Yandex vrea să devină echivalenta Amazon

R.G.
Miscellanea / 8 iulie 2018

Yandex vrea să devină echivalenta Amazon

Compania Yandex, cunoscută deja ca Google a Rusiei, lucrează la propriul serviciu de cumpărături online pentru a deveni echivalenta Amazon în această ţară, transmite Business Insider.

Yandex, cea mai mare companie de tehnologie din Rusia, este cel mai bine cunoscută pentru crearea celui mai popular motor de căutare din ţară.

Compania are 50 de milioane de utilizatori pe lună, o statistică impresionantă având în vedere că în Rusia există în total 87 de milioane de utilizatori de internet, potrivit Association of Internet Trade Companies (AITC).

Yandex se extinde în noi domenii, cum ar fi serviciul de taximetrie de tip ride-hailing Yandex.Taxi, asistentul digital Alice, dispozitive inteligente comandate vocal şi, cel mai recent, cumpărături online.

Într-un inteviu acordat Business Insider, directorul Yandez, Michael Levin, a spus că firma îşi dezvoltă servicul de comparare a preţurilor Yandex.Market într-o platformă pe care utilizatorii pot comanda produce precum dispozitive electronice, aparatură electrocasnică, jucării şi altete.

AITC anticipează că ruşii vor cheltui online 1250 de miliarde de ruble (15-20 miliarde de lire sterline) în 2018, în timp ce eMarketer prognozează în cazul britanicilor cheltuieli online de şase ori mai mari, respectiv de 93,82 miliarde de lire.

Yandex nu consideră că Amazon este concurenţa, a spus Levin. Pe măsură ce ruşii se obişnuiesc mai mult să cumpere online, Yandez vrea să concureze cu retailerii consacraţi care îşi dezvoltă servicii de comerţ electronic.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ...Foarte bine ! Si excellent ! E timpul ca si noi Esticii care suntem doar exportatori de creiere si intelighenta si via Rusia, bineinteles domnule I. Chifu, sa intram in top 5 sau ten....ca tocmai ce auzisi si noi aseara ca simpaticul nostrum Face-boocist, creatorul retelei adica marele Mark Tucanberg a ajuns pe locul 3 in topul cel mai bogati oameni de afaceri a planetei cu o avere estimata la aprox. 80 si ceva de miliarde de $...practic ii sulfa in ceafa inegalabilului Bill Gates...Bravo tie bavarezu lui tata !!..si felicitarile noastre pe mai departe..tino tot asa pe dinainte…..Baaai fraaate~..dar 80 de miliarde de dolari la virsta lui ??……, si intr-un fel de bucuri pt. realizarea sa dar cumva te si pufneste risul_~~_...Bravoooo tie ma'~...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb