Vodafone lansează o nouă ofertă pentru utilizatorii cartelei

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 14 aprilie 2009

Vodafone România lansează o nouă ofertă promoţională dedicată utilizatorilor cartelei Vodafone, aceştia putând alege un număr pereche pentru a profita în doi de mai multe avantaje, anunţă un comunicat al companiei. Astfel, începând de luni, clienţii care activează cartela pot alege un prieten, utilizator prepaid nou sau existent, pentru a beneficia împreună de 100 de minute bonus la activare şi de 100 de minute bonus, pe viaţă, la fiecare reîncărcare a cartelei. Minutele bonus se împart în mod egal între cei doi prieteni şi se acordă la fiecare reîncărcare a oricăruia dintre ei. Acestea sunt valabile 30 de zile şi pot fi utilizate exclusiv între cele două numere pereche.

Utilizatorii pot beneficia de acelaşi număr de minute bonus şi prin achiziţia noului pachet ""Cartela Vodafone - Prietenii mei", ce conţine două numere pereche consecutive.

Fiecare dintre cei doi prieteni, dar şi orice utilizator nou al cartelei Vodafone pot să îşi activeze extraopţiunea de patru euro credit/lună, pentru a beneficia de 400 de minute în reţea, 400 de SMS-uri în reţea şi 20 de minute naţionale şi internaţionale.

Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România, declară: "Cu această nouă ofertă, dorim să răspundem nevoilor de comunicare ale utilizatorilor prepaid care doresc să aibă un control optim asupra costurilor, dar şi flexibilitate maximă în definirea pachetului de servicii. Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone au la dispoziţie o mare varietate de extraopţiuni prin care pot să împartă sute de minute şi de mesaje scrise şi, implicit, costurile, cu o persoană apropiată cu care comunică intens. În plus, noua promoţie aduce pachete complete, cu două SIM-uri şi două telefoane, dar şi acces gratuit la Internet pe mobil, pentru ca utilizatorii să fie mai aproape de prietenii din comunităţi online, precum Yahoo, hi5 etc., direct prin telefonul mobil."

În plus, în premieră în România, cu Opţiunea pentru doi, cei doi prieteni pot să împartă avantajele cartelei Vodafone cu numărul pereche. Astfel, la activarea extraopţiunii de şase euro credit/lună de către unul dintre prieteni, cele două numere pereche vor putea beneficia împreună de 600 de minute în reţea, 600 de SMS-uri în reţea şi 20 de minute naţionale şi internaţionale. Cu această extraopţiune, doar unul dintre cei doi utilizatori plăteşte, iar minutele şi SMS-urile primite se împart în mod egal între cele două numere.

Promoţional, la activarea cartelei Vodafone, clienţii beneficiază gratuit de serviciul Vodafone Internet pe mobil timp de o lună, pentru a se bucura de navigare pe Internet, acces la e-mail şi la comunităţile online preferate.

În plus, Vodafone lansează şi două noi pachete prepaid, care includ câte două telefoane şi câte două numere pereche, la preţuri speciale. Astfel, "Pachetul în doi - Nokia 1209" costă 249 de lei, iar "Pachetul în doi - Vodafone 527" costă 444 de lei. La reîncărcarea oricărei cartele Vodafone din pachet cu zece euro, clienţii Vodafone beneficiază de un preţ redus pentru acest pachet, de 229 de lei (cu TVA inclus).

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienţi, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb