VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / CĂTĂLINA POPA, DIRECTOR EXECUTIV VÂNZĂRI ELECTRICA: "Liberalizarea pieţei de electricitate a rupt graniţa impusă furnizorilor"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 27 ianuarie 2021

Cătălina Popa

Cătălina Popa

Liberalizarea pieţei de electricitate a condus la dispariţia unei graniţe impuse furnizorilor, susţine Cătălina Popa, director executiv de vânzări în cadrul Electrica. Domnia sa menţionează că, acum, Electrica Furnizare are ocazia să îşi prezinte ofertele oriunde în ţară. Printre altele, Cătălina Popa a mai precizat că Electrica Furnizare le-a oferit clienţilor mai mult timp, până la 31.08.2021, pentru a-şi alege o nouă ofertă şi a oferit un discount tuturor celor care doresc să treacă în piaţa concurenţială, simplificând, totodată, şi procesele prin care se poate face acest lucru.

"Noul contract se poate încheia doar cu buletinul pentru clienţii existenţi, iar pentru cei noi mai este nevoie de actul de proprietate sau de o declaraţie pe proprie răspundere. De asemenea, am suplimentat numărul de angajaţi în call center şi am mutat focusul operaţiunilor pe informarea şi consilierea clienţilor pe tema liberalizării", a adăugat domnia sa.

Liberalizarea pieţei de electricitate vine cu o serie de provocări pentru furnizori, mai subliniază Cătălina Popa, menţionând: "Este foarte important clientul şi să îi explicăm acestuia ce înseamnă liberalizarea pieţei. Pe lângă elementul preţ, un client ar trebui să aibă în vedere şi un produs simplu, cu costuri transparente, menţinute pe toată perioada din ofertă.

De asemnea, atragem atenţia clienţilor asupra anumitor clauzelor din contract. Acesta trebuie să prevadă un termen de plată flexibil, anumite servicii post vânzare şi eficientizarea interacţiunii directe cu clientul. Electrica Furnizare are cea mai extinsă reţea de puncte de lucru din ţară. Activăm într-o piaţă complexă, cu provocări constante, pe care clientul nu trebuie să le resimtă.

Liberalizarea pieţei vine cu o serie de provocări şi pentru furnizori. Este important ca mesajele noastre să ajungă şi la cei fără internet sau canale digitale. De aceea, furnizorul trebuie să fie în primul rând un traducător, să găsească mesajele şi formulele potrivite pentru informarea clientului. Electrica furnizare urmăreşte să vină cu mesaje clare, transparente şi clienţii să fie informaţi şi să îşi poată alege oferta potrivită şi furnizorul dorit. Pentru compania noastră o altă provocare pe termen scurt şi mediu este aceea de a ne diversifica ofertele astfel încât să fim competitivi într-o piaţă concurenţială".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Granița a fost impusă speculatorilor de OUG 114/2018 (Ordonanța lăcomiei) altfel preturile urcau la cer încă din 2019, așa era planul masonic pentru România.

    va intreb de ce preturile din ofertele Electrica variaza de la o zi la alta si de ce la estimarile pe care le fac subalternii d-voastra imi incarca factura cu peste 50 kwh fata de luna precedenta a anului anterior? Si daca am putea fi fata in fata as mai avea vreo 30 de intrebari!!

    ca trebuiau astia sa va puna la educatie, in locul lui Anisie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb