Volumul primelor brute al AXA Asigurări România a crescut până la 25 milioane lei

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 20 iunie 2012

Volumul total al primelor brute a crescut, în anul 2011, cu 22%, până la 25 milioane de lei, în timp ce pierderile companiei au fost de 39 de milioane de lei, a spus, ieri, Violeta Ciurel, CEO AXA Life Insurance România, într-o conferinţă de specialitate. Domnia sa a spus: "Ca orice companie de asigurări nou înfiinţată, vom mai înregistra pierderi încă doi, patru ani. Grupul AXA şi-a extins, însă, operaţiunile în Româ-nia prin creşterea numărului de agenţii de la 41, în 2011, la 52 în prezent, intenţionând să ajungă la 58 până la sfârşitul anului 2012. AXA Asigurări a înregistrat în 2011 o creştere a primelor totale subscrise de 22% faţă de 2010, şi respectiv de peste 116% dacă ne raportăm la volumele new business".

AXA a investit în România, în 2011, 42 milioane de lei, urmând ca în 2012, valoarea investiţiilor să fie de 61 milioane de lei, potrivit Agerpres. În prezent, AXA Life Insurance România are 566 de consultanţi, urmând ca numărul lor să crească la 800 până la sfârşitul anului 2012. La un an de la lansarea sa oficială în România, în mai 2011, compania a lansat un nou produs, "Start Invest", o asigurare de tip unit-linked cu componentă investiţională controlabilă. Cu Start Invest, clienţii pot avea control asupra investiţiilor lor în Programele investiţionale AXA, întrucât banii se pot transfera automat în Programul investiţional cu cel mai scăzut grad de risc, dacă valoarea investiţiei scade sub limita stabilită de ei. În funcţie de apetitul pentru risc, clientul poate investi în fonduri cu grad scăzut de risc, fonduri cu grad ridicat de risc, un mix între cele două, sau mixurile de fonduri puse la dispoziţie de asigurator.

"Produsele noastre se adresează, în general, oamenilor cu vârsta cuprinsă 20-49 de ani, cu un grad de educaţie peste mediu şi care pot plăti prime anuale de 1.800-2.000 lei pe an. Din păcate, conform unui studiu comandat de compania noastră, peste 50% dintre români nu pot sau nu vor să economisească prin produse de tip unit-linked", a spus Violeta Ciurel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb