VIRGIL POPESCU:  "Am cerut în BEx PNL să îi excludem pe parlamentarii care semnează suspendarea preşedintelui Iohannis"

G.B
Politică / 2 noiembrie 2021

Virgil Popescu

Virgil Popescu

Ministrul interimar al Energiei, Virgil Popescu, spune că a cerut conducerii PNL să-i excludă din partid pe parlamentarii care semnează iniţiativa AUR de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis. "Cum poţi avea alegeri anticipate şi totodată să suspenzi şi Preşedintele României?!?", se întreabă retoric acesta, potrivit Digi24.

"Ştiu că traversăm o perioadă delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule. Care, culmea, se dau "apostolii" naţiunii şi a celor "năpăstuiţi". În mod agresiv, de multe ori, prin stilul lor strident încearcă să îşi ascundă adevăratele intenţii: să destabilizeze România! Şi astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a preşedintelui. Fără un motiv real. Aşa...pe vorbe!

Condamn aceasta făţărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR! Şi, totodată, le-am cerut colegilor din BEX să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia. Regret că au existat momente când şi alţi colegi de pe scena politică au preferat să se "facă frate cu..." crezând că vor trece puntea, când...din păcate...au pus doar umărul la "scufundarea" României.

P.S. Întrebare retorică: Cum poţi avea alegeri anticipate şi totodată să suspenzi şi Preşedintele României?!?", a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

Ludovic Orban a vorbit luni seara, la Digi24, despre demersul AUR de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis. Fostul lider PNL spune că se va implica în campania de demitere "dacă se ajunge acolo" şi a dezvăluit că a vorbit cu George Simion pe această temă.

Biroului Executiv al PNL a discutat despre excluderea fostului lider, Ludovic Orban. Propunerea a fost făcută de deputatul Gigel Ştirbu şi a fost susţinută de primarul Clujului, Emil Boc, potrivit unor surse din partid.

Florin Cîţu a afirmat că mâine, în BPN, va fi discutat şi cazul celor 14 parlamentari care au decis să iasă din PNL.

Copreşedintele AUR, George Simion, a anunţat luni că a început să strângă semnături de la parlamentari pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Pentru demararea procedurilor, AUR trebuie să strângă semnături de la cel puţin o treime din numărul total al parlamentarilor.

Simion a anunţat că au semnat deja pentru suspendare şi parlamentari de la PNL, probabil referindu-se la parlamentarii plecaţi împreună cu Ludovic Orban din grupul partidului. De altfel, Orban a anunţat cu o zi în urmă ca va susţine un astfel de demers.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. PNL ul actual nu mai reprezinta liberalism ci s a PDL zat.. PNL a devenit o gasca de mincinosi in jurul lui Catu. Iohannis trebuie suspendat pentru raul pe cate il face poporului roman . El nu gandeste romaneste este vandut intereselor straine...

    1. Trebuie,oare se va iesi la vot pentru demitera dictatorului sau ne vor spune lasa l sa si termine mandatul ca este prezentabil sau ca stie sa vorbeasca engleza

    Daca ii excludeti, ce va mai ramane?

    Prostia, PD-Lul si iluziile ca puteati sa faceti ceva bun si ati facut exact opusul.

    L-ati ales in fruntea partidului pe Dragnea2 si veti suporta consecintele.  

    1. Nu compara pe Dragnea cu tovarasul citu,Dragnea a facut totul pentru oamenii din aceasta tara ,citu face numai pentru buzunarul lui si a gastii de partid

    Dle Virgil Popescu, pari baiat inteligent asa ca afirmatia ta nu poate denota decat rea credinta. Cum poti sa crezi ca suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis poate accentua criza, cand e limpede ca apa de izvor ca aceasta criza a fost generata de el. As rade daca n-ar fi de plans, sa-l vad pupand unde a scuipat. Dar ordinele se executa nu se discuta. Sau tremura atat de tare de frica suspendarii (care fara PSD nu se poate face) incat e in stare sa si linga unde a scuipat?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb