Vista Bank şi Euronet Worldwide anunţă încheierea unui parteneriat privind accesul la ATM-uri

S.B.
Bănci-Asigurări / 4 octombrie 2021

Vista Bank şi Euronet Worldwide anunţă încheierea unui parteneriat privind accesul la ATM-uri

Vista Bank şi Euronet Worldwide anunţă încheierea unui parteneriat prin care clienţii Vista Bank beneficiază de accesul la reţeaua de peste 500 de bancomate Euronet din România, în aceleaşi condiţii de cost ca la ATM-urile băncii, potrivit unui comunicat al Vista Bank remis astăzi redacţiei.

Totodată, cele două companii au convenit şi integrarea graduală, în următoarele luni, a bancomatelor Vista Bank în reţeaua Euronet.

Astfel, clienţii persoane fizice şi juridice îşi pot utiliza cardurile Vista Bank, fără costuri suplimentare, la orice bancomat Euronet din ţară, pentru a efectua operaţiuni de retragere numerar, interogare sold, schimbare şi deblocare cod PIN. Un alt avantaj pentru clienţi este disponibilitatea serviciilor cu valoare adaugată oferite de Euronet, precum reîncărcarea cartelelor de telefonie mobilă (mobile top-up) sau achiziţia voucherelor Paysafecard.

Domnul Georgios Athanasopoulos, Director General al Vista Bank: "Parteneriatul cu Euronet ne permite să fim şi mai aproape de clienţii noştri, cărora le oferim acum o reţea de bancomate extinsă semnificativ, cu acoperire la nivelul întregii ţări. Astfel, clienţii se bucură de mai mult confort în accesarea fondurilor personale, în aceleaşi condiţii financiare şi de înaltă siguranţă ca în reţeaua proprie a băncii. Este un nou pas pe care îl facem pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor noştri, după dezvoltările din ultima perioadă în digitalizare şi actualizarea propunerii noastre de business - o nouă generaţie de aplicaţii Internet şi Mobile Banking, pachete de cont personalizate, aderarea la sistemul naţional de plăţi instant."

"Suntem încântaţi de noul nostru parteneriat cu Vista Bank şi de continuarea extinderii în România a programului nostru de Participare la Reţeaua de ATM-uri. Acest nou acord demonstrează succesul strategiei de a face accesibile ATM-urile noastre în ţările în care activăm, în beneficiul băncilor partenere şi al clienţilor lor." a declarat doamna Daniela Isailă, Director General al Euronet România. "Clienţii Vista Bank vor beneficia de o reţea extinsă de ATM-uri şi de servicii inovative, susţinând planurile Băncii pentru o nouă experienţă digitală a clienţilor. Modele noi de ATM-uri apar în toată Europa şi suntem convinşi că această tendinţă va cunoaşte o accelerare în viitor. Avem tehnologia, resursele, cunoştinţele şi o propunere solidă în ceea ce priveşte valoarea adusă clienţilor care ne plasează în prima linie a dezvoltării plăţilor, combinând plăţile din lumea fizică cu cele digitale."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb