Vodafone îşi extinde portofoliul de telefoane mobile

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 17 aprilie 2009

Nokia E75 este disponibil începând de astăzi în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi din ţară, cu preţuri de la 309 euro (TVA inclus).

Nokia E75 este disponibil începând de astăzi în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi din ţară, cu preţuri de la 309 euro (TVA inclus).

Trei noi modele de telefoane performante intra in portofoliul Vodafone Romania: Nokia E75, LG KM900 Arena si Samsung S8300 Ultra Touch

Vodafone România îşi extinde portofoliul de telefoane mobile cu noi modele performante, acoperind toate nevoile de comunicaţii ale utilizatorilor, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei. Oferta va include trei noi modele de top: Nokia E75, LG KM900 Arena şi Samsung S8300 Ultra Touch ce oferă în plus faţă de serviciile de voce, acces rapid şi uşor la Internet şi servicii de date, funcţii multimedia de ultima generaţie, acces la aplicaţiile de business.

Nokia E75 oferă o experienţă superioară de acces la e-mail, fiind considerat un adevărat birou mobil, dar având avantajul dimensiunilor reduse. Nokia E75 se remarcă prin funcţionalităţile de conectivitate, integrând tehnologiile HSDPA şi Wi-Fi, fiind alegerea ideală pentru clienţii din segmentul business, cu nevoi de comunicaţii complexe. Nokia E75 îmbină materiale de calitate, specifice gamei Eseries, şi dispune de tastatură QWERTY glisantă laterală.

Începând din 22 aprilie, portofoliul Vodafone România se îmbogateste LG Arena ce încorporează funcţii multimedia de ultimă generaţie, cu ajutorul interfeţei intuitive 3D S-Class. Printre caracteristicile care recomandă LG Arena oricărui utilizator care îşi doreşte acces la funcţii multimedia superioare se numără tehnologia Dolby Mobile pentru muzică şi video, ecranul tactil WVGA care oferă o claritate de 4 ori mai mare decât ecranele QVGA standard, cameră foto cu rezoluţie de 5 MP şi capacitate de stocare de până la 40 GB. În plus, LG Arena oferă utilizatorilor acces la date mobile de mare vitează, datorită tehnologiilor HSDPA 7,2 Mbps şi Wi-Fi. LG KM900 Arena va fi disponibil în reţeaua de distribuţie a Vodafone, la preţuri începând de la 269 Euro (preţ cu TVA), cu abonament pe 2 ani.

Samsung S8300 Ultra Touch va completa, de asemenea, oferta Vodafone România, începând din 22 aprilie, preţul de pornire fiind de 329 Euro (cu TVA inclus). Samsung S8300 Ultra Touch oferă utilizatorilor un telefon high-end cu design sofisticat, ecran tactil generos, de 2,8 inch şi rezoluţie de 240×400 pixeli, rezistent la zgârieturi, datorită materialelor de fabricaţie speciale. Unul dintre aspectele revoluţionare ale noului model este, desigur, camera foto de 8 MP cu autofocus şi LED flash, care fac din Samsung S8300 Ultra Touch o adevărată cameră digitală, ideală pentru pasionaţii de fotografie. Noul Samsung se remarcă şi prin funcţiile de conectivitate, integrând tehnologia HSDPA care asigură acces la Internet şi date mobile de mare vitează, de până la 7,2 Mbps.

Noile modele de telefoane pot fi achiziţionate şi cu ofertele promoţionale curente pentru serviciile pe bază de abonament, care includ gama de abonamente Vodafone Complet, prin care abonaţii Vodafone pot beneficia lunar, pe viaţă, de până la 400 de minute în reţea, 200 de minute naţionale şi 200 de SMS-uri în reţea sau naţionale, precum şi Vodafone Avantaj, de 3,57 Euro / lună, care permite un control sporit al costurilor de comunicare, în funcţie de nevoile utilizatorilor, în fiecare lună.

În prezent, Vodafone România oferă cea mai extinsă arie de acoperire a serviciilor 3G broadband - HSDPA, la viteze de până la 7,2 Mbps, în peste 500 de localităti din ţară, inclusiv în toate reşedinţele de judeţ, acoperind 50% din populaţia României.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienţi, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienţi în întreaga lume.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. dar este moral sa vorbesti doua ,trei minute si vodafone, sa te taxeze cit pentru zece......... controlatile lor moralitatea, ca iei efectueaza un serviciu si indecent si imoral.....unde a/ ti facut scoala...copii de comunisti opsedati de saracie si strofocati de impertinenta propriei prosti

    dar este moral sa vorbesti doua ,trei minute si vodafone, sa te taxeze cit pentru zece......... controlatile lor moralitatea, ca iei efectueaza un serviciu si indecent si imoral.....unde a/ ti facut scoala...copii de comunisti opsedati de saracie si strofocati de impertinenta propriei prosti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb