Xiaomi Corporation lansează primul său White Paper despre acţiunea climatică

F.D.
Companii / 5 decembrie 2023

Xiaomi Corporation lansează primul său White Paper despre acţiunea climatică

Xiaomi Corporation a dezvăluit astăzi primul său White Paper privind acţiunea climatică, care detaliază numeroasele modalităţi prin care lucrează pentru a atenua schimbările climatice. Alain Lam Sai-wai, vicepreşedinte şi director financiar al Xiaomi, a lansat documentul în cadrul Conference of the Parties to the United Nations Framework Convention on Climate Change (COP28), cel mai important summit climatic al anului, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Xiaomi a fost întotdeauna condusă de inovaţia tehnologică, iar abordarea noastră privind tranziţia la zero emisii de carbon nu este diferită. Urmărirea neobosită a inovinovaţiei tehnologice, continuăm să îmbunătăţim eficienţa produselor noastre şi să promovăm sustenabilitateaaţiei tehnologice este parte central a transformării verzi a companiei", a declarat Alain Lam. "Prin intermediul pe tot parcursul ciclului de viaţă al produselor, contribuind astfel la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Naţiunilor Unite (UN SDGs) şi asumându-ne responsabilitatea pentru Pământ."

Documentul detaliază filosofia Xiaomi privind zero emisii de carbon, inclusiv utilizarea AIoT (Internetul Lucrurilor Artificial) alimentat de AI pentru a construi produse ecologice şi lanţuri de aprovizionare durabile. Obiectivul companiei este de a facilita o tranziţie către zero emisii de carbon pentru industrii, dar şi societate în ansamblu.

Calea Xiaomi către emisiile net zero este în conformitate cu Ghidurile ISO Net Zero, instrument adoptat pe scară largă de factorii de decizie politică care se străduiesc să elimine emisiile de gaze cu efect de seră. Compania se angajează să obţină neutralitatea carbonului până în 2040 în activităţile sale existente.

Xiaomi îşi decarbonizează operaţiunile prin îmbunătăţirea eficienţei energetice şi implementarea practicilor inteligente de fabricaţie. De asemenea, Xiaomi încurajează partenerii săi să stabilească obiective climatice care să se alinieze cu angajamentul său faţă de neutralitatea carbonului. Acest lucru implică tranziţia către surse de energie regenerabilă şi îmbunătăţirea utilizării materialelor, a reciclării şi a ratei de reutilizare. Xiaomi promite transparenţă, responsabilitate şi audituri regulate pentru a asigura progresul decarbonizării sale.

Filosofia Xiaomi privind zero emisii de carbon a dus la crearea unor produse şi servicii mai eficiente, economice şi ecologice. De asemenea, compania utilizează inteligenţa artificială în producţie pentru a creşte eficienţa şi inovaţia. AI permite Xiaomi să ofere consumatorilor alegeri de stil de viaţă mai durabile. De exemplu, Xiaomi ajută la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră şi a consumului de energie în gospodării prin utilizarea soluţiilor smart home.

Platforma AIoT a Xiaomi le permite utilizatorilor să urmărească mai uşor consumul de energie şi să gestioneze energia mai eficient. Xiaomi oferă, de asemenea, dispozitive wearable şi de mobilitate pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de înaltă calitate, cu o experienta de conţinut scăzut de carbon.

Noul ecosistem inteligent "Human x Car x Home" al companiei integrează peste 200 de categorii de produse, conectează 820 de milioane de dispozitive şi acoperă peste 95% din scenariile utilizatorilor, pentru a oferi performanţe de vârf ale dispozitivelor din ecosistem printr-un singur sistem integrat. Xiaomi HyperOS este setat să minimizeze redundanţa sistemului, să îmbunătăţească eficienţa energetică, să reducă deşeurile electronice şi să promoveze obiectivele globale de consum durabil.

În plus, Xiaomi îşi intensifică eforturile de a promova un model de afaceri circular. Compania a solicitat o serie de iniţiative globale de sustenabilitate, inclusiv stabilirea unor obiective nete de emisii zero, aderarea la iniţiativa GE100%, extinderea programelor de reciclare a deşeurilor electronice şi creşterea utilizării energiei regenerabile. Între 2022 şi 2026, Xiaomi intenţionează să recicleze 38.000 de tone de deşeuri electronice şi să investească într-o gamă largă de proiecte de energie regenerabilă.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb