Zapp creşte vitezele de date, până la 21,6 Mbps

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 iulie 2009

Operatorul de telefonie mobilă, "Zapp", a anunţat, ieri, că în cursul lunii august urmează să lanseze prima reţea 3G+ din România.

În urma acestui proces, "Zapp" va deveni primul furnizor de servicii de internet care să ofere conexiuni de date mobile, bazate pe cea mai nouă tehnologie UMTS, de trei ori mai rapidă şi mai performantă decât cele existente în prezent pe piaţă.

Prima fază a acestui proces de actualizare tehnologică va acoperi oraşul Bucureşti şi va oferi utilizatorilor viteze de transfer de până la 21,6 Mbps la descărcare şi 5,8 Mbps la încărcare.

"Încă din momentul lansării, "Zapp" a deţinut poziţia de lider, setând direcţii şi impunând standarde pe piaţa de date mobile", a declarat Chris Bataillard, CEO "Zapp". Acesta a continuat, spunând că, "astfel, "Zapp" a influenţat continuu segmentul de date mobile, lansând produse şi servicii inovatoare, fiind primul operator care a lansat conexiuni de date mobile de mare viteză, până la 2,4 Mpbs, la nivel naţional. Acum, suntem din nou primii care lansează o reţea HSPA+, confirmând astfel poziţia de lider WISP din România".

Această îmbunătaţire a performanţelor se suprapune cu faza a doua de derulare a reţelei UMTS, în urma căreia aria de acoperire a serviciilor 3G de la "Zapp" va fi extinsă de la 23 de oraşe, în prezent, la 63 de oraşe.

Pe lângă lansarea reţelei HSPA+ şi derularea celei de-a doua faze a reţelei UMTS, "Zapp" extinde cu încă 25% aria de acoperire a serviciilor de date de mare viteză, până la 2,4 Mbps, oferite prin tehnologia EV DO. Ulterior acestei dezvoltări, "Zapp" va acoperi peste 80% din populaţia României, aproape dublu decât aria de acoperire pentru servicii mobile de date, de mare viteză, oferite de alţi furnizori din piaţă

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb