Vimetco Extrusion a obţinut certificatea ASI Performance Standard V2

F.D.
Companii #Construcţii / 12 septembrie 2023

Vimetco Extrusion a obţinut certificatea ASI Performance Standard V2

Vimetco Extrusion a obţinut Certificarea ASI Performance Standard V2 (2017) pentru fabricarea de profile extrudate din aluminiu la unitatea sa de la Slatina, România, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, fabrica este echipată cu trei linii deextruziune, cu capacitate de 35.000 de tone pe an. Aluminium Stewardship Initiative (ASI) a anunţat că Vimetco Extrusion a fost certificată conform standardului de performanţă ASI. Compania produce profile extrudate din aluminiu pentru sectorul construcţiilor, solar, auto şi transport, precum şi aplicaţii industriale.

Programul de certificare ASI a fost dezvoltat printr-un proces extins de consultare cu mai multe părţi interesate şi este singura iniţiativă complexă de standardizare voluntară de sustenabilitate pentru întregul lanţ valoric al producţiei de aluminiu. Standardul de performanţă ASI (V2) defineşte principiile şi criteriile de mediu, sociale şi de guvernanţă corporativă, cu scopul de a aborda problemele de sustenabilitate pe întregul lanţ valoric al aluminiului. Acesta stabileşte 59 de criterii în cadrul celor trei piloni de durabilitate: Mediu, Social şi Guvernanţă, care abordează probleme cheie precum biodiversitatea, drepturile muncii, drepturile popoarelor indigene şi emisiile de gaze cu efect de seră, arată sursa citată.

Fiona Solomon, Chief Executive Officer la ASI, a declarat: "Felicităm Vimetco Extrusion pentru obţinerea certificării standard de performanţă la unitatea sa din Slatina, România. Producţia companiei , de profile extrudate , se adresează unor sectoare precum transportul şi construcţiile. Aceste industrii profită de uşurinţa, rezistenţa şi atributele conductoare ale aluminiului. Certificarea ASI evidenţiază, în continuare, devotamentul companiei faţă de sustenabilitate."

Auditul independent al operaţiunii Vimetco Extrusion a fost efectuat de TÜV Rheinland Cert GmbH. Auditul a avut loc înainte de 31 mai 2023, permiţând astfel o certificare Performance Standard V2.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb