Vodafone a fost recunoscut lider mondial pentru serviciile IoT

A.M.
Companii / 18 decembrie 2019

Vodafone a fost recunoscut lider mondial pentru serviciile IoT

Vodafone a obţinut, pentru al şaselea an consecutiv, titlul de lider mondial în cadrul raportului Magic Quadrant 2019 pentru serviciile IoT, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Erik Brenneis, Director of IoT, Vodafone Business, a declarat: "Consider că poziţionarea Vodafone în topul liderilor pentru al şaselea an consecutiv reflectă abordarea noastră inovatoare pentru a dezvolta soluţii IoT. În ultimele 12 luni, am continuat să analizăm modalităţile prin care putem furniza soluţii complete pentru clienţii noştri, mai degrabă decât servicii de comunicaţii, ajutându-i să rezolve problemele de afaceri - spre exemplu, serviciile de gestionare pentru flote auto sau viaţa asistată. Parteneriatul cu ARM ce ajută la reducerea costurilor, dar şi a complexităţii dezvoltării produselor conectate este un alt exemplu important.De asemenea, cred că această recunoaştere este o garanţie a soluţiilor IoT pe care le oferim în America, Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu şi Afica. În acest an, am încheiat noi parteneriate cu America Movil, China Mobile şi AT&T, ceea ce înseamnă că putem furniza conexiuni pentru clienţi oriunde este nevoie."

Potrivit sursei citate, în prezent, companiile adoptă din ce în ce mai mult soluţii IoT pentru a putea identifica şi utiliza noi fluxuri de venituri, pentru a îşi îmbunătăţi eficienţa şi pentru susţine loialitatea faţă de clienţi.

Conectarea cu ajutorul serviciilor IoT poate oferi companiilor o vizibilitate fără precedent asupra proceselor, asupra activelor şi asupra operaţiunilor, având acces la informaţii relevante şi la posibilitatea de a îmbunătăţi procesele de afaceri. Pe lângă serviciile de comunicaţii, Vodafone oferă şi o gamă largă de soluţii şi servicii cu valoare adăugată, de la proiectarea hardware-ului şi până la un portofoliu solid de servicii operaţionale şi centre de operare sigure situate în peste 50 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb