VIENA Mii de manifestanţi protestează împotriva vaccinării obligatorii

G.U.
Internaţional / 20 noiembrie 2021

Mii de manifestanţi protestează împotriva vaccinării obligatorii

Mai multe mii de manifestanţi s-au adunat astăzi la miezul zilei la Viena pentru a protesta împotriva reintroducerii lockdown-ului şi a vaccinării obligatorii, măsuri anunţate cu o zi în urmă de către guvern în efortul de a limita răspândirea pandemiei de COVID-19, relatează AFP, conform Agerpres.

Manifestaţia a fost organizată la apelul partidului de extrema dreaptă FPÖ (Partidul Libertăţi, în germană Freiheitliche Partei Österreichs), chiar dacă liderul formaţiunii, Herbert Kickl, testat pozitiv pentru coronavirus, a lipsit.

Mulţimea, adunată în centrul capitalei austriece, la doi paşi de cancelarie, a agitat bannere al căror conţinut "denunţă dictatura corona" sau se pronunţă împotriva "divizării societăţii".

Acţiunea s-a desfăşurat sub supravegherea sporită a poliţiei, îngrijorată de sosirea militanţilor neonazişti şi a huliganilor.

Printre care cei care au chemat la "rezistenţă" se numără şi Katarina Gierscher, originară din Tirol, care a făcut şase ore pe drum pentru a ajunge la manifestaţia de la Viena.

"Nu este normal să fim privaţi de drepturile noastre", afirmă această profesoară de 42 de ani, care de mai multe luni îşi ţine cei patru copii acasă. "Presiunea la şcoală este prea mare", spune ea într-o declaraţie pentru AFP, referindu-se la testele PCR efectuate în fiecare săptămână în clase.

"Guvernul vrea să ne divizeze, trebuie să rămânem uniţi", adaugă interlocutoarea agenţiei franceze de presă.

La o săptămână după ce au fost luat măsuri restrictive împotriva celor nevaccinaţi, cancelarul conservator Alexander Schallenberg a anunţat vineri un lockdown pentru cei 8,9 milioane de locuitori ai ţării până în data de 13 decembrie.

De luni, aceştia nu vor mai avea dreptul să-şi părăsească locuinţele decât pentru cumpărături, sport sau pentru îngrijiri medicale. Doar şcolile mai rămân deschise.

În pofida reticenţelor iniţiale, guvernul va pregăti şi o lege care să facă obligatorie vaccinarea populaţiei adulte începând de la 1 februarie 2022. Refractarii vor risca sancţiuni.

Schallenberg şi-a cerut vineri scuze în faţa persoanelor vaccinate pentru că a fost nevoit să ia astfel de măsuri "radicale".

Acesta a criticat "forţele politice din ţară care se opun cu vehemenţă" vaccinării, denunţând un "atac împotriva sistemului nostru de sănătate".

Într-o alocuţiune televizată, preşedintele austriac Alexander van der Bellen a avertizat împotriva divizării societăţii, divizare care riscă "să se adâncească şi mai mult".

"Următoarele săptămâni vor cere un efort considerabil din partea noastră.Trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a sparge al patrulea val (al pandemiei) şi a preveni următorul", a insistat acesta.

Într-o Europă care a devenit din nou epicentrul epidemiei, cazurile au atins în ultimele zile în Austria niveluri ce nu au mai fost înregistrate din primăvara anului 2020: peste 15.000 de noi infecţii au fost raportate zilnic, în timp ce rata de vaccinare este în jur de 66%, puţin sub media europeană.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. Mega miliarde de oameni ai planetei sunt PROȘTI .

    1. In 'ioropa' media intepatilor este pe la 60%. Adevarat ca astia sunt cam prosti.

      da, vest-europenii sunt asa cretini ca nu au putut sa vada cum sunt dusi de nas si sunt intepati cu toxine!

      ...si acum mai sunt si bagati in carantina... ca niste boi ce sunt!  

      Si este doar inceputul,sa vedem ce le mai trece prin minte

      e interesul tuturor sa protesteze, vaccinatii sunt vaccinati cu beneficii pana devine boosterul obligatoriu si o iau de la capat

      ai grija de cenzura , mie mi-a scos make comm pentru mai putin !

    Am intrat de curiozitate pe mai multe site uri de stiri provacciniste.

    Aceeași informație. .. de fapt dezinformare Câteva mii de persoane .... La apelul extremei drepte. 

    Am totușî pretentii de la Bursa. 

    Am intrat pe un post Tv care a filmat în direct din Viena. 

    Au manifestat pentru libertate și antiobligativitate vaccin, în special la copii, cred ca sute de mii pe Ringul vienez. 

    Nu se mai termina puhoiul de oameni. 

    Probabil destui dintre ei vaccinați care se considera păcăliți acum. 

    După 2 ani de covidiada nu prea mai am dubii din păcate. Totul a devenit un uriaș experiment social. 

    Și Cum am mai zis, ferească Dumnezeu de revolta vaccinatiilor.  

    Și romanul nostru s-a vaccinat mai de voie , mai șantajat, dar totul pana la copii.

    1. confirm si eu ce ai zis tu... toata presa din Romania a primit ordin sa dea aceleasi informatii :cateva mii... neo-nazisti... paziti atent de politisti etc...

      de fapt realitatea e ca IN AUSTRIA POLITIA SI ARMATA S-AU RALIAT CU PROTESTATARII IMPOTRIVA OBLIGATIVITATII VACCINARII SI IMPOTRIVA OBLIGATIVITATII PASAPORTULUI VERDE ANTI-COVID !!!!!  

      Si nici o televiziune nu zice asa ca asa au fost instructati de SRI !!! Ca sa nu creeze agregarea unei constiinte civice aici in Romania ca in Austria armata si politia au intors armele impotriva GUVERNULUI NAZIST SI GENOCIDAL !!!!!!!  

      Asta e adevarul!

      Oamenii vor incepe sa se ridice! Vor fi mari revolutii! Vor ucide politicienii dictatori - peste tot si in Europa si in lume si in Romania!  

      Acum o saptamina, conform Bursa, la Suceava erau 1000 de manifestanti. Chipurile! Pozele, facute de sus, cu drona, aratau 3-400, maxim.

      Cu cine sa mai faci jurnalism? Cu acronime? Cu inghetati in proiect? Cu fosti politruci? Cu condamnati care si-au ispasit pedeapsa penala si au invatat nimic?

    "experimentul" social se desfasoara conform anticiparii de cauza efect:

    "la inceput vor nega, se vor supune primii care nu vor avea de ale gurii, se vor pleca sfios saracii sa is poata vedea de viata mizera, se vor revolta la randul lor cei "pacaliti" si vor cere "dreptate", presa va ametii naratiunea pentru "profit" pe seama panicii, poporul "vaccinat" vor impune voit presiune directa pe cei "nevaccinati/paganii/pacatosii anti conduita sociala"... vor socate bani din banci "saracii"... vor vinde in panici... vor cumpara in panic... vor lua decizii total gresite ce le vor distruge averea agonistia... vor propaga instabilitate pe balante economice si sociale... vor accelera procesele de reglementare si intarire a controlului... vor ajuta la indeplinirea procesului de instaurare a altor politic-economice-militare-ido logice... vor ajunge pe alt tarm si nu vor cunoaste si intelege noul teritoriu / noua realitate in cere se vor afla... se vor supune de vreme celui ce va prelua controlul pe noul "teritoriu" cu o mana de fier va supune si sclavul si boierul care mai ieri "petreceau" ca si cum nu ar exista ziua de maine... va lua de la boieri si va da la sclav cu conditia sclavului sa traga de 3 ori mai mult la jug... joierul va alege sa paraseasca teritoriul lasand un gol in sistemul respectiv... gol ce este umplut rapid de acolitii "calaului" ... 

    Sclavii vor tace iar pe o perioada lunga...caci inevitabil reactia lor trecuta a propagat in lant deciziile ce i-au dus pe alt "teritoriu"... ineviabil "revolta" a schimbat doar conducerea.... punandu-le in mana "puterea". 

    In una din cele mai Mari Panici si CRIZE SOCIALE /"COVID" etc... CEL MAI MARE TRANSFER AL AVERILOR SE PROPAGA SUB NASUL NOSTRU!!! 

    Te vor intreba copii "tatii ce ai facut pe timpul ala?" "ai fost un las sau un erou?" "capul plecat sabia nu il taie" 

    "tu fiind cine? sabia sau capul?" 

    Oamenii au nevoie sa fie uniti nu debinati... vad foarte multe "Decizii politice" ce in realitate dezbina si genereaza imense anuitati sociale facute special sa regleze balantele sistemului financiar. 

    covid sau fara... fiecare in tihna lui sa decida cum are sa aduca o valoare sociala.. caci cine a iesit in fata anii astia iese la sfarsit de criza mult mai sus decat a intrat. (este vorba si de state/economii/etc). 

    Vor gadea guverne,natii, economii si vor creste altii mult mai frumos (exact ca in povestile cu "fat-frumos" la unii vraja dispare in timp ce peste altii vraja se propaga. - invata sa iti imaginezi si sa crezi in povestii caci ele devin realitate - povestile sunt realitate viselor copilariei a generatiiei de oameni ce au fost copii iar astazi adultii societatii ce ocupa o pondere mare din economie cu frici si vize din copilarie.) 

    Asa cum o pondere din societate "visa bmwuri" asa visele au devenit realitate; asa cum o pondere din societate visa in 52-60 un nou inceput asa inceputul atinsese maxi prin 84... asa cum cei din 84 spre 90 au inceput sa viseze la alte lucruri in timp ce traiau cosmarul... asa acele lucruri s-au indeplinit in societate (visul ce domina cel mai puternic in scietate aela are sa devina realitate... dar si fricile si cosmarurile unei societatii devin periodic realitati). 

    Aveti grija ca natie ce "imprastiati in spatiul public -audio vizual" caci semintele plantade in subconstient vor incltii atunci cand nu ne astepta... si daca e samanta de "bambus" iluzia ca nimic nu se intampla pe termen lung... este dinamitat in primele luni cand "samanta" reuseste sa strapunga pamantul. 

    Aveti grija ce imprastiati in spatiul social..caci fie vor naste monstrii fie eroii de maine! 

    semnat comenturi "cretine" 

    E vorba de 30000 de manifestanți! Oamenii s-au saturat de restricții! Iese cu război civil! Dozele de bere erau aruncate spre tabăra adversa! Desi armata și poliția sprijină pe nevaccinați! Acești lideri, precum Schallenberg, Mytzotakis, Draghi, Macron, Robinet, trebuie sa răspundă pentru crime contra umanității! La fel se va întâmpla in Romania cu politicienii care voteaza certificatul verde! Vor fi judecați, iar războiul civil Româno-roman e la un click distanță! Proteste masive jn Danemarca, Paris, Milano!

    1. Olanda!

      Ya, ya, ya! Mult manifestant! Nicht restriktir! Rupem cap la politik! Politzai mit uns! Armaten e cu noi! Umanitaten e mit uns!

      Daniel Day-Lewis is mit uns! There will be blood! Scheiße! 

      Va fi primul razboi civil online.

      Exact!

      Intre trolii rusi deghizati in mari patrioti si cei provaccin.

      Se va inchide si rubrica de comentarii.Va iesi macel.  

      Australia! Toți se revolta împotriva politicienilor șefi care au primit comisionul Pharma! Dar și împotriva minionilor care au venit pe lista, cotizand mici averi la filiala de partid, ridicând mâna la semnalul liderului de grup!

    OAU, plin de viteji rusofili pe aici, hai ba, iesiti in strada si omorati dictatori!

    Halal instigatori! 

    1. mai bine rusofil decat prost !

      Nu poti sa spui rusofil prost, e pleonasm.

      prost esti tu ca nu intelegi ce citesti , eu n-am spus ce ai inteles tu cu creierul tau de musca betiva !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb