Xerox România a semnat un parteneriat cu Infrasoft pentru a oferi clienţilor soluţia Documenta DMS

Adina Lateş
Companii / 23 martie 2016

Xerox România a semnat un parteneriat cu Infrasoft, liderul pieţei locale privind soluţiile de stocare, arhivare şi management al datelor şi documentelor, pentru a oferi clienţilor soluţia Documenta DMS, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform sursei citate, prin intermediul Documenta DMS, companiile îşi pot administra, automatiza şi controla fluxul de informaţii şi documente mai eficient, astfel încât folosirea hârtiilor în formă tipărită este redusă la minim.

"De la operaţiuni simple, cum ar fi arhivă digitală, registratură şi până la soluţii de management complex al documentelor, integrarea soluţiei Documenta DMS cu echipamentele Xerox până la nivel de interfaţă, acoperă nevoile companiilor din toate industriile, indiferent de mărimea acestora, cu precădere: industria auto, producţie, servicii financiar-contabile, servicii de curierat, servicii de inchirieri şi leasing, servicii de transport şi logistică etc", arată comunicatul amintit.

Integrarea permite clienţilor care folosesc deja soluţiile Xerox să treacă la nivelul următor de automatizare a fluxurilor de lucru: stocarea documentelor companiei sau ale proiectului într-un mod centralizat şi securizat prin arhiva digitală. De asemenea, companiile au o evidenţă a intrărilor şi ieşirilor în registre electronice, în concordanţă cu Legea Arhivelor Naţionale, prin registratura electronică, beneficiază de managementul contractelor, managementul resurselor umane şi managementul activităţilor profesionale (gestionarea de proiecte).

"Automatizarea fluxurilor de lucru prin digitalizarea şi, mai ales, procesarea informaţiilor din format fizic în format electronic este "the next big thing' în gestionarea fluxurilor de documente, având un impact important asupra productivităţii", afirmă Mihai Paraschiv, Business Solution Manager Xerox. "Să luăm exemplul unei companii care oferă servicii către public, doar prin preluarea şi prelucrarea automatizată a datelor personale (scanarea documentului de identitate, recunoaşterea textului, completarea automată de formulare) se salvează cel puţin 80% din timpul de aşteptare la ghişeu. Închipuiţi-vă efectul asupra productivităţii dacă se optimizează fluxurile de documente la nivelul întregii companii!"

Potrivit comunicatului, companiile care au implementat Documenta DMS au înregistrat: o scădere cu 86% a numărului de documente pierdute; o scădere cu 56% a timpilor de aşteptare; o creştere cu 88% a gradului de conformare la reglementările interne şi externe; o creştere cu 47% a numărului de documente emise la timp şi în format corect; o scădere cu 60% în ceea ce priveşte reducerea utilizării hârtiei şi a costurilor de tipărire şi depozitare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb