Wizz Air anunţă expansiune în Marea Britanie prin noua sa bază de la aeroprortul Cardiff

A.B.
Companii / 3 decembrie 2020

Wizz Air anunţă expansiune în Marea Britanie prin noua sa bază de la aeroprortul Cardiff

Wizz Air Marea Britanie, filiala înregistrată în Marea Britanie a companiei aeriene cu cea mai rapidă creştere şi cea mai ecologică din Europa, anunţă astăzi înfiinţarea unei noi baze pe Aeroportul Cardiff, care va fi a patra alături de London Luton, Gatwick şi Doncaster Sheffield, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei. Compania aeriană va aloca un avion Airbus A321 la Cardiff, un nou aeroport pentru serviciile Wizz Air şi va lansa nouă noi rute turistice.

Noua bază va oferi curse la tarife foarte mici pe tot parcursul anului de la Cardiff, cu rute în premieră şi conexiuni către destinaţii însorite, inclusiv Alicante, Faro, Larnaca şi Tenerife, precum şi rute sezoniere în timpul verii către Corfu, Heraklion şi Palma de Mallorca şi curse spre Lanzarote şi Sharm El Sheikh în timpul sezonului de iarnă. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com sau pe aplicaţia WIZZ, cu tarife începând de la doar 27,99£*.

Fiind prima incursiune Wizz Air în Ţara Galilor, noua bază reprezintă o investiţie semnificativă în Aeroportul Cardiff şi în regiunea locală prin crearea a peste 40 de locuri de muncă directe şi peste 250 de locuri de muncă indirecte*, sprijinind industrii precum aviaţia, transporturile, hotelieră şi turismul. Conectarea Ţării Galilor cu nouă destinaţii populare de vacanţă va oferi un impuls economiei locale prin creşterea capacităţii anuale a Aeroportului Cardiff cu peste 350.000 de locuri, oferind pasagerilor locali oportunităţi de călătorie şi mai accesibile şi mai interesante la uşa lor.

Acest anunţ urmează unei perioade de expansiune recentă pentru compania aeriană, Wizz Air Marea Britanie deschizând noi baze la aeroportul Gatwick şi Doncaster Sheffield în octombrie şi adăugând un al unsprezecelea avion la baza sa din Londra Luton în iulie. Odată cu alocarea acestui avion, flota Wizz Air UK va creşte la 14 avioane, iar adăugarea acestor noi rute de la Aeroportul Cardiff înseamnă că WIZZ operează acum 132 de rute de la 11 aeroporturi din Marea Britanie.

Owain Jones, Managing Director la Wizz Air Marea Britanie, a declarat: "Acesta este un moment foarte interesant pentru Wizz Air deoarece ne punem tot mai mult amprenta în Marea Britanie. Crearea celei de-a patra baze din Marea Britanie de la Aeroportul Cardiff reflectă angajamentul continuu al Wizz Air de a servi piaţa din Marea Britanie şi de a genera creştere economică. Pe măsură ce creăm locuri de muncă local, stimulăm industriile turismului şi ospitalităţii şi ne îndeplinim promisiunea de a oferi zboruri directe la preţuri accesibile şi destinaţii de vacanţă atrăgătoare. Extinderea de astăzi în Ţara Galilor aduce o conectivitate sporită în regiune, astfel încât pasagerii pot profita de tarifele scăzute ale Wizz Air pentru a călători în locurile însorite preferate de vacanţă la bordul flotei noastre de avioane noi şi ecologice. Odată cu lansarea a 47 de rute noi din Marea Britanie doar în acest an, ne asigurăm că pasagerii pot recupera timpul pierdut, creând amintiri uimitoare de călătorie. "

Spencer Birns, Director General interimar al Aeroportului Cardiff, a spus: "Pot spune în numele echipei că suntem încântaţi să urăm bun venit Wizz Air Marea Britanie în Ţara Galilor. Faptul că una dintre cele mai importante companii aeriene low cost din lume a ales să îşi înfiinţeze următoarea bază la Cardiff este o veste fantastică pentru Ţara Galilor. Baza Wizz Air din Cardiff va oferi clienţilor noştri o gamă largă de opţiuni pentru a călători în unele dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă la preţuri accesibile. Ştim că mulţi oameni care locuiesc în Ţara Galilor îşi doresc o vacanţă binemeritată după un an atât de dificil, iar aceste noi zboruri care vor fi puse în vânzare astăzi din Cardiff vor oferi multe oportunităţi pentru planificarea sărbătorilor şi vacanţelor de anul viitor încă de pe acum. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu Wizz Air Marea Britanie pentru lansarea bazei lor din Cardiff la timp pentru zborurile din primăvara viitoare, o oportunitate extraordinară pentru Ţara Galilor.

Ken Skates, Ministrul Economiei, Transportului şi Ţării Galilor de Nord, a spus: "Aceasta este o veste binevenită şi un pas important înainte care va ajuta Aeroportul Cardiff să iasă din impactul pandemiei Covid-19. Noile servicii Wizz vor creşte gama de opţiuni pentru pasageri, vor crea locuri de muncă şi vor aduce beneficii economice aeroportului. Aştept cu nerăbdare ca cele nouă rute noi să fie puse la dispoziţie în lunile următoare. "

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb