VRSI va continua operarea sistemelor de apă şi canalizare de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti

T.B.
Companii / 11 ianuarie

VRSI va continua operarea sistemelor de apă şi canalizare de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti

Veolia România Soluţii Integrate (VRSI), companie membră a Veolia România şi furnizor de servicii de exploatare, întreţinere şi management a sistemelor de apă, canalizare şi energie termică, va asigura operarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare de pe platforma Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, pentru o perioadă de încă cinci ani, ca urmare a câştigării licitaţiei organizate de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), pentru aceste servicii, se arată într-un comunicat al Veolia, remis redacţiei.

În baza contractului, VRSI va continua să ofere, începând cu ianuarie 2024, servicii complete, incluzând operarea şi furnizarea, mentenanţa tehnică cu garanţie totală, suport şi management tehnic, precum şi administrarea sistemelor de apă-canal, potrivit sursei citate. Compania Veolia România Soluţii Integrate va gestiona şi reparaţiile accidentale ale tuturor echipamentelor şi instalaţiilor de apă-canal ale Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, relatează sursa indicată.

Prelungirea acestui parteneriat pentru o perioadă de cinci ani este o confirmare a profesionalismului demonstrat de Veolia România Soluţii Integrate, care a preluat încă din 2008 responsabilitatea pentru exploatarea şi întreţinerea instalaţiilor de alimentare cu apă şi canalizare de pe platforma Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, potrivit companiei. Cu o experienţă semnificativă şi performanţe în domeniu, VRSI furnizează servicii esenţiale, incluzând gestionarea eficientă a resurselor de apă, aplicarea de măsuri operative pentru remedierea defecţiunilor şi a avariilor, precum şi achiziţionarea şi gestionarea materialelor necesare pentru operarea sistemelor de apă şi canalizare, precizează sursa. Veolia România Soluţii Integrate administrează un sistem extins de distribuţie a apei pe o lungime de 54.000 de metri şi realizează extracţia anuală a 700.000 de metri cubi de apă prin foraje, în timp ce reţeaua de canalizare, cu o lungime totală de 71.000 de metri, contribuie semnificativ la funcţionarea optimă a Aeroportului, arată datele comunicatului.

Potrivit sursei menţionate "Suntem onoraţi să continuăm şi să dezvoltăm parteneriatul nostru cu Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti. Dincolo de cifre şi contracte, această prelungire a colaborării noastre reprezintă o validare a dedicării noastre constante pentru excelenţă, a angajamentului nostru faţă de furnizarea unor servicii de calitate superioară, dar şi o recunoaştere a eforturilor şi a capacităţii noastre de a oferi soluţii integrate durabile pentru nevoile complexe ale unei infrastructuri atât de importante. Suntem mândri să continuăm să susţinem cel mai important aeroport din ţara noastră şi să ne aducem contribuţia la confortul şi siguranţa pasagerilor. Reconfirmarea încrederii plasate în echipa noastră reprezintă o motivaţie suplimentară pentru a continua să aducem inovaţii în gestionarea sistemelor de apă şi canalizare", a declarat Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România.

Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti este cel mai important aeroport din România, cu un tranzit anual de 15 milioane de pasageri, informează compania.

Conform datelor furnizate de către companie "Continuarea acestei colaborări, bazată pe respect reciproc şi calitate a serviciilor oferite de către prestator, reprezintă o confirmare a eforturilor constante pe care Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti le face pentru a oferi servicii la standarde înalte de performanţă tuturor clienţilor care utilizează principala poartă aeriană a României, Aeroportul Internaţional Henri Coandă", a declarat directorul general al CNAB, Sorin Radu Păun.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb