VIDEO Protest în Bucureşti, împotriva măsurilor de restricţie

S.B.
Miscellanea / 20 martie 2021



Protest în Bucureşti, împotriva măsurilor de restricţie

Actualizare - Mulţimea s-a disipat în parcul Izvor.

Circa 100 de protestatari s-au dus la Palatul Cotroceni pentru a cere demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Aceştia au anunţat că nu vor încălca restricţia de circulaţie pe timp de noapte şi că protestul se va încheia până în ora 22:00

Protest în Bucureşti, împotriva măsurilor de restricţie

---

Actualizare - Protestatarii se pregătesc să se încoloneze pentru a pleca spre Palatul Cotroceni. "Jos Iohannis" strigă aceştia şi îl acuză pe preşedintele României ca fiind "principalul vinovat" pentru aceste restricţii

Protest în Bucureşti, împotriva măsurilor de restricţie

---

Actualizare - Reprezentanţii societăţii civile le-au mulţumit jandarmilor pentru modul în care au gestionat protestul din această seară

Protest în Bucureşti, împotriva măsurilor de restricţie

---

Actualizare - Oficial, mitingul societăţii civile s-a încheiat. Cu toate acestea, protestatarii se pregătesc acum să meargă la Cotroceni pentru a cere demisia lui Klaus Iohannis

Protest în Bucureşti, împotriva măsurilor de restricţie

---

Actualizare - Reprezentanţii societăţii civile îndeamnă oamenii să meargă la Biserică în noaptea de Înviere şi să nu "se lase intimidaţi" de regulile impuse de autorităţi

Protest în Bucureşti, împotriva măsurilor de restricţie

---

Actualizare - Protestatarii scandează împotriva vaccinului obligatoriu, conduşi de reprezentanţii societăţii civile care îndeamnă lumea să strige şi să "fluture steagurile". Protestatarii cer interzicerea vaccinării obligatorii, în ciuda asigurărilor date de autorităţile statului care au spus de mai multe ori că nu se va impune niciodată vaccinarea obligatorie. De asemenea, protestatarii strigă şi "armata e cu noi" invocând proiectul de lege care ar oferi Poliţiei Militare putere asupra cetăţenilor civili.

Protest în Bucureşti, împotriva măsurilor de restricţie

---

Actualizare - În parcul Izvor, protestatarii au amplasat o scenă improvizată de la care mai mulţi organizatori ai protestelor strigă lozinci precum "jos masca", "Iohannis demisia" şi "Arafat pleacă!"

Protest în Bucureşti, împotriva măsurilor de restricţie

---

În capitală au avut loc, astăzi, proteste împotriva restricţiilor impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Câteva sute de oameni au participat la protest atât în Piaţa Victoriei, cât şi la Piaţa Universităţii, pentru a cere Guvernului înlăturarea tuturor restricţiilor impuse de pandemie.

Protestul intitulat "Starea de Libertate" face parte din mişcarea globală de protest împotriva restricţiilor.

"20 MARTIE - PROTEST MONDIAL CONTRA RESTRICŢIILOR ROMÂNIA IESE IAR ÎN STRADĂ, ANTIMASCARADĂ!

Pe 20 martie este ziua protestelor mondiale împotriva restricţiilor pandemice.

Sâmbătă 20 martie 2021, de la orele 15, ne adunăm în miting la fântânile de la Universitate şi apoi plecăm în marş spre parcul Izvor, pentru mitingul final. Vom vorbi şi vom protesta paşnic în Starea de Libertate! Avem mulţi waţi şi mulţi decibeli ca să ne facem auziţi! Vă aşteptăm şi îi aşteptăm pe toţi fraţii noştri de suferinţă, indiferent de unde vin!", au scris joi pe facebook reprezentanţii mişcării "Starea de Libertate".

La Piaţa Victoriei, în mijlocul protestatarilor, se afla senatoarea Diana Iovanovici Şoşoacă, o cunoscută susţinătoare a miscărilor anti-vaccin şi anti-mască. Aceasta întins în Piaţa Victoriei bannere cu "Dacii Liberi" şi a scandat împotriva guvernului şi a vaccinului obligatoriu.

Ulterior, protestatarii din ambele pieţe au organizat un marş până în parcul Izvor, unde protestele au continuat.

Opinia Cititorului ( 33 )

  1. Amuzant,la protestele terfelistilor stateau la distanta de doi metri,acum stau lipiti unul langa altul,concluzie terfelisti erau in pandemie de atunci

    1. Sub conducerea lui IOHANNIS si a actualei COALITII care guverneaza ,TARA, a ajuns MYANMARUL EUROPEI. Corhorte de trupe de toate felurile,Politie,Jandarmi si Militari au ocupat Tara si sub pretextul DICTATURII MEDICALE,au suspendat toate drepturile Cetatenilor,in timp ce zeci de mii de romani,mor prin spitale legati de paturi cu sfori,si ucisi de medicamente care in loc sa ii faca bine ii omoara.Romanii,au inceput sa se RASCOALE,si asa cum am mai spus ,pana in IULIE,DICTATURA v-a fi maturata de catre popor,intr-o noua REVOLUTIE. Om Trai si Vom Vedea.!

    daca nu ati fi gresit intentionat prin omisiune

    "senatoarwa" cu numele Ivanovici pentru care sotul ei actual nu are nici o vina (decat ca se pare ca a incasat niste bani in mod necuvenit si nu vrea sa-i dea inapoi. ...procesul este pe rol, deci sa asteptam deznodamantul) ca numele Şoşoacă aparent necunoscut pentru majoritatea romanilor inaite de alegeri , a eclipsat in mod intentionat naravurile manipulatoare scolii de tip "ILICI" 

    1. Scoala de manipulare ilici a fost net depasita de politrucii usri si pnl. Astia distrug si fura acum. La zbarna mai este procesul pe rol? dar la hoha?

      USR -PLUS reprezinta inca de la inceputuri un proiect SRI de distragere a fortelor sociale de la o revolta reala (in urma constientizarii furtului masiv in cadrul Loviturii de Stat din 1989) si de convergere a fortelor sociale sub o umbrela de aparenta schimbare si "revolta creatoare" (cum apare in proiectul respectiv.

      Informatiile de mai sus nu le-am scos eu de undeva ci mi-au fost confirmate in 2015 intr-o discutie privata cu un ofiter SRI.  

      Asta ca sa stiti cine va conduce....  

      p.s. eu nu sunt pro-PSD sau pro-alt partid existent acum. Eu doar trag o sirena mare de alarma ca sa intelegeti si sa constientizati masiva minciuna in care se zbate societatea romaneasca si asa-zis clasa ei politica "reprezentativa". Traiti intr-un stat sclavagist (totusi cu aparenta democratica) unde munciti ca niste iogabi si vi se ia 50% din fructul muncii voastre (stiti ce categorie profesionala veche de cand lumea da jumate pestelui ei, nu?) ....  

      Sunteti micile minione inepte scoase la produs zilnic de pestii neo-comunisti, neo-bolsevici si neo-marxisti = copiii nascuti din pacate vii ai securistilor pre-1989 - cei care inca domina casta conducatoare in Romania , fie clasa politica, fie administratie, fie zona privata (unde in ariile inalte de conducere am identificat si acolo oameni "speciali " cu conexiuni mai multe decat fire de par am eu in cap) !  

      Traim minciuna pe care s-a fondat Romania dupa Lovitura de Stat din 1989 !  

      Va simtiti bine avand asa piloni de fundatie? O minciuna?  

      Aveati impresia ca ceva e fundamental gresit si nu stiati pe ce sa puneti degetul ?  

      Eh, sentiment irational si intuitiv de iobag care stie ca nu e natural iobag ci asa a devenit in urma propriei alegeri existentiale : "laaaaasssss-oooo baaa, ca merge si asaaaa! " (acest "merge si asa" ... desigur... ridicat la nivel de societate, valori morale, etica actiunii, etc ....  

      Iobagi, repetati dupa mine: MEEEERGE SI AAAAASAAAAA!

      Fara jumatatea aia din fructul muncii noastre nu ar exista crese, gradinite, scoli, universitati, biblioteci, pompieri, spitale, justitie, primarii, prefecturi, parlament etc. Ce zici, ar MEEEERGE SI AAAAASAAAAA!?

      Am inteles, esti mai luminat decat noi, iobagii. In afara de aere de superioritate si jigniri nu prea spui nimic. Prezinta-ne niste idei, un concept. Cum putem schimba starea pe care o descrii (de altfel destul de corecta din punctul meu de vedere)? Cunosti elitele, ai identificat oameni "speciali" inclusiv conexiunile lor, cunosti / porti discutii private cu ofiteri SRI: Presupun ca esti, tu insuti, parte a "elitei". De ce nu infintezi un partid? Cunostintele si relatile necesare se pare ca le ai. Daca suntem atat de prosti si/sau naivi pe cum ne descrii pe noi, iobagii, iar tu atat de luminat precum te crezi, de ce nu esti deja la carma tarii?  

      Raspunzi la o prostie cu alta prostie. Ce, vrei cumva sa spui ca daca ar fi la carma tarii, ar insemna ca este luminat?!

      pentru ca la carma tarii acced oamenii foarte moisi usor de modelat de catre cei ce au preluat tara.

      ai vazut tu sa ajunga la carma tarii sau in pozitii de conducere un om care sa urmareasca interesul Romaniei indiferent de Est sau Vest ?!? ... Aaa, da au fost cateva exemple: Ferdinand si Regina Maria, Kogalniceanu , oamenii luminati din interbelic, Ceausescu (care desi era doar un cizmar istet , isi iubea la nebunie tara!) ... 

      uita-te cine conduce Romania de 30 de ani ! Se intrec intre ei care sa fie mai cu plecaciuni fie Rusiei , fie Vestului ...  

      Nu au mai urmarit reprezentarea intereselor Romaniei asa cum au facut-o marii barbati de stat !  

      Traim vremea Viermilor care clameaza CA AU COLOANA VERTEBRALA!  

      De acord cu ce spui si in mare nu contest ceea ce a scris cel caruia i-am raspuns. Pe mine m-a deranjat atitudinea: eu le stiu pe toate, iar voi, ceilalti, sunteti niste curve, iobagi, prosti etc.

      "uita-te cine conduce Romania de 30 de ani ! Se intrec intre ei care sa fie mai cu plecaciuni fie Rusiei , fie Vestului ... ". Din pacate ai dreptate. Dar e posibil sa scimbam asta? Si daca da, CUM? Care sunt solutile? Din punct de vedere economic suntem varza, militar nu contam, diplomatic nu existam. Pe ce baza isi poate impune Romania interesele?  

      Construim bomba atomica si ne jucam de-a Corea de Nord sau Iranul? 

      Impunem sanctiuni Rusiei, Chinei, SUA si UE? Le subminam economia prin boicotarea produselor si servicilor? 

      Ce ne recomanda, ca tara, astfel incat negociem de la egal la egal cu SUA, China sau Rusia? Ce ne trebuie si cat de cat timp avem nevoie sa ajungem la nivelul acestor tari?

      inainte de orice trebuie sa ne regasim noi pe sine.

      ca identitate, ca valori locale, ca sens in existenta - sa stim de unde venim (neuitand cine suntem) si sa stim unde ne ducem.  

      sa avem incredere in noi si sa respingem cu sete orice pozitie de genul "Romania/Romanesc e inferior altora in mod aprioric". Serpii tradatori vorbesc asa.  

      Totul pleaca de la miezul nostru identitar.  

      Restul (politic, diplomatic, militar, economic) sunt implicatii care apar, in nesfarsite lanturi implicative ("pentru ca...atunci...").  

      Dar noi romanii trebuie sa aruncam la gunoi abordarea autosubapreciativa naturala. E miezul care ne strica. Si sa organizam economia, societatea, armata si politica strict romano-centric.  

      Pentru ca tot ce e in afara Romaniei GRAVITEAZA IN JURUL ROMANIEI ! Aceasta trebuie sa fie viziunea corecta! Centrul de greutate in lume este Romania - iata ideea care trebuie sa ghideze pe fiecare dintre noi - persoana sau institutie!  

      exemple de abordari si atitutdini:  

      Asa nu: "cu ce putem fi de folos sua, nato, ue, rusiei, altora?", "cat de mult putem privatiza/ceda altora? ", " cat de rapid putem ceda suveranitatea altora ca sa fim si noi ca ei de puternici/abili/agil? ", etc...  

      Asa da: " ce folos ne poate aduce sua, ue, nato, rusia, altii pentru binele Romaniei?", "cat de mult putem dezvolta capitalul romanesc fie el privat, fie el de stat? / cat de mult de la vecinii din jur putem cumpara/absorbi/integra? Cat putem penetra agresiv? Cat de mult putem captura ce la ei? "; "Cata din suveranitatea diplomatica, politica, economica a vecinilor si a partenerilor putem noi prelua? ", " Cat de mult putem prelua si conduce in structuri de genul ue, nato, sua, rusia si altii? "  

      E nevoie sa construim la noi si la copiii nostri mentalitati de rechini agresivi care traiesc, respira doar pentru forta, pentru extindere, pentru expresia autentica a tot ce e romanesc asupra intregii lumi !  

      Daca pe cineva incearca un zambet sau chiar un ras larg cu privire la cele scrise aici... e semnul ca mintea sa si sufletul sau au fost tinte si sunt capturate de toti cei ce au vrut sa convinga romanii si Romania ca e secundara, inferioara, etc.  

      Romania inseamna FORTA PURA IN EXPRESIE si domina asupra altora. Asta trebuie sadit in mintea tuturor romanilor si mai ales a copiilor lor.  

      Trebuie reversata spalarea creierelor anti-Romania care a avut loc in ultimii 30 de ani.  

      Trebuie identitar si mental si emotional construita masa critica de energie care sa se reverse asupra altora ce au dorit sa ne deconstruiasca identitar si sa ne preia!  

      Ma intelegi ? 

      mai sus sunt tot eu cel care a vorbit cu tine, Jiji.

      "De acord cu ce spui si in mare nu contest ceea ce a scris cel caruia i-am raspuns. Pe mine m-a deranjat atitudinea: eu le stiu pe toate, iar voi, ceilalti, sunteti niste curve, iobagi, prosti etc."

      eram suparat si voiam sa supar si pe altii.

      poate se desteptau si isi intelegeau starea , intr-un moment de luciditate.  

      Am inteles.Tu esti cel care trage sirena.Vasile Roata.

      Pus de cine?! 

      Am vazut cum vor sa schimbe Romania acesti "auristi" cocliti! Vorbiti de elite si de valori,dar ati pus in parlament tot felul de oameni dubiosi precum acei fosti tortionari ai securitatii ceausiste! Romania nu este buricul pamantului astfel incat sa-si croiasca propriul destin,independent si separat de marile puteri regionale si mondiale! Toci si tu frunza la caini cu speranta ca vei mai pacali niste naivi ca sa dea votul pentru "hauristi"!! Voi intrati in parlament,pe salarii grase,iar situatia din Romania se va inrautati! Pentru ca asa sa intamplat in foarte multe tari care au mers pe mana nationalistilor extremisti! Liderul vostru,Simion ala, a fost intrebat la tv daca va nationaliza companiile romanesti care au capital strain din domeniul energetic,iar acesta a ocolit sa raspunda direct spunand doar ca avem o mare problema cu procentul pe care-l incaseaza statul de la aceste companii! Faceti declaratii ipoctrite,mincinoase! Nu voi vota niciodata niste politicieni ca voi! Apropo,eu sunt unul dintre multele milioane de romani care muncesc in afara Romaniei! Acest Simion a fost intrebat daca va aduce maine diaspora inapoi acasa! Liderul vostru a spus atunci ca "nu,dar le voi da speranta"! Asta faceti voi,vindeti gogosi la oameni naivi! S-au adunat o mana de oameni in Bucuresti,iar ziarul Bursa i-a pus pe prima pagina de zici ca suntem in plina revolutie! La protestul diasporei cand s-au adunat sute de mii impotriva ciumei rosii,nu a-ti acordat atat de mult spatiu,cu zeci de fotografii si video! Ce sa mai vorbim....

      pus de propria mea constiinta libera.

      eu nu sustin AUR.

      eu am vorbit in numele propriei constiinte.  

    Totusi , institutiile de forta , Justitia , de ce stau impasibile si privesc , cum acesti golani de la guvernare ,conduc tara in dispret , aroganta si cu dusmanie fata de oameni ?

    1. Pentru ca institutiile de forta sunt conduse de cei care conduc tara.

      Mai ai si alta intrebare prosteasca? 

      Uite o intrebare desteapta: cat de prost esti tu?

      Nu, nefiind argumentata, este tot prosteasca si deci se refera la tine.

      e dictatura omule, ce nu intelegi ?

      e dictatura sub o masca sanitara sau a altor alerte si urgente de diverse feluri  

      tinta nu e virusul ... nu e nici o pandemie in puii mei ! Astia nu stiu ce e aia pandemie reala! 

       

      tinta e data de eliminarea mai rapida sau mai inceata a libertatilor si drepturilor cetatenesti !  

      E impingerea prosteasca a Romaniei intr-o dictatura (vezi Doamne! din cauze medicale) dupa modelul pus in executie in vestul Europei si in restul Lumii Libere care se sinucide , spre beneficiul Rusiei si Chinei de peste 5-10 ani.  

      Cine are banii detine puterea si cine detine puterea (isi) face legea

      asta-i raspunsul corect , dar mai sint lucruri care nu tin de bani , de ex cei care ar trebui sa intervina impotriva acestei dictaturi ( institutii de forta , justitie ), ar trebui sa se gandeasca , ca si ei vor avea o viata mizerabila , au copii , rude , prieteni care si ei vor suferi , atunci mai conteaza banii ?

      DICTATURILE SE BAZEAZA PE INSITUTII DE FORTA , NEGHIOBULE!

      CINE ITI DA AMENZILE? 

      CINE TE BATE LA PROTESTE?  

      ...bai... galeata de prost mai esti....  

      Orice dictatura se bazeaza pe institutii de forta!  

      Fara ele se transforma in regim esuat!

      E la genunchiul broastei intelegerea chestiei asteia!  

      te-ai repezit boule fara sa intelegi ce-am spus ! am spus ca dictatura care incepe sa aiba contur , are un pret mare si pentru cei care o sustin , prin viata mizerabila pe care si ei trebuie sa o suporte , acum ai inteles , cretinule , analfabet functional ?

      ok, de acord

      Dar in democratie, care institutii fac aceeasi treaba? Nu sunt cumva aceleasi si uneori chiar in aceeasi maniera? In Statele Unite cum actioneaza?

    Multă , multă prostime.....

    schema e simpla :

    fa-i pe oameni sa se simta vinovati ca exista (ex: canal ecologic - poluare, despaduriri, etc)  

    dupa aia taxeaza-i  

    dupa aia ia-le maximum de drepturi  

    dupa aia baga dictatura (... sa salvam planeta) 

    dupa aia omoara-i  

    1. de studiat dorintele de scadere a emisiilor mondiale de carbon (co2) de catre niste capete "iluminate" care recomanda lockdown tarilor din lume o data la 2 ani (pentru a fi atinse tintele acordului de la paris).

      da, isteria falsa covid e conectata cu nebunia unor extremisti ecologisti ! 

      green deal = the great reset = isteria (indusa) covid = controlul populatiilor pentru a accepta deprivarea lor de drepturile si libertatile lor => in numele unei ipotetice scaderi a emisiilor de CO2 si o transformare generala a profilului economic mondial intr-o noua economie (a 4-a revolutie industriala) cu amprenta de carbon 0 sau aproape 0 .... dar vai! Intr-o atmosfera de dictatura globala din considerente ....ecologiste. 

      virusul covid e folosit pentru "sperierea" maselor sa nu protesteze pe masura ce economiile mondiale sunt efectiv sfartecate pentru ca apoi sa fie "recompuse" intr-o maniera prietenoasa cu mediul si intr-o maniera dictatoriala la nivel mondial.  

      acesta e adevarul pur si simplu.  

      Identificati cati lideri mondiali folosesc "build back better" ca idee-platforma si veti vedea amploarea dezastrului indus suicidal Lumii Libere!  

      Identificati arhitectii Green Deal si Build back better (the great reset) si vedeti legaturile lor cu isteria covid ! ... Vedeti legaturile intre Klaus Schwab (WEF-Davos) si cuplul trist Bill Gates / Dr. "Mengele" Fauci si toate papusile manipulate din intreaga lume (ma refer la ASA-ZISII conducatori de state din tarile dezvoltate ale Lumii Libere! )  

      Si Romania... saraca Romanie... e trasa cu forta intr-o imitare proasta a masurilor nebunesti de instaurare globala a Comunismului 3.0.  

      Suporta societatea romaneasca asemenea violentari la adresa libertatilor si drepturilor cetatenilor? NU, avem vie amintirea comunista pre-1989. Iese scandal mare curand!  

      Suporta economia Romaniei strategii de demolare si reconstruire ecologica "verde" conform viselor nebunesti ale lui Schwab? NU, noi nu avem profil de economie matura dominanta (ca SUA sau UK, de exemplu) , noi suntem economie emergenta relevanta regional sau local. The Great Reset va provoca in Romania doar partea de demolare economica nu si partea de reconstructie economica cu amprenta de carbon 0 !  

      Politicienii actuali imita prosteste masurile vest-europenilor neintelegand ca duc la groapa o intreaga tara!  

      Imi vad tara trasa in mirajul fantasmelor de cosmar ale unor distopici socialisti si comunisti!  

      Si, Doamne! ... Abia avusesem impresia ca am scapat in 1989 de nebuni! ...Dar vai , copiii si nepotii securistilor preluau o tara fara datorii ca s-o f .... in toate felurile posibile .  

      E Romania de azi.  

      E Romania furata voua in INTERESUL LOR! Dincolo de un partid sau altul ! Intreaga clasa politica e jucaria serviciilor interne si e portretul Securitatii pre-1989 reinventate intr-o maniera de .... "democratie originala"(citat Ion Iliescu). Ce a zis Iliescu capata mult sens dupa 30 de ani ! ...  

      Securistii si copiii lor nascuti din pacate vii v-au furat tara si v-au facut sa va simtiti ca ultimii iobagi imputiti pe pamanturile voastre. 

      Romania de azi e fundamental eronata plecand de la chiar radacinile ei - proiectul Romania se bazeaza pe masiva minciuna a Revolutiei din 1989 - de fapt o Lovitura de Stat a esaloanelor 2 si 3 ale PCR ...

      Vlastarele lor putrefacte conduc Romania de azi, romani !  

      Se numesc neo-marxisti si neo-bolsevici infiltrati in toate partidele clasei politice romanesti actuale!  

      Romani !  

      Traiti intr-un vis hidos construit pe minciuna injectata in venele voastre de Securitatea pre-1989 ! Sunteti iobagii lor !  

      MAI SUPORTATI ?!!?!?!?  

      Singura sansa a actualilor politicieni e sa renunte imediat si total, in bloc la mascarada asta sanitara si sa revenim la viata noastra normala anterioara!

      E vina mea ca statul s-a lasat furat 30 de ani si acum piuie ca daca nu baga restrictii crapa sistemul sanitar?  

      Dar de ce crapa?  

      Din vina mea? NU! Crapa din vina celor care au furat de au stins!  

      Si atunci?  

      De ce si cu ce ocazie sa platesc eu cu drepturi si libertati pentru furtul si coruptia din sistemul sanitar care au condus la o stare asa fragila?  

      De ce eu ca cetatean sa ma las furat de drepturi si libertati pentru ca niste javre au furat de au stins din sistemul sanitar aducandu-l intr-o situatie in care sa nu faca fata ?  

    pai cine a votat baa jegurile care ne baga in arest la domiciliu la ora 22, erati toti cu neamtul Johanis parca si diaspora parca? Ei acum slujitorul credincios a lui madam merkel va da stingerea sau o amenda de 10.000 lei.

    Justitia in mare parte o mare minciuna,care e la mana escrocilor asa cum e si presedintele(escroc si impreuna cu ei).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb