câteva cadre medicale într-un eveniment transmis LIVE de presă pentru a promova vaccinul în SUA.

Asistenta, care primise vaccinul Pfizer cu aproximativ 17 minute înainte, a început să ameţească, şi-a cerut scuze şi a leşinat, fiind prinsă de medicii care stăteau în apropierea ei.

Aceasta a spus presei că leşinul său nu are legătură cu vaccinul, ci cu toleranţa ei scăzută la durere, leşinând de fiecare dată când simte un disconfort accentuat.

"Este o reacţie care poate apărea frecvent în cazul oricărui vaccin sau injecţie", a declarat medicul Jesse Tucker, directorul medical al CHI Memorial, spitalul unde s-a petrecut totul. Şi Tucker s-a vaccinat anti Covid.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. "Aceasta a spus presei că leşinul său nu are legătură cu vaccinul, ci cu toleranţa ei scăzută la durere, leşinând de fiecare dată când simte un disconfort accentuat."

    Asa o fi, dar daca asistenta stia ca lesina usor de ce a riscat sa lesine "in direct" dand un interviu dupa o vaccinare cu un vaccin care foloseste o tehnologie la prima utilizare clinica? 

    Mai degraba pare o scuza ca sa dreaga busuiocu'

    Tot asa cum si cei care au decedat in cadrul studiilor de siguranta ale vaccinurilor anti-covid au decedat chipurile din motive nelegate de vaccin. 

    E mana Rusiei, clar..

    Nu ai cum sa lesini dupa acest vaccin.. Duduia a lesinat de emotie ca a fost vaccinata inaintea lu Biden, asta e explicatia...

    La noi n-o sa lesine nimeni, o sa vedeti. 

    1. N-avem cum, noi suntem "pui de lei", ne tragem din Traian şi Decebal, suntem "lupii dacicii".????????????????????Nu vor leşina, că mulți nu se vor vaccina !!!

      Pui de lei, lupii dacici au fost, acum sunt tefelisti care au rezistat cand au fost gazati la 10 august. Plus ca tefelistii sunt protejati de tatuca soros

      ????

    in ce doriti sa lesinati dupa vaccin in anii de urmeaza ? ... sa fie de brad, de stejar, de zinc? Clasic, cu frunze de arcan, model mai modern, mai cubic? :)))

    Asistenta, care primise vaccinul Pfizer cu aproximativ 17 minute înainte, a început să ameţească, şi-a cerut scuze şi a leşinat, fiind prinsă de medicii care stăteau în apropierea ei.  

    A d...u ce durere prelungitaaaaaa....16 minute a rezistat cu o toleranta asa de scazuta pe urma a cazut pe frontul luptei conta "inamicului invizibil" 

    "Aceasta a spus presei că leşinul său nu are legătură cu vaccinul, ci cu toleranţa ei scăzută la durere, leşinând de fiecare dată când simte un disconfort accentuat." 

    ba da prosni ne mai cred astia.

    sunt curios cate dintre cele cateva milioane de cazuri grave la nivel mondial vor fi publicate, dar nu degeaba si au luat imunitate contra legilor toti producatorii de vaccinuri (pt ei aceasta imunitate nu are efecte negative doar neutre) 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb