West Gate Studios: Cererea de spaţii de cazare pentru studenţi a crescut cu 15% înainte de începerea noului an şcolar

Comunicate de presă / 17 septembrie 2021

West Gate Studios: Cererea de spaţii de cazare pentru studenţi a crescut cu 15% înainte de începerea noului an şcolar

Începerea unui nou an şcolar în context pandemic îi obligă pe studenţi să caute locuri mai sigure de cazare pentru perioada studiilor universitare, iar campusurile private devin în acest context o opţiune tot mai căutată. Cererea de spaţii de cazare în West Gate Studios, primul şi cel mai mare campus privat din România cu o capacitate de cazare pentru 1.600 de studenţi şi tineri profesionişti, a crescut cu 15% înainte de începerea noului an şcolar, iar gradul de ocupare este estimat să revină în perioada următoare la nivelurile înregistrate în 2019, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Pandemia nu a fost uşoară nici pentru studenţi sau pentru tinerii aflaţi la început de carieră. Primul an universitar după Covid-19 a schimbat modul lor de a învăţa şi de a socializa, iar acum, la începerea unui nou an şcolar în care vor urma cursuri cu predare fizică, în sălile de clasă, tot mai mulţi caută soluţii pentru a-şi proteja sănătatea cât timp locuiesc departe de casă. Opţiunile sunt însă subdimensionate în raport cu cererea, motiv pentru care vedem deja un val de studenţi care îşi asigură spaţiul de cazare în perspectiva începerii anului universitar şi care pun tot mai mult accent pe confortul, beneficiile şi siguranţa pe care le oferă campusurile private", explică Cristian Slave, General Managerul campusului West Gate Studios şi unităţii de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites dezvoltate de Genesis Property.

West Gate Studios oferă atât spaţii de cazare moderne şi confortabile, cât şi opţiuni multiple pentru studiu şi pentru timpul liber. Ca parte a comunităţii din campus, tinerii beneficiază de confortul unei locuinţe complet mobilate şi utilate, de siguranţă sporită (monitorizare şi pază 24/24), de programe şi activităţi precum competiţii sportive, petreceri tematice şi workshop-uri. Mai mult, odată cu pandemia, au fost implementate protocoale suplimentare de curăţenie şi igienizare care vizează creşterea gradului de siguranţă sanitară pentru studenţi.

Campusul privat situat în West Gate Business District cuprinde 800 de garsoniere şi apartamente cu o capacitate totală de 1.600 de locuri, iar studenţii au acces la piscină, sală de fitness, un spaţiu de evenimente, un restaurant, o bibliotecă, parcare, curăţătorie sau la servicii medicale private.

"Componenta offline a vieţii de student este foarte importantă în a pregăti viitorii profesionişti de pe piaţa muncii. Nu putem avea medici, ingineri, arhitecţi sau avocaţi buni fără ca aceştia să aibă o experienţă relevantă în viaţa reală, atât pe plan educaţional, în stadiul de învăţare şi practică, dar şi în plan profesional, la început de carieră. Zona online nu poate decât să completeze zona de offline, nu are cum să o înlocuiască. Tocmai de aceea, în campusul privat West Gate Studios, obiectivul nostru a fost întotdeauna să formăm o comunitate dinamică în care studenţii să acumuleze experienţe pentru viitorul lor şi să se dezvolte în plan personal şi profesional", a mai spus Cristian Slave.

Încă din 2015 West Gate Studios este membru al prestigioasei organizaţii International Houses Worldwide, formată din operatori de campusuri studenţeşti de pe toate continentele, care poartă aceeaşi denumire - International House - şi care împărtăşesc o misiune similară, anume aceea de "a oferi studenţilor de diferite naţionalităţi şi diverse culturi oportunitatea de a trăi şi învăţa împreună, într-o comunitate a respectului reciproc, înţelegerii şi prieteniei internaţionale".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb