XTB deschide un birou regional în Dubai

S.B.
Piaţa de Capital / 15 iulie 2021

XTB deschide un birou regional în Dubai

XTB anunţă obţinerea licenţei de funcţionare din partea Dubai Financial Services Authority (DFSA), pentru sucursala sa regională înregistrată la Dubai International Financial Center (DIFC), XTB MENA Limited, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Am făcut un pas semnificativ în continuarea strategiei noastre globale de dezvoltare prin obţinerea licenţei DFSA, care permite Grupului XTB să ofere serviciile sale clienţilor din regiunea MENA. Odată cu deschiderea noului nostru birou în DIFC (Dubai), vom putea construi relaţii strânse cu clienţii noştri, oferindu-le tehnologie de ultimă generaţie şi asistenţă optimă. Suntem încântaţi, de asemenea, să începem acest proiect cu Achraf Drid, noul nostru coleg care va administra operaţiunile din regiunea MENA şi în care avem cea mai mare încredere. Suntem siguri că va fi un bun ambasador al brandului XTB în regiune", a declarat Omar Arnaout, CEO al Grupului XTB.

Achraf Drid este considerat unul dintre cei mai experimentaţi profesionişti din MENA în domeniul pieţelor financiare. Înainte de a se alătura XTB, Achraf Drid a deţinut numeroase funcţii manageriale în instituţiile financiare din regiune, dezvoltând competenţe excepţionale în domeniile planificării strategice, dezvoltării afacerilor şi vânzărilor. Împreună cu o echipă locală de marketing, vânzări şi asistenţă clienţi, el va fi responsabil pentru dezvoltarea XTB MENA Limited.

"Odată cu venirea XTB în regiunea MENA, investitorii locali au câştigat un partener pe care mulţi îl aşteptau - o instituţie financiară de încredere la nivel mondial, cu o experienţă solidă şi de succes pe numeroase pieţe reglementate. XTB este o companie perfectă pentru investitorii locali - fiind un broker listat la bursă care oferă un nivel ridicat de posibilităţi de investiţii - cu o platformă de tipul one-stop-shop pentru investitori", a declarat Achraf Drid, Senior Executive Officer al XTB MENA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb