Volodimir Zelenski îndeamnă poporul rus să se revolte împotriva lui Vladimir Putin

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 30 septembrie 2022

Volodimir Zelenski îndeamnă poporul rus să se revolte împotriva lui Vladimir Putin

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a îndemnat poporul rus să se revolte împotriva preşedintelui Vladimir Putin şi să pună capăt războiului, informează astăzi dpa, conform Agerpres.

"Pentru a opri aceasta (războiul), trebuie să opriţi această singură persoană în Rusia care vrea război mai mult decât viaţă", a subliniat Zelenski într-un mesaj video.

Într-un al doilea mesaj video, Zelenski s-a adresat în special regiunii multietnice Caucaz din Rusia. Numeroşi membri ai minorităţilor etnice ar fi trimişi în zona de război.

Volodimir Zelenski a acuzat Rusia că aduce moarte, tortură, viol şi distrugere. "Acest lucru poate fi oprit", însă cetăţenii (ruşi) trebuie "să se ridice şi să lupte", a declarat el.

De asemenea, preşedintele ucrainean a salutat rezistenţa din Rusia faţă de mobilizarea parţială a rezerviştilor ordonată de Kremlin.

Zelenski a spus că 58.000 de ruşi au fost ucişi în Ucraina, cifră neconfirmată de Moscova şi care nu poate fi verificată din surse independente.

Potrivit lui Zelenski, mulţi dintre soldaţii ruşi au fost trimişi la luptă fără legitimaţii sau documente, ca să nu poată fi identificaţi, şi i-a sfătuit pe ruşii recrutaţi să-şi tatueze numele, pentru ca trupurile lor să poată fi restituite rudelor.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Clovnul pitic are impresia ca poporul rus e spectator la scheciurile sale de 2 bani!

    1. Clovnul pitic e talentat si insistent, sa vezi ce spectacol interactiv va face cu rusii la scheciurile sale de 2 bani!

    Am vazut cum se revolta rusii. Rubla a atins azi, dupa sfatul banderistului Zelenski, valoarea de 52,5 ruble pentru un euro, cel mai putin valoros nivel al euro din 2014.

    Vom avea situatia interesanta in care PIB-ul exprimat in ruble al Rusiei va scadea cu vreo 2% la final de 2022, dar exprimat in euro va fi o crestere economica, evident superioara scaderii economice exprimate in euro din EU. Pai sa tot duci razboiul in felul asta daca Europa capoteaza si Rusia are crestere economica. 

    1. Logica de mujic:-)...250000 de cetateni au parasit mujicia, alti (cel putin) 300000 sunt mobilizati la razboi. Deci minus jumatate de milion de persoane care produceau si la astia le da PIB cu plus:-)

      Logica de mujic este a ta. Este o minciuna ca 250 000 de rusi au parasit Rusia, mujicule cu un neuron drogat.

    Dupa mintea acestui .. papagal, natiunea rusa ar trebui sa se revolte si sa lupte de partea celor care doresc sodomizarea copiilor ei, a copiilor rusi, sa lupte de partea celor care doresc reanimalizararea rusilor si a natiei ruse si la readucerea ei la stadiul de cimpanzei, maimute fara constiilnta, scavi ai miliardarilor vestici si americani, sa lupte de partea mortaciiunilor care conspira astazi pentru distrugerea umanitatii.

    Acest papagal doreste distrugerea natiei ruse, ultima sansa de supravietuire a umanitatii. 

    Acest papagal indeamna natia rusa sa lupte de partea mortaciunilor, celor care impun mizeriille alimantare, lacustele , greierii, viermii si celule umane in alimentatia oamenilor.  

    Acest papgal, indeamna rusii, ultimul bastion al luptei impotriva acestei conspiratii mondiale ce doreste distrugerea umanitatii, a conspitatiei mortaciunilor miliardare, indeamna ca rusii sa treaca de partea celor care vizeaza si actioneaza pentru distrugerea umanitatii, pentru reanimalizarea oamenilor, pentru distrugerea Lucrarii lui Dumnezeu si la distrugerea lui Hristos Dumnezeu.

    Nu salva Ucrainei si lui Zelenski, ci blestem, daca asa ceva vor ei.  

    1. Ai pus la reincalzit tema poporului ales, uns de divinitate sa dea in cap la toti ceilalti?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb