"Zenith Media" a realizat campania "Spor la Sport" pentru "Policolor"

Florina Vasilache
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 4 august 2005

Compania Policolor a lansat la începutul lunii iunie programul naţional "Spor la Sport". Campania are ca obiective reamenajarea terenurilor de sport în aer liber, primul proiect fiind realizat în data de 1 iunie împreună cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti în Parcul Tineretului, prin amenajarea unui teren de baschet şi a două terenuri de tenis cu piciorul la intrarea dinspre Liceul Şincai. Programul "Spor la Sport" va continua în Bucureşti prin renovarea meselor de ping-pong din Parcul Herăstrău.

Conceptul campaniei este unul de testimonial prin implicarea sportivilor reprezentativi. În acest sens au fost realizate spoturi în care fiecare sportiv anunţă lansarea programului "Spor la Sport" şi încurajează practicarea lui în aer liber.

Campania de promovare media este realizată de către "Zenith Media", agenţia de media a companiei Policolor. Televiziunea este mediul principal de comunicare, fiind susţinută şi prin activităţi neconvenţionale: o caravană se va deplasa şi în alte oraşe din ţară unde va reamenaja locaţii destinate sportului în natură.

Sportivii care au răspuns iniţiativei Policolor şi susţin în mod gratuit acest program sînt Otilia Bădescu, campioană olimpică la tenis de masă, Marian Oprea, Răzvan Florea, Paul Helcioiu şi multipla campionă olimpică la înot, Camelia Potec.

Renovarea şi reamenajarea acestor terenuri de sport în aer liber cu acces gratuit, din toate zonele ţării va fi realizată din procente obţinute din vînzările vopselei "Spor".

În anul 2003, "Policolor" a iniţiat o acţiune pilot marcînd primul pas din şirul activităţilor de responsabilizare socială pe care compania le-a organizat de atunci. În acel an a fost lansat concursul "Dă culoare Bucureştiului", în urma căruia Policolor a renovat o grădiniţă din Bucureşti.

"Policolor" este în prezent unul dintre cei mai mari producători români de profil, împreună cu societatea afiliată Orgachim din Bulgaria, lider regional în Europa de Est în domeniul vopselelor, avînd o experienţă de peste 35 de ani pe piaţa specifică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb