White Image: Solicitările pentru credite bancare au înregistrat o rată de succes de 4% pe platforma 123credit.ro

F.D.
Bănci-Asigurări / 13 mai

Sebastian Piu, co-fondator şi Managing Partner, 123credit.ro.

Sebastian Piu, co-fondator şi Managing Partner, 123credit.ro.

Rata de succes a solicitărilor pentru creditele bancare înregistrate pe platforma 123credit.ro a fost de aproximativ 4%, în primul trimestru al anului, arată datele 123credit.ro, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

White Image împreună cu 123credit.ro au contribuit la eficientizarea procesului de obţinere a unui credit bancar prin automatizarea comunicărilor 123credit.ro, principala platformă online de credite care dispune de una dintre cele mai mari reţele de instituţii financiare partenere şi de brokeri.

"Piaţa financiară se bucură de numeroase soluţii de finanţare, menite să răspundă nevoilor diferite de creditare ale clienţilor. Pentru a uşura procesul de accesare a unui credit şi a găsi cea mai bună variantă disponibilă în piaţă într-un timp scurt, dar înţelegând totodată fiecare opţiune de creditare în parte, am creat pentru 123credit.ro un program de comunicare automatizat. Astfel, oferim suport clienţilor încă de la prima accesare a site-ului. De asemenea, cu ajutorul programului clienţii sunt informaţi în mod automat pe tot parcursul procesului de aplicare pentru un credit. Aceştia află în timp real dacă banca a acceptat sau nu solicitarea pentru credit, dacă informaţiile furnizate sunt considerate incomplete şi desigur despre aprobarea sau respingerea creditului. Programul de asistare al clienţilor creat de White Image oferă automat şi alte alternative de finanţare disponibile, în cazul în care cererea iniţială a fost refuzată. În plus, sistemul include şi o serie de mesaje care au rolul de a educa audienţa şi a explica ce reprezintă DAE sau cum se poate plăti un credit anticipat. Programul de comunicare automatizat este bine primit de audienţă, mesajele având rate de deschidere între 40-70%, precum şi rate de interacţiune de până la 14%", a declarat Andrei Georgescu, co-fondator White Image.

În primul trimestru din 2024 au fost înregistrate peste 3.000 de solicitări de finanţare. O creştere semnificativă s-a înregistrat şi în cazul cererilor pentru credite ipotecare, ajungând la o pondere de 43% din totalul aplicaţiilor.

"Obiectivul platformei 123credit.ro este de a uşura obţinerea unui credit. Oferim clienţilor posibilitatea să aplice în doar 5 minute,. În plus, utilizatorii pot compara uşor ofertele de creditare disponibile de la băncile partenere. În prezent, intermediem creditarea cu peste 30 de instituţii financiare şi dispunem de o reţea naţională de broker care acoperă 40 de oraşe, din 28 de judeţe. Astfel, prin parteneriatul cu White Image reuşim să răspundem mai rapid şi eficient nevoilor din piaţă şi venim totodată mai aproape de clienţii noştri furnizând în mod automat suportul necesar pe întreg procesul de accesare a unui credit, dar şi dincolo de acesta", a declarat Sebastian Piu, co-fondator şi Managing Partner, 123credit.ro.

Nevoia pentru soluţiile de finanţare se menţine ridicat. Datele BNR arată că în primul trimestru din 2024, au fost acordate circa 176.000 de credite, din care peste 67.500 erau credite pentru consum, iar aproximativ 105.850 pentru locuinţe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb