Volodimir Zelenski: "Ne pregătim pentru o altă întâlnire în format Ramstein"

S.B.
Internaţional / 17 aprilie 2023

Volodimir Zelenski: "Ne pregătim pentru o altă întâlnire în format Ramstein"

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, luni, într-un discurs, că se fac pregătiri pentru o nouă întâlnire în format Ramstein şi că se aşteaptă să se ia "decizii temeinice", informează news.ro.

El a subliniat că "agresorul trebuie să piardă" şi a menţionat că fiecare întârziere în ceea ce priveşte aprovizionarea cu arme înseamnă pierderi de vieţi pentru armata ucraineană.

"Ne pregătim deja pentru o altă întâlnire Ramstein. Şi ne aşteptăm la decizii temeinice care să răspundă perspectivelor de pe câmpul de luptă. Perspective destul de ambiţioase, pe care le abordăm cu toată puterea. Mai mult, le abordăm nu numai pentru noi, nu doar pentru Ucraina, ci şi pentru întreaga noastră coaliţie anti-război. Agresorul trebuie să piardă. Şi aceasta este responsabilitatea noastră comună cu partenerii noştri - să câştigăm mai mult timp pentru pace, adică să fim cât mai activi acum în furnizarea de arme şi muniţie pentru a grăbi victoria noastră comună. Am semnat decretul privind acordarea de decoraţii soldaţilor noştri. 127 de militari ai Forţelor Armate... 68 dintre ei - postum", a spus liderul de la Kiev.

"Este foarte important să înţelegem acest lucru: de fiecare dată când auzim că aprovizionarea promisă cu arme este întârziată, de fiecare dată când există îndoieli cu privire la tipul de arme pentru Ucraina, la raza de acţiune sau la alte caracteristici de calitate - de fiecare dată înseamnă că soldaţii ucraineni îşi dau viaţa ca să avem acest timp... Timpul petrecut pentru a convinge astfel încât aprovizionarea cu armele necesare să aibă loc până la urmă. Fiecare inamic distrus acum este un metru de pământ ucrainean eliberat mâine", a adăugat el.

Zelenski le-a mulţumit luni tuturor celor care au participat la operaţiunile de căutare de la Sloviansk, după atacul asupra unui bloc, soldat cu morţi în rândul civililor.

"Ieri, o operaţiune de căutare şi salvare s-a încheiat la Sloviansk, după ce teroriştii ruşi au atacat clădiri rezidenţiale. Vreau să menţionez oamenii noştri care, împreună cu colegii lor de pe teren, au făcut tot posibilul... În ciuda ameninţării atacurilor repetate şi în ciuda tuturor dificultăţilor, au făcut tot posibilul pentru a salva cât mai multe vieţi. Mulţumesc sergentului Yaroslav Pletsky, sergentului Viktor Herhel, locotenentului Bohdan Havrylov şi locotenentului colonel Mykhailo Zahnitko, tuturor celor care au participat la această operaţiune. Mulţumim tuturor celor din marea echipă a Serviciului de Stat de Urgenţă al Ucrainei care lucrează pentru oameni!", a afirmat Volodimir Zelenski.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Tucker Carlson a declarat ;

    „Statele Unite combatant direct într-un război împotriva Rusiei. Soldații americani luptă cu soldații ruși. Deci, nu este un conflict regional din Europa de Est. Este un război între primele două superputeri nucleare de pe Pământ și totuși acest război  

    nu a fost declarat oficial.” 

    „Nu a fost autorizat de Congres și de aceea acest război încalcă legea americană. Constituie o infracțiune.” 

    „Ucraina este pe cale să piardă războiul. Șapte ucraineni sunt uciși pentru un rus. Apărarea antiaeriană ucraineană a fost complet distrusă. Ucraina pierde. Administrația Biden este perfect conștientă de acest lucru. Este panicată din această cauză, dar în public a mințit.” 

    Citesc in mesaj ca Bandelensky are indoieli ca NATO ii va trimite armele, sau nu ar fi multumit de calitatea lor. Ii transmit ca trebuie sa aiba mare incredere in cele 100 de tancuri Leopard I. Ele sunt acum curatate si rugina indepartata. Vor functiona de minune asa cum au fost concepute dupa razboi. Slava....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb