WEST GATE  Prelungeşte cu încă 5 ani contractul cu PPD România

A.M.
Comunicate de presă #Construcţii / 6 iunie 2018

 Prelungeşte cu încă 5 ani contractul cu PPD România

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deţinut de Genesis Property, a prelungit contractul de închiriere a spaţiului de birouri cu compania americană de studii clinice medicale PPD România pentru încă cinci ani. Aceasta este a doua prelungire consecutivă a contractului, PPD România fiind prezentă în West Gate din 2008, conform comunicatului remis redacţiei noastre.

"Lucrăm la îmbunătăţirea continuă a mixului de servicii pus la dispoziţie de echipa noastră de facility, pentru a menţine atractivitatea parcului nostru de birouri. Când un chiriaş alege să rămână timp de 15 ani în acelaşi parc de birouri, îţi validează, practic, eforturile depuse zi de zi.

Accesibilitatea şi modul în care un parc de birouri este conectat la reţeaua de transport sunt elemente extrem de importante atunci când o companie îşi alege sediul. Într-un oraş din ce în ce mai aglomerat, aşa cum este Bucureşti, nimeni nu mai vrea ca angajaţii săi să petreacă ore în şir pe drum. Metroul este vital, iar când lucrezi în West Gate faci cinci minute până în staţie", spune Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

"În discuţii a fost implicat direct managementul PPD din Londra, care s-a declarat mulţumit de serviciile oferite, de calitatea clădirilor şi accesibilitatea excelentă a parcului de birouri West Gate. Rămânem în continuare flexibili şi deschişi la planurile de viitor ale companiei PPD în România", spune Ştefan Tudos, vicepreşedintele Genesis Property.

În prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispoziţia comunităţii de business (formată din peste 10.000 oameni de business şi studenţi) o gamă largă de servicii şi facilităţi precum: trei spaţii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri şi o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curăţătorie de haine, sală de fitness, teren de sport şi spaţii de relaxare exterioare pe iarbă, se mai transmite în comunicat.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se numără PPD, Societe Generale, European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb