Vodafone lansează o nouă soluţie de e-mail mobil

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 octombrie 2009

Vodafone România lansează o nouă soluţie de e-mail mobil, Vodafone E-mail Plus, anunţă compania printr-un comunicat de presă remis redacţiei. Noua soluţie oferă acces rapid şi uşor la e-mail pe telefonul mobil şi o mai bună experienţă de utilizare fiind destinată în principal clienţilor business, companii şi birouri medii şi mici.

Cu Vodafone E-mail Plus, utilizatorii pot accesa atât contul de e-mail al companiei, cât şi contul personal de Gmail, Hotmail sau Yahoo. Vodafone E-mail Plus oferă avantajele tehnologiei push e-mail, mesajele din Inbox fiind trimise automat, în timp real, pe telefonul mobil, fără a fi nevoie de sincronizare prealabilă cu computerul. În plus, noua soluţie este uşor de configurat pe telefonul mobil şi nu necesită un server de e-mail sau alte investiţii suplimentare în infrastructură.

"Vodafone E-mail Plus întregeşte portofoliul nostru de servicii de push e-mail, cu o soluţie dedicată companiilor şi birourilor medii şi mici. Cu Vodafone E-mail Plus, clienţii îşi pot accesa cu uşurinţă e-mailul, agenda şi calendarul şi se pot conecta la Internet, oriunde şi oricând, direct de pe telefonul mobil, la un tarif foarte accesibil. Noua soluţie oferă un plus de flexibilitate clienţilor noştri care pot beneficia de noul serviciu pe o gamă extinsă de telefoane mobile", a spus Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Vodafone E-mail Plus este compatibilă cu o gamă largă de telefoane mobile, cu sisteme de operare Symbian şi Windows Mobile. Vodafone E-mail Plus este disponibilă clienţilor la un tarif lunar de 6 euro (fara TVA), ce include 200 MB trafic de date national - 100 MB pentru e-mail şi 100 MB pentru navigare pe Internet. Traficul suplimentar este taxat cu 0,2 euro/MB.

Clienţii Vodafone pot activa noua soluţie Vodafone E-mail Plus în toate magazinele Vodafone din ţară, prin reprezentanţii de vânzări directe ai Vodafone România, precum şi prin Magazinul Online Vodafone.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienţi, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup internaţional de comunicaţii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienţi, la 30 iunie 2009. În prezent, Vodafone are divizii în 31 de ţări pe 5 continente şi aproximativ 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb