Viktor Orban se va vaccina cu vaccinul chinezesc al Sinopharm

J.P.
Internaţional / 25 februarie 2021

Viktor Orban se va vaccina cu vaccinul chinezesc al Sinopharm

Guvernul ungar a decis joi extinderea până pe 15 martie a carantinei parţiale impuse pentru combaterea răspândirii coronavirusului, anunţând că se aşteaptă la creşterea numărului de cazuri în următoarele două săptămâni, relatează Reuters, citat de Hotnews.

Anunţul a fost făcut de Gergely Gulyas, şeful cancelariei premierului Viktor Orban, acesta afirmând că guvernul se aşteaptă ca următoarele două săptămâni să fie "excepţional de dificile".

Acesta a precizat însă că autorităţile de la Budapesta se aşteaptă la accelerarea campaniei de vaccinare şi a anunţat că Viktor Orban se va vaccina cu vaccinul chinezesc dezvoltat de Sinopharm săptămâna viitoare.

Orban anunţase miercuri că Ungaria nu poate relaxa încă lockdown-ul parţial întrucât un al treilea val de infecţii a dus la creşterea numărului de noi cazuri şi doar o parte mică a populaţiei a fost vaccinată până în prezent.

"Situaţia nu este uşoară dar avem vestea bună că mult mai multe vaccinuri au sosit şi că numărul de persoane inoculate va creşte", a declarat Viktor Orban, adăugând că "însă al treilea val ameninţă Ungaria".

Ungaria a devenit miercuri prima ţară din Uniunea Europeană care a început să îşi vaccineze populaţia cu vaccinul chinezesc dezvoltat de Sinopharm, autorităţile de la Budapesta aprobând şi administrarea vaccinului rusesc Sputnik V deşi niciunul din acestea nu au fost autorizate de Agenţia Europeană pentru Medicamente.

Printre restricţiile impuse în Ungaria începând din luna noiembrie a anului trecut se numără carantina pe timp de noapte, închiderea barurilor şi restaurantelor şi interzicerea adunărilor publice.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sinovac este tehnologia clasica de a folosi virus dezactivat. Este cea mai inofensiva dar si cu eficacitate mai scazuta. Vaccinul rusesc este ca si Oxford, o manipulare genetica, dar rusii au folosit adenovirusi mai buni decat Oxford. Pfizer si Moderna sunt tehnologii netestate, prototip pus acum pe cobaii umani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb