Xiaomi lansează Android 11 pe telefoanele Mi 10 şi Mi 10 Pro

S.B.
Companii / 9 septembrie 2020

Xiaomi lansează Android 11 pe telefoanele Mi 10 şi Mi 10 Pro

Mi 10 şi Mi 10 Pro sunt primele modele de la Xiaomi care primesc update-ul Android 11, potrivit unui comunicat al companiei remis redacţiei.

Android 11, împreună cu o serie de funcţii inteligente ale interfeţei MIUI 12, aduc o serie de îmbunătăţiri, în special pentru gestionarea conversaţiilor şi pentru un control mai bun al telefoanelor.

Potrivit comunicatului, MIUI 12 oferă o interfaţă fluidă, bazată pe animaţii şi meniuri captivante, prin care detaliile devin aproape palpabile pentru utilizatori. Celelalte modificări majore introduse prin Android 11 includ: 

Conversaţiile:  

Cu Android 11, conversaţiile din mai multe aplicaţii de mesagerie pot fi gestionate din acelaşi loc, în bara de notificări. Noile funcţii le permit utilizatorilor să răspundă la mesaje direct din secţiunea de notificări. Update-ul OS aduce şi posibilitatea de a organiza conversaţiile în funcţie de prioritatea lor. Conversaţiile marcate ca prioritare pot apărea pe ecran chiar şi atunci când acesta este blocat, sau când este activată setarea "Do not Disturb".

Mesajele pop-up: 

Cu Android 11, mesajele pop-up vor pluti deasupra altor aplicaţii şi vor putea fi accesate de utilizatori în diverse situaţii. Mesajele pop-up pot fi accesate pentru a intra în aplicaţie, sau închise atunci când nu sunt de interes pentru utilizator. Această funcţie este utilă când doreşti să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, fără să ratezi mesajele importante. 

Comenzile telefonului: 

Telefonul se transformă într-un "portofel digital şi în seif pentru parolele de acces", care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele inteligente conectate, fără a mai fi nevoie să deschidă alte aplicaţii. Cu acces mai rapid şi mai uşor la dispozitivele inteligente, trecerea de la un device la altul şi folosirea funcţiilor Android Auto wireless devin mai simple ca niciodată. Pentru a accesa meniul "Device Controls", utilizatorul trebuie să meargă la "Settings", apoi la "Display", să acceseze secţiunea "Control center & Notification shade" şi să activeze opţiunea "Use new Control center". Se vor putea adăuga aplicaţii în secţiunea "Smart Home" a centrului de control şi astfel se pot gestiona dispozitivele conectate direct. 

Mi 10 şi Mi 10 Pro aduc fotografia şi filmarea în prim plan, atât cu ajutorul unei configuraţii hardware impresionante, cât şi prin caracteristicile software de top. Cu o capacitate de filmare 8K, cameră de 108MP, sunet premium şi 5G, cele două modele sunt alegerea perfecta pentru utilizatorul urban şi modern şi pentru cei care folosesc telefonul la capacitate maximă, potrivit companiei. 

Xiaomi îşi actualizează constant dispozitivele cu noile versiuni de Android. Pentru a satisface aşteptările utilizatorilor, Android 11 este de acum disponibil pe modelele Mi 10 şi Mi 10 Pro. 

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nasol cu chinezii astia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb