VIOLETA ALEXANDRU: "Proiectul privind utilizarea semnăturii electronice în relaţiile de muncă, înregistrat la Parlament"

J.P.
Politică / 25 martie 2021

"Proiectul privind utilizarea semnăturii electronice în relaţiile de muncă, înregistrat la Parlament"

Proiectul de lege privind posibilitatea utilizării semnăturii electronice în relaţiile de muncă a fost înregistrat la Parlament, a anunţat, joi, deputatul liberal Violeta Alexandru, conform Agerpres.

"Părţile pot utiliza la încheierea contractului de muncă, a actului adiţional la contract şi a altor documente emise în executarea contractului individual de muncă, după caz, semnătura electronică. (...) Angajatorul poate suporta cheltuielile pentru achiziţionarea serviciilor de emitere a semnăturii electronice utilizată de către angajaţi pentru semnarea înscrisurilor/documentelor din domeniul relaţiilor de muncă/securităţii şi sănătăţii în muncă. Cheltuielile pentru achiziţionarea serviciilor de emitere a semnăturii electronice sunt deductibile fiscal", prevede proiectul iniţiat de deputaţii liberali Violeta Alexandru, Ioan Cupşa, Alexandru Kocsis, Sabin Sărmaş, Antonel Tănase.

Documentele în relaţiile de muncă încheiate prin utilizarea semnăturii electronice se trimit în format electronic la Registrul General de evidenţă a salariaţilor, putând fi accesate de către organele de control şi se arhivează de către angajator.

Organele de control competente au obligaţia de a accepta, pentru verificare şi control, documentele încheiate în format electronic, cu semnătură electronică.

Proiectul mai prevede, între altele, că în raporturile angajatorului cu instituţiile publice, la întocmirea documentelor din domeniul relaţiilor de muncă/securităţii şi sănătăţii în muncă, angajatorul poate utiliza semnătura electronică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb