Zelenski, în vizită în România pentru prima dată de la începutul războiului

S.B.
Politică / 7 octombrie 2023

Zelenski, în vizită în România pentru prima dată de la începutul războiului

Preşedintele ucrainean Volodymyr Zelenskyy va vizita România săptămâna viitoare, pentru prima dată de la începerea invaziei ruse cu efective complete în Ucraina, potrivit Politico.

Preşedintele ucrainean se va întâlni cu omologul său român, Klaus Iohannis, precum şi cu alţi oficiali de rang înalt din ţara respectivă.

Rusia a bombardat porturile ucrainene de la Dunăre de luni de zile, la frontiera cu România, cu resturi ale dronelor ruseşti găsite pe teritoriul românesc după atacurile forţelor Kremlinului.

Posibilitatea unei vizite în România a fost anunţată pentru prima dată de către prim-ministrul ucrainean Denis Şmihal într-un interviu exclusiv acordat agenţiei de ştiri Digi24, în luna august, dar nu a dezvăluit datele exacte ale vizitei.

România a fost un susţinător ferm al Ucrainei în timp ce aceasta se apără de agresiunea Rusiei.

Mai mult de jumătate din exporturile ucrainene care utilizează "cărările solidarităţii" ale UE - coridoare stabilite pentru a facilita tranzitul rutier, feroviar şi pe căile navigabile interioare - trec prin România.

În primele zile ale invaziei lui Putin, România a înregistrat o creştere a numărului de atacuri cibernetice îndreptate împotriva infrastructurii sale, iar autorităţile din Bucureşti au descoperit că majoritatea adreselor IP de unde au provenit atacurile se aflau în Rusia.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Eroul Zelenski si-a decorat taticul Olekszandr Zelenski,

    din banii primiti de la 30 tari NATO da si renta/lunara/pe viata,  

    ce misto sa fii in faliment statal oficial de anul trecut si sa ai  

    rezerve valutare la maxime istorice, o "minune" economica din Ucraina

    Multă muie lui Zelenscki …

    ne da teritoriile inapoi ?

    1. Deci Putler le-a luat si vrei sa ti le dea Zelenski:-)...Zgarciti mujicii astia:-)

      Mai mujicule, dar dacă le-ar da înapoi ai ține cu el?

    Vine ptr finanțare.Cum.Washington ul și a redus finanțarea,acum greul va fi pe U.E.

    opriti M A S C A R A D A!

    1. LA TOTI , CARE CITITI .... SA VA FIE CLAR , 1 LUCRU : PITICUL - de la KIEV , NU VINE IN NICI UN CAZ IN ROMANIA ... DOAR PENTRU CA AI E , S-AU ... I-AR FI DRAG CUMVA , DE ROMANIA !!!!!!! EL ... NE URASTE DE MOARTE !!!!!! ACUM O LUNA - DOUA ... A VENIT AICEA ''''''''' ADJUNCTUL LUI ..... LA CIOLACU '''' .... DE CE ??? CA SA FELICITE ROMANIA , PENTRU CA SI-A TRAS DE LA GURA , SI S-A SACRIFICAT PENTRU FEMEILE , BATRANII SI COPIII UCRAINIENI , CARE COLCAIE PE AICI , CA LIPITORILE ??? 95 % din EI , NU FAC NIMIC .... DOAR , TAIE FRUNZA LA CAINI ....... CICA , VREO 7.000 dintre EI , SPRE CINSTEA LOR .... S-AU ANGAJAT SI LUCREAZA IN MAGAZINELE ROMANESTI .... !!! REVIN : AL DOILEA - DIN UCRAINA .... A VENIT , SI L-A PUS PE CIOLACU , SA SEMNEZE ( DUBLAREA FACILITATILOR DE GRANE UCRAINENE , PRIN ROMANIA .... ) !!!!!! ADICA : SA CASTIGE , NUMAI EI !!!!! DE PARCA ... ROMANIA , NU E ALTCEVA , DECAT O ( ANEXA JALNICA , A TARII SFINTE DE LA RASARIT !!!!!!! ) !!!!!!!!! EI , COMANDA , NOI , NE SUPUNEM !!!! ACUMA : ZEUL - SUPREM , de la KIEV ..... NE FACE CINSTEA ( NEMERITATA ... ) , DE A VENII IN ROMANIA ........ DEJA , AU INNEBUNIT TELEVIZIUNILE ROMANESTI , DE PROPAGANDA UCRAINEANA , IEFTINA : SA VINA ZELENSKI !!!! SA CINSTEASCA , CU PREZENTA LUI , ROMANIA CEA NERECUNOSCATOARE UCRAINEI ..... CA ... UCRAINA ... A FACUT , A DRES , A SPART , A LEGAT .... DACA NU ERA EA .... CEI circa 500.000 de ROMANI DE ACOLO .... NICI NU MAI TRAIAU !!!!!!!!!!! AI OMORAU DE MULT , RUSII TICALOSI ...... NU ... UCRAINENII CEI BUNI SI BLANZI !!!!!!!!!! CARE ... NU MAI POT , DE GRIJEA MINORITATILOR DE LA EI , DIN TARA !!!!!!!!! ACUMA : CE VREA DE FAPT , MARELE - PITIC DE LA KIEV .... DE LA ROMANIA , PE CARE O URASTE DIN NASTERE ???????????? GHICI ... GHICITOAREA MEA !!!!! AUD ?????????? VREA CEVA , IN FOLOSUL ROMANIEI ???? IN NICI UN CAZ .... ZIC EU ..... VREA ... CA TARA LUI ... SA BENEFICIEZE DE TOATE BENEFICIILE PE CARE SE POT TRAGE , DE LA NISTE CONDUCATORI , DE TIP ''''''''''' SARUT - MANUTA ... SARUT - MANUTA !!! ASCULT .... MA SUPUN !!! PORUNCITI !!! COMANDATI !!! EU ... SANT AICI ... CA SA EXECUT !!!!!!! ) !!!!!!!!!!! CE SA EXECUTI , MA PRAPADITULE ???????? DACA ERA IN LOCUL LOR , NETANYAHU sau VICTOR ORBAN , AI SPUNEA IN FATA ( CELUI - MIC ... ) : DU-TE BAI , SI TUNDE-TE !!!!!!!!!!!! CUM SA TE TUNZI ???????? CAJI - BECK !!!!!!!!!!!! ADICA ; NUMARUL 1 !!! S-AU : NICI ALA !!!!!!!!! LA CHELIE ..... SI GATA !!!!!! NU VII TU ... SA - MI DAI MIE , PORUNCI IN TARA MEA !!!!!!!!!! DA-LE PORUNCI , LUI OLENA ... LA COPIII TAI ... SI GASTII de la KIEV !!!!!!!!!!!!!!!! NU ROMANIEI !!!!!!!!!!! NU , ROMANILOR !!!!!!!!!!!!!!! DACA VREI CEVA ..... PLATESTE !!!!!!!!!!!! AAAAAAAAA .... ESTI ZGARCIT , DIN NASTERE ??????? ATUNCI , O SA PRIMESTI , CAT AI PLATIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

    daca pica Ukraina, Romania, Polonia si tarile baltice urmeaza.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb