ZEROHEDGE: KFC va utiliza biotehnologia 3D pentru producerea aripioarelor de pui

A.P.
Miscellanea / 24 iulie 2020

KFC va utiliza biotehnologia 3D pentru producerea aripioarelor de pui

Lanţul fast-food Kentucky Fried Chicken (KFC) este numit acum "restaurantul viitorului", în Moscova. Luna trecută, lanţul american de fast-food a deschis un magazin dominat de automatizări, caracterizat de un mediu fără contact, care să amelioreze răspândirea COVID-19, scrie Zerohedge.

Pe lângă reinventarea zonei de primire a magazinului cu roboţi şi ecrane cu informaţii, zona de bucătărie este şi ea revizuită.

Conform unui comunicat de presa recent al companiei, tehnologia de imprimare 3D va fi utilizată pentru a produce aripioare de pui.

KFC s-a asociat cu o companie de bioprintare 3D pentru a crea "carne de pui" în laboratoare, care va semăna " atât la gust, cât şi la aspect, cu produsul original KFC".

Testarea produsului este preconizată pentru această toamnă, scrie Zerohedge.

3D Bioprinting Solutions dezvoltă o tehnologie de bioprintare şi foloseşte celule de pui şi material vegetal, ceea ce îi permite să reproducă gustul şi textura cărnii, aproape fără implicarea animalelor în proces. KFC va oferi partenerului său toate ingredientele necesare, precum condimentele, pentru a atinge gustul semnăturii KFC.

KFC a spus că utilizarea imprimării 3D pentru a produce "carnea viitorului" are avantajele sale: "Biomeat" are exact aceleaşi microelemente ca produsul iniţial, fiind excluşi diferiţi aditivi, folosiţi în agricultura tradiţională şi în zootehnie, pentru crearea unui produs final mai sănătos.

Produsele din carne pe bază de celule bioprintate sunt, de asemenea, mai etice - procesul nu produce niciun rău animalelor.

De asemenea, potrivit unui studiu realizat de American Environmental Science & Technology Journal, tehnologia cultivării cărnii din celule are un impact negativ minim asupra mediului.

Mai mult, permite reducerea consumului de energie cu mai mult de jumătate. Emisiile de gaze cu efect de seră sunt reduse de 25 de ori mai mult şi este nevoie de mai puţin teren de gestionare al producţiei.

Raisa Polyakova, directorul general al KFC Russia & CSI, a spus: "La KFC, monitorizăm îndeaproape ultimele tendinţe şi inovaţii şi facem tot posibilul pentru a ţine pasul cu vremurile, introducând tehnologii avansate în reţelele noastre de restaurante".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb