Vlad Deliu a fost numit în funcţia de Director Financiar al Softbinator Technologies

V.G.
Piaţa de Capital / 16 ianuarie 2023

Vlad Deliu a fost numit în funcţia de Director Financiar al Softbinator Technologies

Softbinator Technologies (BVB: CODE) anunţă consolidarea echipei de conducere, prin atragerea lui Vlad Deliu şi numirea acestuia în funcţia de Director Financiar (CFO) la nivelul grupului, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

"Odată cu listarea la Bursa de Valori Bucureşti anul trecut, Softbinator Technologies a intrat într-o etapă de dezvoltare accelerată şi, în mod firesc, am făcut tranziţia de la o companie de IT la un grup format din entităţi care completează şi extind paleta noastră de servicii şi soluţii. Anul acesta, consolidarea grupului este una dintre priorităţile noastre, pe lângă continuarea dezvoltării acestuia, atât organic, cât şi prin tranzacţii de M&A. Astfel, cooptarea lui Vlad va întări echipa de conducere, iar experienţa, profesionalismul şi cunoştinţele sale vaste în domeniul investiţiilor, dar şi în ceea ce priveşte strategia financiară şi scalarea unei afaceri, vor avea o contribuţie majoră la dezvoltarea grupului. Îi urăm bun-venit în echipă şi suntem încântaţi că vom lucra împreună în următoarele etape de dezvoltare ale Softbinator Technologies", a declarat Daniel Ilinca, fondator şi CEO al Softbinator Technologies.

Potrivit sursei citate, Vlad Deliu este un executiv cu o experienţă de aproximativ 20 de ani în domeniile financiare şi de investiţii. În perioada 2007-2021, Vlad a ocupat diverse poziţii de conducere în cadrul NN Asigurări de Viaţă, inclusiv pe cea de Chief Investment Officer, fiind responsabil de implementarea strategiei de investiţii pentru fondurile de pensii private facultative administrate de NN. Începând cu anul 2022, Vlad Deliu este membru independent neexecutiv al Consiliului de Administraţie Aquila, companie listată pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti.

"Mă bucur să mă alătur echipei Softbinator Technologies şi să contribui la creşterea grupului în anii următori, inclusiv prin realizarea transferului acţiunilor CODE pe piaţa principală. Sunt impresionat de realizările de până acum ale companiei, pornind de la listarea la bursă, M&A-urile efectuate, precum şi creşterea accelerată a rezultatelor financiare. Sunt convins că împreună vom reuşi să ducem grupul Softbinator la un nivel superior, în strânsă corelare cu aşteptările investitorilor", a declarat Vlad Deliu, CFO al Softbinator Technologies.

În calitate de CFO al Softbinator Technologies, Vlad Deliu va fi responsabil de coordonarea activităţii departamentului financiar şi implementarea strategiei financiare a grupului. De asemenea, împreună cu echipa de conducere, acesta va contribui la realizarea strategiei de creştere şi expansiune globală a Softbinator Technologies şi va fi implicat în activităţile privind atragerea de capital şi viitoarele tranzacţii de M&A.

Softbinator Technologies este listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti din data de 17 decembrie 2021 şi se tranzacţionează sub simbolul CODE. Compania are o capitalizare de piaţă de aproximativ 69 milioane de lei, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb